•         

Съобщение

Присъединете се в официалната FACEBOOK група на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАР?Я- ТУК
Присъединете се в групата само за покупка и продажба на скутери и части във FACEBOOK - ТУК

Ендуро шампионат: Добринище


#1

  • Guests

01 юли 2010 - 16:05

Клуб "Моторел" е организатор на третия кръг от Републиканския Ендуро шампионат. На 3 юли в 10:00 часа ще бъде даден стартът на състезанието, а официалното награждаване ще се състои в неделя - 4 юли от 14:30 часа. Предизвикателното трасе в Пирин планина ще щурмуват български и гръцки състезатели. Двата специални теста през първия състезателен ден са изградени на много удобни за публиката места и ще предложат на феновете истинско Ендуро шоу, съобщиха организаторите .

Мотосъбор ще подгрее публиката на 2 юли. Третата национална мотосреща ще събере в Добринище хиляди мото фенове, които ще направят почетна обиколка на региона по маршрут: Добринище, Банско, Разлог, Баня и обратно. По традиция ще се проведат множество атрактивни игри, а съборът ще завърши с импровизирано мотоизложение на площада в Добринище и рокконцерт.




Ако желаете да присъствате на един от най-живописните кръгове от Ендуро шампионата, последвайте този линк http://enduro.bg/kal...uli-dobrinishte за повече информация относно възможностите за настаняване и точната локация на трасето.                                                              
by: [glow=red,2,300]HELLSTORM[/glow]

scooterhouse.net