Към съдържанието


Съобщение

Ежегодната разходка до гр. Копривщица - отменена за 16.06.2019г: линк

Сайт за авточасти за скутери


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 kinggod

kinggod

    НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

  • Активни
  • Pip
  • 3 Мнения:

Публикувано 21 August 2018 - 10:13

Здравейте! С мои приятели ни хрумна да създадем сайт за авточасти за скутери и да инвестираме в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и екип, който ще ни помага за част от нещата. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре  - да купим нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

scooterhouse.net0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни