Към съдържанието


Съобщение


Ежегодната разходка до гр. Копривщица - 09.06.2019г: линк

Надейте да толерирате невежеството и неспазването на закона


 • Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 Stealshot

Stealshot

  НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

 • Активни
 • Pip
 • 120 Мнения:
 • МестонахождениеСофия обл.
 • Скутер:Aprilia SR 70R Diablo Black (mildly tuned ^-^ )

Публикувано 06 May 2019 - 22:38

Скъпи колеги и колежки недейте да толерирате невежеството и неграмотността на пътя на колегите (предимно с коли ) говорене по телефона, засичане в вашата лента, неправилни обратни завой, взимане на предимство и т.н. защото това коства живота на колегите ни ( мотористи ) ежедневно снимаите ги с Go Pro-та с телефони на светофарите докато си говорят сладко по телефоните или като правят неправилни обрани и ви рискуват живота ежедневно чупете им огледалата както си трябва ако се налага слезте и ги набийте защото в нашия манталитет само след бой май се учиш, не толерирам агресията по пътя, но просто има някога толкова нагли и себеобичащи се персони че агресията е наложителна.

Нека спрем с нашия Български манталитет нека търпим утре ще се оправи, защото хиляди колеги ще / и са загинали във времето в което ние стоим безмълвни!!!! Защото законите във тази държава са за всички! И нас като мотористи нямаме железен ролбар който да ни защитава между нас и пътя докато другите немарливци си чатят на Messenger-а!

Този пост е редактиран от Stealshot: 06 May 2019 - 22:50


scooterhouse.net

#2 naturo

naturo

  НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

 • Активни
 • Pip
 • 89 Мнения:
 • МестонахождениеСофия
 • Скутер:Yamaha T-max 500

Публикувано 10 May 2019 - 13:23

Виж мнениетоStealshot написа на 06 May 2019 - 22:38 :

................ чупете им огледалата както си трябва ако се налага слезте и ги набийте защото в нашия манталитет само след бой май се учиш, не толерирам агресията по пътя, но просто има някога толкова нагли и себеобичащи се персони че агресията е наложителна......

Колега предполагам, че имаш основателна причина да си афектиран. Дано да нещо временно и да мине бързо.
Не съм съгласен с горното, защото ако всеки вземе закона в свои ръце, не отиваме на никъде! Още повече, че каквото и да е станало на пътя и е избегнато като неприятна случка, чупенето на огледала и боя нали знаеш на кой ще го препишат? Така, че от една беля, на друга по голяма беля, защото реално това е хулиганство и може да си имаш стабилни неприятности.
Имал съм подобни случки и имам изграден специфичен подход, който не искам да споделям, но има неща които не са просто "пускам пачия крак, лепя релето и тоя го вадя от колата". В никакъв случай не оправдавам "опушените пчели" в автомобилите, но не е и това начина. Още повече пък да снимам разни идиоти с телефони. Те няма да ми стигнат камерите и картите с памет за 1 час снимане! Най-тъпото е, че те даже не говорят по телефоните, което е донякъде добре, а вече чатят и се дзверят в телефоните на 100%. Преди говориш и се пулиш напред. Сега телефона между чатала и чатене....и нищо напред ! Ушев не го вижда и си мисли, че тоя нещо си търси малката пишка и така.... "Голфо" е на автопилот. Глупака получава някво идиотско инфо от топките си и ляяво на двойнонепрекъсната и съответно колегата с мотора се лепи отстрани. И кво стана сега?!? Никъде в чатенето нямаше моторист!!!
Финал: Миии не те видях!
Какво да правиш в този случай. Връщаме се към цитата!
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни