Публикувано 26 February 2020 - 09:02
Много хубав въпрос. Още през 2014-та излезе наредба, според която всички допълнително монтирани газови уредби трябва да се "узаконят" чрез вписване на алтернативното гориво в талона на автомобила. Тогавашният ми автомобил, закупен през 2008-ма чисто нов с фабрична газова система нямаше вписана в талона газ. Вероятно не е съществувало такова изискване, тъй като него време газовите системи имаха отделен паспорт, който служеше и за периодичен технически преглед. Въпреки, че моят автомобил излезе от магазина с газ, в документите имаше такъв паспорт.
След като се обнародва изискването, таксиджиите започнаха бунт. Нещата тихомълком се сведоха до пожелателни, но в закона си остана изискването.
Въпреки, че и аз възнегодувах инстинктивно в първия момент, отидох в КАТ и си извадих нов талон. Процедурата отне половин час. Занесох грижливо водения паспорт на системата и всичко стана много лесно.
В службата сме САМО на алтернативни горива (газ, метан, ток). Почти всички МПС-та са с фабрични системи, но има и такива, които са с паспорти. Спомням си, че 2014-та алармирах ръководството, но тогавашния шеф транспорт извади от девет дерета вода и не направи пререгистрацията. Той се славеше със словоугодничеството си към собствениците... Алармирах още веднъж, че това е бомба със закъснител, но не се предприеха мерки. Помня, че ме попитаха - "А ти извади ли си на твойта кола нов талон?". Отговорих - "Да!". Изгледаха ме със съжаление - както се гледа на човек, който е направил грешка от глупост...
По стечение на обстоятелствата, а и по съвместителство за момента менажирам техническата част на автопарка. Преди два дни получих депеша от ръководството, че КАТ проверява и се налага да взема мерки... ухилих се до ушите и припомних случката отпреди 6 години. Този път същите тези хора ме изгледаха със зяпнали уста, напомнящи буквата О или по-скоро като куха тръба...
Това, което трябва да се направи е:
1. Да се издири паспорта на газовата система и в оторизиран пункт да се провери дали е годна за експлоатация. За целта се гледа дали са извършвани периодични технически прегледи и на колко години е бутилката. Ако е пропан, годността й е 10 години. Ако е метан - 20.
2. Отива се в КАТ и се подава заявление за смяна на талона с цел вписване на системата.
Негативите:
Ден разправия със сервизи и КАТ. Ако не е попълван паспорта - ПРОБЛЕМ!!! Следва водна проба или рентген. Понякога следва препоръка за подмяна на бутилката. Може да се наложи изваждане не нов паспорт. Това може да каже само оторизиран сервиз. В Пловдив са АЛФА-м. Познаваме се, мога да съдействам.
Позитивите:
Край на паспорти, прегледи и простотии! Всичко става в рамките на ГТП.
Иначе в личен план не мога да се нарека чак фен. Просто тези горива са много по-евтини, чисти, икономични и екологични. В пъти по-лесни за ремонт, профилактика и обслужване. В стотици пъти по-евтини при ремонт, в сравнение с дизелите. Свикнал съм да не мисля горивото за разход. Минавам 1 000 километра с 50-60 лева. За 12 години експлоатация на чисто ново МПС на газ, съм спестил пари за чисто ново МПС на ток... Наскоро се сдобих с уникално по рода си превозно средство, което е къстъм оборудвано за целите на две от моите хобита - самолетите и къмпингуването. За огромно съжаление превозното средство е дизел. Сега 1 000 километра ми струват 150 лева.