•         

Съобщение

Присъединете се в официалната FACEBOOK група на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАР?Я- ТУК
Присъединете се в групата само за покупка и продажба на скутери и части във FACEBOOK - ТУК

Peugeot ludix мнение?


#1 th3pr1nc3

th3pr1nc3

    НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

  • Активни
  • 2

21 ноември 2020 - 13:14

   Здравейте, имам следния въпрос от доста време искам да си взема някакъв скутер, просто както се вика да си начеша крастата и за това не ми се дават много пари. Намерих едно Пежо Лидукс за около 450лв регистрирано от моя край.
   Направи ми внечетление че в обявата пише "няма нужда от акумулатор заводски е така има само манивела възможен и бартер" и това не накара да се замисля как му работят фаровете, стори ми се по снинките че няма мигачи съответния модел (това няма да ми е проблем на мене) и ми се иска някой по запознат да си изкаже мнението да ми даде съвети или препоръки. Другата седмица ще ида да го видя и може да ми дадете насоки на какво да обърна внимание като отида да го видя.
   Прилагам 2 снимки защото знам че има различни модели от тази серия.Модела е 2006 година, мисля си че този е One. На 28000 км което ми се струва малко множко.
   Мисля си че тези се водят едноместни но собственика ми каза че се води 1+1, та въпроса ми е става ли за двама човека тоя модел ( като естествено на втория сигурно няма да му е много комфортно).
Ще съм щастлив от всякакви съвети и преопоръки.
Благодаря предварително !

scooterhouse.net

#2 ilko397

ilko397

    НАПРЕДНАЛ ПОТРЕБ?ТЕЛ

  • Активни
  • 1153
  • Телефонен номер:0898759770
  • МестонахождениеРусе
  • Скутер:много са

21 ноември 2020 - 19:02

Оооо ,помня го това . Преди доста годинки продавам едно Пежо Спиидфайт- 2 ама с пълен тунинг на Полини за 2 бона и идва един чипър и ми вика : "Ти луд ли си те пежата са по 1200 лв нови на магазина " :o   Отначало не повярвах , но после се разходих и видях точно такова .

Та , това е с реплика на Хонда АФ-5 от 1984-та година , няма мигачи , няма бензиномер , няма акумулатор , няма стартер . На тенекиени джанти е  10 цола с барабанни спирачки . То затова е One защото е базично , тоест по-бедно от това няма накъде . ? е едноместно . ?наче километрите , ако са се грижили добре не са много , може да издържи още доста .