Към съдържанието


Съобщение

Присъединете се в официалната FACEBOOK група на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ- ТУК
Присъединете се в групата само за покупка и продажба на скутери и части във FACEBOOK - ТУК

Мнения и съвет относно покупка на ЧИСТО НОВ скутер


 • Please log in to reply
20 отговора на тази тема

#21 ilko397

ilko397

  НАПРЕДНАЛ ПОТРЕБИТЕЛ

 • Активни
 • PipPipPip
 • 1136 Мнения:
 • Телефонен номер:0898759770
 • МестонахождениеРусе
 • Скутер:много са

Публикувано 14 September 2021 - 21:20

Виж мнението2shacci написа на 25 August 2021 - 12:02 :

Аз да изкажа мнение,пък който иска да се съгласява! Китайците не умеят да правят превозни средства и ще ви кажа защо:
1-во не могат да карат! Китаец шофьор няма.Абонирал съм се за един канал за китайски птп-та,вярвайте ми срещнат ли се на завоя двама китаеца един срещу друг са се ударили задължително.Това го казавам,защото малко или много доказалите се производители на двуколесни ще направят поне няколко теста,как се държи на пътя,как спира и т.н
2-во Не знам как го постигат, но на равен път,асфалт светулка падат и се въртят китайските возила като на лед все едно.Предполагам китайски гуми от пластмаса.
3-то Няма никакъв качествен контрол,каквото излезе от конвейра това се пуска в магазина.
Моя опит е с китайско атв пак за 2 бона,ужасно беше.Всеки болт беше хлабав,свещта работи точно два дни,корави пластмаси евтини,управление и вървеж нула.Всяка гума гледа в различна посока и не може да се направи реглаж,така си е произведено просто.
Провери си всички болтове, виж и гумите,ако са марка която не можеш да я прочетеш ги смени :).Те не влизат в абсолютно никакви класации за безопасност и т.н.
Безаварийни км от мен иначе и да те радва

Не, друже , не си наясно . Китай имат 16 нива на качество , за което платиш -това ти произвеждат . Много по-малки фирми освен тези нива имат и опция "посочете цена" , и ти отговарят могат ли за тази цена да ти произведат , и обикновено ти правят , НО без никаква гаранция и с задължение за брой изделия . Само да ти спомена ,че всички скутери под наем на Оушън Драйв в Маями са китайски и няма оплаквания от тях , сменят ги през година и собствениците са абонирани и не мислят да си развалят абонамента . Китай отдавна е Глобалният производител и всички пазаруват оттам . За жалост нашите търговци поръчват или най-ниското качество или това с "посочи цена" .

scooterhouse.net1 потребител(и) четат тази тема

1 потребители, 0 гости, 0 анонимни


  cameraman