..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 20, 2012, 05:23:45

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
795974 Публикации в 55128 Теми от 34271 Членове Последен член: - presko_lv Most online today: 100 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  Разни
| |-+  Снимки/Видео/Wallpapers
| | |-+  12.04.2008г Трип до Копривщица
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 Надолу Изпечатай
Автор Тема: 12.04.2008г Трип до Копривщица  (Прочетена 3801 пъти)
Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3733

THE GREEN DEMON

« -: април 13, 2008, 01:56:48 »

Ето ви снимки плакнете си очите и се дразнете че не сте дошли Ха Ха Ха
За по голям размер кликнете върху снимката

Моля в тази тема да не се пишат коментари,
тук да се качват само снимки от трипа
« Последна редакция: април 21, 2008, 02:42:05 от Хаджийски[Generali] » Активен

kamen71
Administrator
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3236

Шеф

« Отговор #1 -: април 13, 2008, 11:41:39 »

Опсссс. И малко снимки от мен:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236628
Активен
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2020

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #2 -: април 13, 2008, 12:25:41 »

Kaчих снимки тука... http://picbg.net/ .. общо 119... просто трябва само малко време да едитна поста със всички линкове Wink

а иначе.. всички снимки са общо 239 Wink ... но ги попрецедих малко Wink
« Последна редакция: април 13, 2008, 12:28:07 от Razer » Активен

Продавам всякакви стикери - ето тук => http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,31881.0.html
dido_bg
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3492

Honda Silver Wing

« Отговор #3 -: април 13, 2008, 12:37:49 »

Kaчих снимки тука... http://picbg.net/ .. общо 119... просто трябва само малко време да едитна поста със всички линкове Wink

Неможах да разбера, дали си ги качил или сега ще ги качаш защото като отвоея този сайт и не ми излизат!?
Имаш ЛС
Активен

Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #4 -: април 13, 2008, 03:20:43 »

Неможах да разбера, дали си ги качил или сега ще ги качаш защото като отвоея този сайт и не ми излизат!?
Имаш ЛС

Абе ЧОВЕК .... НАПИСАЛ СЪМ ЯСНО И ПРОСТО КАКВО ЩО ! ... КАКТО И Е НАПИСАНО БЕЗ ДА СЕ СПАМИ В ТЕМАТА БЕ ЕБАХТИ... НАПИСАЛ СЪМ, ЧЕ ЩЕ ПУСНА НА ЛИНКОВЕ... ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПАМИТЕ..!!!

Някой да изтрие постовете до снимките... аз ще пусна нов със снимки!!! КОЙТО ИМА ВЪПРОСИ СИ ИМА ЛС! !!!!
Активен

Продавам всякакви стикери - ето тук => http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,31881.0.html
Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3733

THE GREEN DEMON

« Отговор #5 -: април 13, 2008, 07:23:12 »

АЙДЕ ДАЙТЕ ОЩЕ СНИМКИ БЕ
Активен

KiFFlaVmЯaKa
Отряд Анти-чалга
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2190

\m/

« Отговор #6 -: април 13, 2008, 08:43:09 »

Имаш ЛС
Абе ЧОВЕК .... НАПИСАЛ СЪМ ЯСНО И ПРОСТО КАКВО ЩО ! ... КАКТО И Е НАПИСАНО БЕЗ ДА СЕ СПАМИ В ТЕМАТА БЕ ЕБАХТИ... НАПИСАЛ СЪМ, ЧЕ ЩЕ ПУСНА НА ЛИНКОВЕ... ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПАМИТЕ..!!!

Някой да изтрие постовете до снимките... аз ще пусна нов със снимки!!! КОЙТО ИМА ВЪПРОСИ СИ ИМА ЛС! !!!!
Стига си давал акъл на ляво и надясно, не сме малоумни, знаем какво да правим.
Що да не се коментират снимките (или липсата на такива)  тук?!
Активен

............................. .......................................... ............
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #7 -: април 14, 2008, 12:24:06 »

Имаш ЛС

точно ти не ми казвай кви снимки и ква липса... от 239 снимки да подбереш 119 и да ги смалиш на определена резолюция и след това да ги качиш някъде .... а и накрая да ги пуснеш на линкове е много повече от скапаната ти мизерна седяница тука и правене на тъпи забележки... понеже последно време ти за .... се държиш... ае мълчи....

по-темата... до 30 мин ще са готови на линкове... благодаря ви за изчакването!
Активен

kalojan
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 8604

Alfa Romeo 156 SW & Aprilia Leonardo 250

« Отговор #8 -: април 14, 2008, 12:49:06 »

Имаш ЛС

точно ти не ми казвай кви снимки и ква липса... от 239 снимки да подбереш 119 и да ги смалиш на определена резолюция и след това да ги качиш някъде .... а и накрая да ги пуснеш на линкове е много повече от скапаната ти мизерна седяница тука и правене на тъпи забележки... понеже последно време ти за .... се държиш... ае мълчи....

по-темата... до 30 мин ще са готови на линкове... благодаря ви за изчакването!

ентусиаст..
Активен

Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #9 -: април 14, 2008, 12:51:24 »

ОФИЦИАЛНИТЕ СНИМКИ !!!!
                      (моля четете и писаното преди снимките за да ви я по-ясно)

Eто и официалните Снимки от мен.... за жалост ме няма на много места... но какво да се прави... заради вас е това, да се радвате на снимките....

- Тук (пред дома) доведохме Софиянци преди да тръгнем за да се съберем всички:

- След което поехме към първата ни спирка:

- Ето го и Ареа51

- А тука Ареа51 си е подбрал хубава песничка и си денси... (доста често си танцуваше в движение...)  Roll Eyes

- Тук на преден фон се виждат skrEEpEr и Ареа51 а на заден как най-големия мотор в групата кантари:

- Ето го пак:

- Ето още снимки по пътя към спирката:

- Тук Хаджийски (Владо) не го сдържа да седи на гъза си и почна да си седи на краката :Р :

- Ето и бесния TURBOMAN (постоянно се движеше с нас... няма 6-5 бахти и диото)

- Ето ни го и Каменчо

- Тук ни изчакваха малко тези по-напредналите:

- И отново потеглихме за да стигнем по-бързо до първата спирка:

- Хаджийски:

- Тука Ареа51 не го сдържа гъза и той почна да се фръцка на седалката:

- Ето го и Лудио с Тайфуно (Кимкото) :

- И моя приятел, който зъбрах от Пирдоп да ни понаправи шоу а и да се повози с нас...

- Ето го и skrEEpEr:

- Eто ни я и DNA-то Smiley

- Поредния човек от серията (сърбещи дупета) .... :

- Ето ни и нас на първата Спирка за малко снимчици на фона на един хубав крайпътен водопад:

- Хората от ляво на дясно = (Хаджийски, Лудио с Тафуно, Дани(момчето с ЦБР-а), на Ареа51 жена му, skrEEpEr, kamen71 и Turboman)

- Area51

- Eто ни всички (без Пловдивската група) = от ляво на дясно = Ареа51 и жена му, Боби, Камен, Хаджийски, Аз, Турбоман, Лудио, Скрипър и Дани

- Ето и моторите ни:

- Ето че се напочивахме... иии тръгнахме:

- Диото на Турбоман по изнанадолнище и по енерция... вижте километража Smiley

- Ето я и втората почивка, която направихме и се полигавихме... тука изчакахме Пловдивската група:

-тук Хаджийски си позира сам Smiley

- ето ни пак всички (минути преди да дойдат от Пловдив)

- След като похвърляхме камани от моста и се радвахме като малки деца.. камен откри един бордюр и едвам го домъкна:

- Но лудио нейздържа да го гледа как се мъчи и с лекота го пое:

- След което се приготви за хвърляне и всички се наредихме да гледаме какво ще стане, когато такъв бордюр падне от 70 метра височина SmileySmileySmiley :

- И ето, че пристигат и естествено, че сайлър ще се изфука на задно тръкало Smiley :

- А ето ни и всичките:

- След което всички продължихме към Копривщица:

- Ето го и Митака (yzfpower)

- Дербито на Митака (ЗАКАЧАЛКА):

- Тук сме спряли, защото се откачи гърнето на Ареа51 и Лудио изкара цяло съоръжение за да го направят :Р

- ииии потегляме...

- ииии след 50 метра спираме  Cheesy Cheesy Cheesy (ама само някои от нас... за да пиинем студена чиста планинска водица Wink

- Тук вече сме в Копривщица и ест.. Сайлар пак си показва възможностите:

- Ето всичките мотори ( плюс, минус 3-4 )

- Идва и кльопачката  Cheesy

- След което похванахме през града и се установихме на едно хубаво местенце с чешмичка, която влезе в доста голяма помощ Wink

- Камен кладеше огъня за ЦЪР-ПЪР-а

- и през това време РАФО дофтаса с бясна скорост Smiley

- Ето и наш Тони (Лудио с тайфуно)

- Тука вече някой си хапва Smiley

- Цър-Пър-а в Екшън Smiley....

-иии първото готово кебапче (успях да го снимам... понеже всички му скокнаха да дегустират)

- По едно време долетя един пич с 2-дву цилиндрова хоризонтална антика Smiley

- И след всичко това... запрашихме наобратно...

- и ето, че и последната почивка преди да стигнем Пирдоп:

- а ето до каква степен успях да "лягам" в завоите:

- ииии по път към последната спирка за мен и Скрийпър:

- Това са последните 2 снимки от Шелската бензиностанция в Пирдоп

Надявам се да ви е харесало това, че се погрижих да направя хубав снимков материал и да ви заведа на хубаво място за Барбекю.... надявам се на всички да им е харесало !!!! ... и дано да ми оценявате труда а не като някой нехранимайковци да се правят на самата важност и да се чудят с какво да грубят останалите... който поне се опитват нещо да направят макар и малко!!..... Очаквайте тези дни и едно кратко клипче с тези снимки и с Видео кадри на трип-а ни... ще има и весели моменти... само изчаквам Хаджийски да ми прати видеото, което снимаше...
« Последна редакция: април 14, 2008, 01:55:41 от Razer » Активен

Sylar
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 7362

www.hellstorm.bg

« Отговор #10 -: април 14, 2008, 01:46:18 »

само да допълня ,че минах целия мост на 1 гума ... можех и още ама много се отдалечих и обърнах Smiley

ПП.. ванка много добри снимки особенно мойте на моста Smiley чакам и другите с нетърпение Smiley
Активен

636 power Wink
fOxoR
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3856

...::: Wheelie King :::...

« Отговор #11 -: април 14, 2008, 02:56:19 »

само да допълня ,че минах целия мост на 1 гума ... можех и още ама много се отдалечих и обърнах Smiley

ПП.. ванка много добри снимки особенно мойте на моста Smiley чакам и другите с нетърпение Smiley
Ти имаш мания за самоизтъкване !

Ей прекарали сте си страхотно много ме е яд че моторами не е в час и немоа да идвам и аз  :|
Активен

Area51
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 375

« Отговор #12 -: април 14, 2008, 10:03:21 »

Razer, много яки снимки брат, браво Smiley
следващия път трябва още някой да бъде с фото, за да сме всички на снимките....
Иначе определено скоро пак ще има подобен трип, ама тоз път ще е още по-яко с повече хора (>:
Активен

Всичко на една патка разстояние и пак ти е много!
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #13 -: април 14, 2008, 10:19:27 »

Razer, много яки снимки брат, браво Smiley
следващия път трябва още някой да бъде с фото, за да сме всички на снимките....
Иначе определено скоро пак ще има подобен трип, ама тоз път ще е още по-яко с повече хора (>:

радвам се, че са ви харесали снимките... следващия път ще ви водя до Златица... и там на едно много хубаво място, и този път ще има чешмичка... Wink
Активен

Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #14 -: април 14, 2008, 12:11:52 »

в момента съм на лекции и клипа засега е наполовина... останаха още снимки и малко видео материали Wink и до довечера дано да го одобрят в клипче.нет Wink ... останалите 6 часа на лекции ще минат в правенето на клипа Smiley
« Последна редакция: април 14, 2008, 12:13:27 от Razer » Активен

katana-ta
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3614

Кфо ти пука?!Кфот ще да стаа-аз съм нинджа

« Отговор #15 -: април 15, 2008, 12:10:39 »

"И някой си хапва"-Най-алчния... аз xa .Пръв скочих на кебабчетата и упатках 2 на бърза ръка-ей момчета що кебабчета съм изял ама по-хубави от тея не съм ял Wink
Активен

Scoot-наказанието да бъдеш първи...отзад-напред xa
Fuck The Police
CrazyStunTeR#36 ®
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1322

____A.C.A.B____

« Отговор #16 -: април 15, 2008, 01:03:53 »

Кво стаа с клипчетооо Smiley искаммм да го видяя вече нямам търпение
Активен

ВИКАЛИ ТИ АДСКАТАААА !!!
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #17 -: април 15, 2008, 01:35:11 »

клипа е готов... чакам одобрения за него в сайтовете... качил съм го навсякъде... (metacafe, youtube, daylimotion, vbox и clip4e) ... надявам се да е на достатъчно места :Р .... както почнат да ги одобряват ще пусна нов пост, в който ще са линковете, и ще го едитвам постоянно докато навсякъде не са готови.... искам само някой да изтрие всички мнения от тука и да останат тези със снимките и да тогава да коментират хората Wink благодаря...
Активен

Fuck The Police
CrazyStunTeR#36 ®
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1322

____A.C.A.B____

« Отговор #18 -: април 15, 2008, 01:36:44 »

ванка качи го и в дата щото е с хубаво качество да си го дръпнем на кумчо клипа е невероятен страхотно качество Smiley
Активен

ВИКАЛИ ТИ АДСКАТАААА !!!
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #19 -: април 15, 2008, 01:48:20 »

ванка качи го и в дата щото е с хубаво качество да си го дръпнем на кумчо клипа е невероятен страхотно качество Smiley

На Кумчо е директно към клипчето... а аз направих Филмче.... според качеството зависи как се кодира даден клип или как се осъръзмерява... той качва клип, който е сниман с камера... аз качвам Филм, в който има Снимки, Клипчета от Н95 и от Н93.... как мислиш, че се създава удобство за тези неща ? всичко с различни разделителни и тем подобни... затова го намалих на 320х240 ....

Ето и филмчето от срещата:

в clip4e.com - Тука в тоя сайт е най-хубавото качество на клипа...

в dailymotion.com - когато го пуснете от тук, кликнете долу в дясно на Меню и дайде Оригинал Сайз Wink

в metacafe.com - не много добро качество... Sad но сайтовете така си ги компресират

в vbox7.com - най-отвратителния сайт за клипчета, защото там компресията им е най-отвратителна !!! но няма как Sad

oчаква се и по другите сайтове...
« Последна редакция: април 15, 2008, 09:52:58 от Razer » Активен

Страници: [1] 2 3 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: