..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 20, 2012, 06:58:51

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796002 Публикации в 55130 Теми от 34272 Членове Последен член: - Kastro Most online today: 105 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  За Форума
| |-+  Кошче
| | |-+  Относно Копривщица! 11.04.2009 Караници, ПСУВНИ,НЕДОВОЛСТВА - Всичко !
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Относно Копривщица! 11.04.2009 Караници, ПСУВНИ,НЕДОВОЛСТВА - Всичко !  (Прочетена 43408 пъти)
m1ndbl0w
Отряд Анти-чалга
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 6846

I'm the trouble starter, punkin' instigator

« Отговор #1720 -: април 11, 2009, 02:13:19 »

Последно в колко часа ще тръгнете от Макито? Huh?
Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
когато си искаме
ако дойдеш ще разбереш
лека от мен
отивам да ебем  (>:
Е ти не я ли спука Мери ?
Или си я водил на вулканизатор ?
LoLoLO LoLoLO LoLoLO LoLoLO LoLoLO LoLoLO LoLoLO Имам гърч
Активен

българите са тъп,злобен,прост,нагъл и некадърен народ,от който нищо не става
kinjiro5
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

мразя скутери

« Отговор #1721 -: април 11, 2009, 03:59:36 »

не ви знам момченца на по колко годинки сте ама като ви гледам с тез скутерчета чак ме заболява коремчето от смях и даже малко ви съжелявам че нито едно уважаващо себе си момиче няма ви обърне внимание с тез миксери където ги карате с максимална скорост от 44км/час  и по влаковете чувам някои ги качват че то докато стигне морето минава една седмица и изобщо до копривщица докато отидете с тез колелета бая изпозагрели и затегнали ще има по пътищата (не че нещо ама миналата година голям оборот направиха на еконта да ги събира из пътя и да ги вози до софия и бая народ се прибра с рокерски якета пък с рейса ама нищо) тъи че момченца тръгнете по раничко и си земете на ортак една газка да ви обира по пътищата няма се излагате я
Активен
Dangerman
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2747

« Отговор #1722 -: април 11, 2009, 04:18:07 »

абе селянин марш помяр да не съм те видял,че ще те настъпя по носа.44км/час..ти май не си много много наясно с нещата и с поста си,се изложи,за това те искам тих и кротък.
Активен
m1ndbl0w
Отряд Анти-чалга
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 6846

I'm the trouble starter, punkin' instigator

« Отговор #1723 -: април 11, 2009, 05:19:15 »

не ви знам момченца на по колко годинки сте ама като ви гледам с тез скутерчета чак ме заболява коремчето от смях и даже малко ви съжелявам че нито едно уважаващо себе си момиче няма ви обърне внимание с тез миксери където ги карате с максимална скорост от 44км/час  и по влаковете чувам някои ги качват че то докато стигне морето минава една седмица и изобщо до копривщица докато отидете с тез колелета бая изпозагрели и затегнали ще има по пътищата (не че нещо ама миналата година голям оборот направиха на еконта да ги събира из пътя и да ги вози до софия и бая народ се прибра с рокерски якета пък с рейса ама нищо) тъи че момченца тръгнете по раничко и си земете на ортак една газка да ви обира по пътищата няма се излагате я

И да не ти пука,че си още девствен,нека ти се подиграват - и без това секса е грях.
« Последна редакция: април 11, 2009, 06:29:15 от m1ndbl0w » Активен

българите са тъп,злобен,прост,нагъл и некадърен народ,от който нищо не става
ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 9031

« Отговор #1724 -: април 11, 2009, 07:43:56 »

ти явно си т тези мотористи комплексари,купил си  си мотор да си мислят пичетата че си много голям мъж и най-делечната дестинация на твойте пътувания е било кафенето ,,зад ъгъла,,
карай си там каквато каляска имаш и не се бъркай където не ти е работа
а дали ни обръщат внимание момичетата си е наша работа
може да затвориш вратата след като излезеш
Активен

Кара Тайфун със спортни мигачи  LoLoLO
Правило при мотоциклетизма: започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета Smiley .
kamen71
Administrator
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3236

Шеф

« Отговор #1725 -: април 11, 2009, 08:35:39 »

Намерете ми датчик за температура на аерокса долу при цилиндъра и ще ви дам 3 колички с такова  xa
Ползвай на Фоксор кожения датчик  xa xa
Spam
Активен
Razer
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2020

Aprilia SR 172cc OWNER

« Отговор #1726 -: април 11, 2009, 08:58:11 »

Аре бе момчета... няма ви в Пирдоп нещо ахаххаах Smiley, Хайде че всички са на Маки Даки-то и вас, които още не сте отишли ви чакат!
Активен

Продавам всякакви стикери - ето тук => http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,31881.0.html
hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 783

язди Yamaha Majesty 400сс

« Отговор #1727 -: април 11, 2009, 09:28:19 »

ти явно си т тези мотористи комплексари,купил си  си мотор да си мислят пичетата че си много голям мъж и най-делечната дестинация на твойте пътувания е било кафенето ,,зад ъгъла,,
карай си там каквато каляска имаш и не се бъркай където не ти е работа
а дали ни обръщат внимание момичетата си е наша работа
може да затвориш вратата след като излезеш

То това сигурно и друг път го е чувал, ама нали си е тъп заядливко, на който му е свършила бирата посред нощ и решил да си упражнява и трите гънки на мозъка едновременно. Smiley
Активен

Чалга - турска дума за българска музика,
която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
В Япония препоръчват играене на кючек като лекарствено средство против запек.
hristo1
Глобален модератор
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 4420

Gilera Runner VXR 2007

« Отговор #1728 -: април 11, 2009, 09:43:39 »

Вожда на племето Тони и самото племе вече са на път около 40 скутера Wink
аз там без книжка без скутер като дете без неговата играчка.Нямам търпение да доиде другата година да изкарам книжка ....
Активен

ЗА ВСИЧКИ С КИТАЙСКИ СКУТЕРИ  --- http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,41330.0.html

Audi A6 quattro 1.8T 250 hp
Golf 3 GTI 16V ABF 150 hp
Runner 180 2T
Runner 125 2t
Piaggio NRG 150cc 2T
Honda NSR 125 2T

xHonda CBR1000RRx
ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2621

GSM за връзка с мен:0878650412

« Отговор #1729 -: април 11, 2009, 10:24:41 »

копривщица ИДВАААМММММММММММММ
Активен

Chompy Performance

andrian^^
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3398

Suzuki GSX-R 600 SRAD '00

« Отговор #1730 -: април 11, 2009, 10:37:51 »

Sad
Активен

КО речии ?
chris
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2714

« Отговор #1731 -: април 11, 2009, 11:09:00 »

Намерете ми датчик за температура на аерокса долу при цилиндъра и ще ви дам 3 колички с такова  xa
Ползвай на Фоксор кожения датчик  xa xa
Spam
Извинете  Roll Eyes
 xa xa xa
Активен

hristo1
Глобален модератор
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 4420

Gilera Runner VXR 2007

« Отговор #1732 -: април 11, 2009, 11:39:01 »

http://vbox7.com/play:586cd7c9

днес на паркинга
Активен

ЗА ВСИЧКИ С КИТАЙСКИ СКУТЕРИ  --- http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,41330.0.html

Audi A6 quattro 1.8T 250 hp
Golf 3 GTI 16V ABF 150 hp
Runner 180 2T
Runner 125 2t
Piaggio NRG 150cc 2T
Honda NSR 125 2T

xHonda CBR1000RRx
chris
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2714

« Отговор #1733 -: април 11, 2009, 01:14:13 »

Браво, браво, доста хора сте се събрали - малко ме е яд, че не можах да дойда......  Sad
Аз вися тука на бачкане и пиша някакви шибани оферти на една курва за Китай и Тайланд..........  Angry Angry Angry
Активен

IVELIN
Шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3167

Malaguti Madison S200

« Отговор #1734 -: април 11, 2009, 01:28:04 »

50 скутера от София... Доволно мисля че беше... Малко се разкъсахме по едно време, аз даже отидох до нас и си викам после ще ги настигна и давам газ напреде, настигам една групичка, те викат "нас никой не ни е подминавал, те са назад", чакам, чакам - няма никой. Идват други и викат те са много напред, почваме да гоним напред. И накрая се оказа че са 40мин. за нас....  xa Яко фън си беше... Wink
Активен

andrian^^
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3398

Suzuki GSX-R 600 SRAD '00

« Отговор #1735 -: април 11, 2009, 01:30:06 »

А ти къде си ?  :| Ба като гледах клипа ми се насълзиха очите като видях толкова моторетки да тръгват за натам...  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad  А аз съм без мотор  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Активен

КО речии ?
IVELIN
Шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Malaguti Madison S200

« Отговор #1736 -: април 11, 2009, 01:33:43 »

А ти къде си ?  :| Ба като гледах клипа ми се насълзиха очите като видях толкова моторетки да тръгват за натам...  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Еми на мене скутера ми харчи 10 на 100 от лоша настройка на карба, и вчера бяхме с Тони до попа да го оправят, ушкем го направиха (найстина работеше перфектно) и сипах 5л., минах 48км. и ми светна лампата... Така реших да се връщам, просто нямаше смисъл да дам 30лв. за бензин... Но май ще се окаже, че датчика ме лъже нещо ,защото на връщане спряхме на една бензиностанция да заредя, заредих 5л и стрелката се качи най-горе (а резервоара ми е 10л.). Незнам кво става... А иначе на клипчетата ме има тук там. Имам 5-6 снимки, но апаратчето ми е в скутера, после ще ги кача... Аз още вчера бях решил да ги изпратя до края на София и после да се върна, ама сърце не ми даде, като се събрахме толкова скутери... Smiley
Активен

IVELIN
Шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Malaguti Madison S200

« Отговор #1737 -: април 11, 2009, 05:37:57 »

http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,23462.new.html#new
Активен

Страници: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] Нагоре Изпечатай 
« назад напред »