..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 20, 2012, 07:22:41

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796008 Публикации в 55132 Теми от 34272 Членове Последен член: - Kastro Most online today: 111 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
| |-+  Минали сезони
| | |-+  Сезон 2010г.
| | | |-+  Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 24 Надолу Изпечатай
Автор Тема: Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване  (Прочетена 27624 пъти)
ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2621

GSM за връзка с мен:0878650412

« Отговор #100 -: февруари 13, 2010, 02:22:37 »

аз им предлагам да се срещнем на Абланица всички и от там да тръгнем,Бат Хинко предполагам че не е проблем да се забавиш с бавната група до Абланица.От там тръгваме 50 кубиковите (вас големите няма да ви бавим вие си пердашите напред)
от Абланица до Троян са 30 км  до троян почивка може да не направим.спираме в Троян преди прохода и от там горе долу по средата правим почивка (средата на "баира")от там тръгваме и почивка чак на Кърнаре.От Кърнаре до Копривщица са около 22-3 км там почивка няма да нарпавим и ще се видим в Копривщица.

П.П. приемам поправки относно маршрута,километрите и почивките.
П.П.2 това с почивките е образно казано ще го решим по път.

Ако баща ми е с нас в джипа ще се носят инструменти,бензин,вода или антифрийз,в джипа ще има място за багаж да си оставите да не ви тежи по пътя (говоря за 50тките)

Поздрави Иво аерокса (Плевен)
Активен

Chompy Performance

hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 783

язди Yamaha Majesty 400сс

« Отговор #101 -: февруари 13, 2010, 02:36:12 »

аз им предлагам да се срещнем на Абланица всички и от там да тръгнем,Бат Хинко предполагам че не е проблем да се забавиш с бавната група до Абланица.От там тръгваме 50 кубиковите (вас големите няма да ви бавим вие си пердашите напред)
от Абланица до Троян са 30 км  до троян почивка може да не направим.спираме в Троян преди прохода и от там горе долу по средата правим почивка (средата на "баира")от там тръгваме и почивка чак на Кърнаре.От Кърнаре до Копривщица са около 22-3 км там почивка няма да нарпавим и ще се видим в Копривщица.

П.П. приемам поправки относно маршрута,километрите и почивките.
П.П.2 това с почивките е образно казано ще го решим по път.

Ако баща ми е с нас в джипа ще се носят инструменти,бензин,вода или антифрийз,в джипа ще има място за багаж да си оставите да не ви тежи по пътя (говоря за 50тките)

Поздрави Иво аерокса (Плевен)

Ивчо, нямам нищо напротив да си бием среща на Абланица - има много време до тогава, ще го измислим някак си.

Иска ми се да покараме заедно с "групата" от Добрич и евентуално др. по-далоечни градове Smiley

Ще поживеем, ще видим !!!
Активен

Чалга - турска дума за българска музика,
която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
В Япония препоръчват играене на кючек като лекарствено средство против запек.
ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #102 -: февруари 13, 2010, 02:40:38 »

те малките (кубици) ще тръгнат малко по рано и ще бием среща на малки и големи на Абланица там на капанчетата ще пием по кола-бира-минерална вода и ще тръгваме,естествено че няма да ни чакате.Вие големите тръгвате напред няма да ни чакате,просто срещата да е на Абланица.Само трябва да разубедя другите да минат по главния път не  по селата и да излезнат на Трон
Активен

Chompy Performance

ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #103 -: февруари 13, 2010, 02:45:53 »

ако никой няма нищо против бих изявил самоиницеативата да бъда организатор за 50сс от централна-северна българия.
Активен

Chompy Performance

marttins
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

« Отговор #104 -: февруари 13, 2010, 02:47:38 »

те малките (кубици) ще тръгнат малко по рано и ще бием среща на малки и големи на Абланица там на капанчетата ще пием по кола-бира-минерална вода и ще тръгваме,естествено че няма да ни чакате.Вие големите тръгвате напред няма да ни чакате,просто срещата да е на Абланица.Само трябва да разубедя другите да минат по главния път не  по селата и да излезнат на Трон

ние сме 3 50ки от Велико Търново и мисля да минем през Севлиево - селата Сеник,Градица,Драшкова поляна,Орешак Троян и от Троян - Карнаре - Копривщица . Ние ще минем поради причината че не ми се кара по главните пътища с 50ка и като мине някои Тир да ми завлиза в канафките . айде живот и здраве като наближи датата ще говорим пак  Cool
Активен

ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #105 -: февруари 13, 2010, 02:59:02 »

няма ли да ви е по добре да вървим група,те големите ще карат с вас,ще се разберете с тях.....
Активен

Chompy Performance

andrian^^
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3398

Suzuki GSX-R 600 SRAD '00

« Отговор #106 -: февруари 13, 2010, 12:36:25 »

Не че се заяждам , но Иво ,ти като организатор нетрябва ли да имаш напълно изряден и оборудван мотор ?
Аз не виждам да е така  C Нито регистрация от пътна служба КАТ имаш ,нито си направил разработката на мотора,а до колкото знам от самия теб в момента върви с едва 5 км ,поради неможене да се настрой скутера, е аджеба да неби да имаш друг мотор за който ние да не знаем ?
С какво право се правиш на някакъв организатор като самия ти няма да дойдеш,дори ако по някакъв късмет направиш всичко изброено по горе от мен,поради факта ,че бащати няма да те пусне на такова дълго разстояние...Та той от селото ти до Плевен го е страх да те пусне и ти държи мотора все още там независимо че имаш книжка ... та незная как такъв човек може да е един ИСТИНСКИ организатор ,а не човек който само си чеше пръстите (клавиатурата в случая) ..
И престани да ме копираш ,че вече ставаш смешен... Smiley
Активен

КО речии ?
kamen71
Administrator
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3236

Шеф

« Отговор #107 -: февруари 13, 2010, 01:16:46 »

Ако е тпло може да се метна до В.Търново и после да дойда до Копривщица. Тамън ще се присъединя към групата от Варна обединена с В.Търново. Пак повтарям: Ако е достатъчно топло да покарам повечко искам.  Smiley
Активен
andrian^^
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3398

Suzuki GSX-R 600 SRAD '00

« Отговор #108 -: февруари 13, 2010, 02:23:09 »

Ако е тпло може да се метна до В.Търново и после да дойда до Копривщица. Тамън ще се присъединя към групата от Варна обединена с В.Търново. Пак повтарям: Ако е достатъчно топло да покарам повечко искам.  Smiley
Значи вероятността да се видим и покараме е голяма ,защото ще се движа с Търновската група + Варна/Добрич , с Хинкела и момчетата трябва да се разберем по натам Smiley
Активен

КО речии ?
ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 9031

« Отговор #109 -: февруари 13, 2010, 04:10:45 »

Аз така ще го направя,но мен времето не ме бърка  (>:,тръгвам в 10,00ч от София,11,30-12,00ч съм в Търново и после има само 200км до Копривщица  xa
Активен

Кара Тайфун със спортни мигачи  LoLoLO
Правило при мотоциклетизма: започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета Smiley .
meraklii4o
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3507

« Отговор #110 -: февруари 13, 2010, 04:29:30 »

Аз така ще го направя,но мен времето не ме бърка  (>:,тръгвам в 10,00ч от София,11,30-12,00ч съм в Търново и после има само 200км до Копривщица  xa

Е добре де с 200/250 не се ли осеща ако примерно вали  xa

П.П.Я да ви питам последно в група ли ще караме ? Че искам и един фр да доиде ама кара др600 и няма номер и се чудя дали ще е проблем да кара с нас  Roll Eyes
Активен

ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #111 -: февруари 13, 2010, 04:44:47 »

Е добре де с 200/250 не се ли осеща ако примерно вали  xa

П.П.Я да ви питам последно в група ли ще караме ? Че искам и един фр да доиде ама кара др600 и няма номер и се чудя дали ще е проблем да кара с нас  Roll Eyes
Абе усеща се ,но с кожения екип не е проблем,днес покарах 80-90 км по София и няма никъде мокро .
Нека приятеля ти поне си регне мотора ,че без книжка как да е ,но и без рег става много по-лошо Sad
Активен

Правило при мотоциклетизма: започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета Smiley .
dqnko
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #112 -: февруари 13, 2010, 05:14:28 »

Аз съм от скоро в бранша на скутерите но ако може дайте някои тел от В.Търново да му звънна да се разберем за да дойда и аз нищо 4е съм със 150 куб.мога да се водя и с 50 куб.Чакам мерси  Smiley
Активен
ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #113 -: февруари 13, 2010, 05:22:26 »

Аз съм от скоро в бранша на скутерите но ако може дайте някои тел от В.Търново да му звънна да се разберем за да дойда и аз нищо 4е съм със 150 куб.мога да се водя и с 50 куб.Чакам мерси  Smiley

hinkela  и  madjarov са от Търново
Активен

marttins
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

« Отговор #114 -: февруари 13, 2010, 08:48:04 »

hinkela  и  madjarov са от Търново

и аз съм от Търново и мислим с Бат Хинко да направим една среща да се съберем и да се разберем какво и как ще го правим  Wink към края на март сигурно ще се съберем да го обсадим  Wink
Активен

hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

« Отговор #115 -: февруари 13, 2010, 09:55:54 »

Опсааа .....ето ме и мене 0888 666 282 Smiley

Днес си поднових гражданската, заредих акумулатора, припалих и утре ще изкарам "тролея", че ми се схванаха пръстите на клавиатурата ха ха ха

« Последна редакция: февруари 13, 2010, 09:58:41 от hinkela » Активен

ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #116 -: февруари 13, 2010, 10:18:58 »

Днес си поднових гражданската, заредих акумулатора, припалих и утре ще изкарам "тролея", че ми се схванаха пръстите на клавиатурата ха ха ха

Аз днес изкарах тролея(без кавички),80-90 км по София за наместване на кокалите му направих,бех забравил какво е като дадеш гас и да тръгне без да се замисля
Активен

hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

« Отговор #117 -: февруари 13, 2010, 10:28:03 »

Аз днес изкарах тролея(без кавички),80-90 км по София за наместване на кокалите му направих,бех забравил какво е като дадеш гас и да тръгне без да се замисля

С кавички, без кавички утре го подкарвам, че вечерта пак го дават да вали и стуууд Sad
Активен

ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #118 -: февруари 13, 2010, 10:31:37 »

Хинко,некаква бегла представа за час на тръгване от Търново ?
Питам защото ми се върти една идейка за София-Търново-Копривщица  (>:
Активен

Niksan
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 517

Blue Phantom 70cc & Cagiva Mito EVO 2

« Отговор #119 -: февруари 13, 2010, 10:45:21 »

От Пловдив кой ще се гласи да ходи?
Активен
Страници: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 24 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: