..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
Реклама
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
май 20, 2012, 07:26:37
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търси:
Експертно Търсене
796008
Публикации в
55132
Теми от
34272
Членове Последен член:
-
Kastro
Most online today:
111
- most online ever:
321
(септември 13, 2011, 11:31:29 )
..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
Минали сезони
Сезон 2010г.
Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
« назад
напред »
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
7
8
...
24
Автор
Тема: Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване (Прочетена 27624 пъти)
dj_beast
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 1885
Кара: Априлиа Рали
Re:Копривщица- 17.04.2010г коментари и записване
«
Отговор #40 -:
февруари 09, 2010, 12:27:25 »
Аз си купих палатка вече няква военна бива е.Колкото до скутера още малко остана да се прави
Активен
ivan 74
кара мини-мото
Неактивен
Публикации: 49
«
Отговор #41 -:
февруари 09, 2010, 04:15:32 »
+1 на 100%
Активен
Sirius
Stunter
Неактивен
Публикации: 1402
Honda VTR 1000F
«
Отговор #42 -:
февруари 09, 2010, 04:22:56 »
+1 Имам палатка и всичко необходимо, мога да приютя Фокси.
Миналата година точно 3 дена преди Копривщица се разбих с мотора, дано тоя път да няма такива изненади.
Активен
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен
Публикации: 1056
Кара: Suzuki GSXR 600 SRAD 00г.
«
Отговор #43 -:
февруари 09, 2010, 04:26:07 »
Бих дошъл ама не ми харесва че няма да пътува в една цяла група а ще си пътуваме само най-бавните.А другото нещо, е че никога несъм си купувал палатки и опъвал, и няма къде да спа такаче ще видим за сега съм 50/50.
п.п ако Веско и Хаджата дойдат ще дойда и аз засега съм 50/50 ( доколкото разбрах Веско и Хаджата ще идват)
Активен
Simo_Racing
пили гуми
Неактивен
Публикации: 245
«
Отговор #44 -:
февруари 09, 2010, 05:11:22 »
добре искам да попитам понеже не съм идвал до сега извънградско... пътувате ли в група или кои когато тръгне ии минава ли се по магистрала ?щото съм с 50сс ако сме група нп де ама ...
Активен
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен
«
Отговор #45 -:
февруари 09, 2010, 05:13:05 »
Цитат на: Simo_Racing в февруари 09, 2010, 05:11:22
добре искам да попитам понеже не съм идвал до сега извънградско... пътувате ли в група или кои когато тръгне ии минава ли се по магистрала ?щото съм с 50сс ако сме група нп де ама ...
еми повечето хора не ни чакат.Чакат те тези които са бавни колкото теб или най-много още 1-2 иначе сички си перат напред
Активен
ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 2621
GSM за връзка с мен:0878650412
«
Отговор #46 -:
февруари 09, 2010, 05:21:04 »
симо доведи твойта ... хааххах(с нея се познаваме споко)
ми попринцип има други с 50сс които се движат в група,стига да не изоставаш ......
Активен
Chompy Performance
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен
«
Отговор #47 -:
февруари 09, 2010, 05:59:33 »
Цитат на: ivo_aeroxa в февруари 09, 2010, 05:21:04
симо доведи твойта ... хааххах(с нея се познаваме споко)
ми попринцип има други с 50сс които се движат в група,стига да не изоставаш ......
ти пък ще изостава... ние сме минимум 2ма с китайки (ако дойда и аз де)
Активен
Simo_Racing
пили гуми
Неактивен
Публикации: 245
«
Отговор #48 -:
февруари 09, 2010, 06:19:26 »
Еми аз ще му турна тежките ролки ще развърта 95км/ч а и единия пич ще е с жог като моя ще викна 2-3 ма приятели които са и т с 50кк такаче ще си направиме групичка :Д
Активен
meraklii4o
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 3507
«
Отговор #49 -:
февруари 09, 2010, 06:57:01 »
Аз съм там надявам се и с Corny да доидем или с вас или отделно аз сезона го открих вече ама ми се иска да го открия и на слънчево време
А не на 5мм лед
За сега е добре дано се саберем поне 15/20 човека мен лично преспиването не ми харесва като идея защото пътя ми е един час а и да си купувам палатки глупости просто много сложно става...По скоро би било добре някои да проучи как седи работата с хотелите там и на каква цена са
Така ще има шанс да останат повечко хора
Тази идея за копривщица нз кой го измисли аз не съм ходил до сега или поне не си спомням може и да съм минавал от там но мисля че хората които са ходили може да им е скучно че то като ходиш на едно и също място писва на края ама не го решавам аз това.Моето мнение е че щеше да е доса по добре да е в някое селце или малко градче да седнеме като нормални хора да хапнем пинем в някое яко заведение да се повозим малко да си поговорим и които от кадето е.Но от друга гледна точка кебапите стават перфектни на жар
Поздрави на всички и дано до тогава всичко да е на ред и да се сабереме много колеги
Активен
http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,50870.0.html
andrian^^
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 3398
Suzuki GSX-R 600 SRAD '00
«
Отговор #50 -:
февруари 09, 2010, 07:19:12 »
Цитат на: meraklii4o в февруари 09, 2010, 06:57:01
Аз съм там надявам се и с Corny да доидем или с вас или отделно аз сезона го открих вече ама ми се иска да го открия и на слънчево време
А не на 5мм лед
За сега е добре дано се саберем поне 15/20 човека мен лично преспиването не ми харесва като идея защото пътя ми е един час а и да си купувам палатки глупости просто много сложно става...По скоро би било добре някои да проучи как седи работата с хотелите там и на каква цена са
Така ще има шанс да останат повечко хора
Тази идея за копривщица нз кой го измисли аз не съм ходил до сега или поне не си спомням може и да съм минавал от там но мисля че хората които са ходили може да им е скучно че то като ходиш на едно и също място писва на края ама не го решавам аз това.Моето мнение е че щеше да е доса по добре да е в някое селце или малко градче да седнеме като нормални хора да хапнем пинем в някое яко заведение да се повозим малко да си поговорим и които от кадето е.Но от друга гледна точка кебапите стават перфектни на жар
Поздрави на всички и дано до тогава всичко да е на ред и да се сабереме много колеги
Цитат
По този въпрос ти давам веднага конкретен точен отговор:
Мероприятието както всяка година за откриване на сезона се използва точно тази дестинация ,защото е на еднакви километри на всички - т.е. почти в центара на Б-я.
Това за селцето или капанчето (разбирасе сигурно близко до София) е напълно невъзможно за хора който неса от гр.София , а тук виждам доста от СЕРИОЗНИТЕ хора с МАКСИ скутери (не казвам че др. са несериозни,нека го докажат) за които няма как да хапнат и да пийнат по нещо и хайде обратно ,защото им идват по 320-30 км път за един ден, на някой дори и 400 ,а да не говорим за колегите от Варна и Добрич който се решиха да дойдат( дано са сериозни ), тяхния път е 400км в едната посока ,е аджеба как могат те да изминат 800км за един ден и как биха се чуствали след този не толкова приятен "Трип" ,за това са и палатките опъваме правиме огън,нахранваме се и се почерпваме стабилно и релаксираме ,на другия ден пътуваме по градовете от който сме дошли. Преспиването се прави с цел ,отпочиване. На вас от София ви е 90 км пътя, на нас от Плевен е 160( в едната посока - в двете 320-30км) ,50 от които са БАЛКАН - ПРОХОД ( Троян-Кърнаре) , на Хинкела от Търново му идват към 250 в едната и 500в двете посоки и той минава по моя път т.е. 50км проход
А що се отнася до мястото е ТРАДИЦИЯ и немисля че една традиция може да омръзне на истинския запален ездач и няма как да не я уважи просто
Все едно да кажете че откриването на сезона в София ,като е традиция е писнало на всички. Не е
И доста хора се събират доста над 50 скутера ,а именно около 2-3 хиляди мотора (и повече) ,тъй че моля който не е съгласен с плана да не вкарва размисли и страсти в темата.Има и други дестинаций които ще се посещават през годината , могат да се видят в СКУТЕР-Календара в раздел Срещи/Мероприятия.
Който има желание и силна мъжка воля ,нека заповяда ,ще се радвам да хапнем и пийнем с приятели отново ,липсвате ми хора
Нека дойде това мероприятие ден по скоро ,че не издържам.
С този пост не целя да убидя и нагрубя някой ,тонът е съвсем приятелски ако някой открие и го приеме като лична убида ,моля да бъда извинен ,ще го почерпя бира и купона да върви
Поздрави.
«
Последна редакция: февруари 09, 2010, 07:23:02 от andrian^^
»
Активен
КО речии ?
Yamahaa
Гост
«
Отговор #51 -:
февруари 09, 2010, 07:23:54 »
Освен проблема , дали ще има полиция , ме притеснява и къде се оставят скутерите там ? Малко ме е стах да си го оставя пред палатката
, по-добре да гo прибера при мен в палатката ,че ме е страх да не ми прибере някой двигателя ??
Активен
wrongbe
Street Racer
Неактивен
Публикации: 573
Кара: Yamaha Aerox
«
Отговор #52 -:
февруари 09, 2010, 07:28:49 »
Цитат на: Yamahaa в февруари 09, 2010, 07:23:54
Освен проблема , дали ще има полиция , ме притеснява и къде се оставят скутерите там ? Малко ме е стах да си го оставя пред палатката
, по-добре да гo прибера при мен в палатката ,че ме е страх да не ми прибере някой двигателя ??
умрял ти е някой за двигателя
Активен
http://turbobit.hit.bg/
Печелете над 100$ на месец ! Бързо и лесно
Yamahaa
Гост
«
Отговор #53 -:
февруари 09, 2010, 07:29:58 »
Ще умират.. Не ми отговори на въпроса
Активен
dido_bg
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 3492
Honda Silver Wing
«
Отговор #54 -:
февруари 09, 2010, 07:36:33 »
Моторите сигорно ще са на едно място. Едва ли някой ще тръгне да ти сваля двигателя.
И то така или иначе ще се стой до късно вечерта ще се наглеждат!
Това са глупави въпроси. Андро съгласен съм с теб за това което каза. Само времето да е хубаво. Тука ми казват че до май месец ще е студено...
Активен
andrian^^
the fast and the furious
Неактивен
Публикации: 3398
Suzuki GSX-R 600 SRAD '00
«
Отговор #55 -:
февруари 09, 2010, 07:37:08 »
Хахаха глупости колега ,няма кой да ти бутне скутера... Повярвай , миналата година на Къпиновския манастир съм бил от петък до неделя с бат Хинко в петък вечер имаше около 20 тина скутериста от ВТ който не познавам с който се запознах излезнаха печени люде,много готини пичове ,раницата с багажа ми беше до скутера ,никой нищо не е бутнал.
Ние сме се събрали да хапнем и да пийнем а не да си крадеме частите все пак ,несме малки деца и мислим така да се каже трезво
Скутерите/моторите седят до палатките и няма кой да ги барне.
Дори на летище Междене край Габрово на Скоростните отсечки и атрактивното каране с бат Хинко и RIYA_VIK (Вальо) си бяхме паркирали скутерите в началото далечко от нас и после като се остановихме на 1 място и се събрахме всички фенове и доста приятели ,че дори и dido_bg срешнахме там прекарахме моторите на едно място им се радвахме,както и на момчетата който се състезаваха
За това няма да се притисняваш едвали има такива смелчаги да бутат скутер когато ние сме там
няма да се притесняваш.
Относно за полицията ,колега несме малки деца , и аз тръгвам без книжка ДОРИ около тази дата можеби 2-3 дни след това ми е външния изпит пред дай - курмуване за категория B ,но това е приятелите са по важни от всичко на света ,това го запомни от мен
Понякога парите неса всичко. Може да имаш купища пари но да нямаш с кого да ги споделиш.
А ако тръгнете от София в групичка ,а то ще има такава и ще има определен час. Проблеми няма да имате.
На Велико Търново ходих от Плевен сам самичък като минах по главните пътни артерий така да се каже на страната ни а именно над балканската мрежа - Севлиево и за Търново ,проблеми НЯМАШЕ ,както и полицай ,на връщане от Междене имаше тежка катастрофа с 2 мотора и тир и имаше полицейски патрули през 1 километър ,който следяха за скороста на мотоциклетистите и за тяхната безопастност ,също не са ни спирали. Така че несе притеснявай ,рискувай ,без да рискуваш неможеш да осетиш тръпката и да изпиташ наслада от успех и безпрепятствено отиване и връщане от дадено мероприятие
Активен
КО речии ?
Yamahaa
Гост
«
Отговор #56 -:
февруари 09, 2010, 07:43:12 »
Благодаря !
Активен
marttins
Street Racer
Неактивен
Публикации: 896
«
Отговор #57 -:
февруари 09, 2010, 07:47:47 »
Когато беше събирането на Къпиновския се запознах с Андриан,Хинко и още др. много точни хора ! както каза той моторите бяха край нас и никой нищу не е бутал ние сме се събрали да хапнем и пиинем а не да си правим мизерии ... надявам се че и на това събиране ще е всичко точно и с нетърпение искам да се запозная с още точни колеги
Активен
http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,36638.msg681315.html#msg681315
en3rg1
кара мини-мото
Неактивен
Публикации: 9
«
Отговор #58 -:
февруари 09, 2010, 08:52:08 »
+1 и аз идвам 100% ще доведа с мен и един приятел двамата сме с 70цц малкъ по бавно ще стигнем но ще стигнем
Активен
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен
«
Отговор #59 -:
февруари 09, 2010, 09:09:09 »
Според мен трябва да направим както по рано Камен беше казал (доколкото си спомням) той беше казал че този който не дойде а е писал в темата да му се напише виртуал райдър и бан за незнам си колко дена.Тони помисли за това наистина
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
7
8