..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 20, 2012, 07:27:36

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796008 Публикации в 55132 Теми от 34272 Членове Последен член: - Kastro Most online today: 111 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
| |-+  Минали сезони
| | |-+  Сезон 2010г.
| | | |-+  Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 24 Надолу Изпечатай
Автор Тема: Копривщица- 01.05.2010г коментари и записване  (Прочетена 27624 пъти)
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1056

Кара: Suzuki GSXR 600 SRAD 00г.

« Отговор #80 -: февруари 09, 2010, 10:35:19 »

Имам един въпрос.Пише че за групите 9:30 на маки даки,а 12 часа там ние ще успеем ли да стигнем?
Huh? Huh?
Активен

marttins
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

« Отговор #81 -: февруари 09, 2010, 11:08:28 »

като наближи пишете местата кадето ще се чакате и часовете долу горе за да знаем дали ще можем да се присъединим към вас от някаде  Wink
Активен

meraklii4o
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3507

« Отговор #82 -: февруари 09, 2010, 11:38:47 »

@andrian^^ Нямах предвит села до София и кое точно му е равностоиното на мене ми е на 90км на тебе на 200 км не е много равностоино за всички то е ясно няма как да се постигне се тая както и да е на мене не ми е проблем това че съм нередовен кадето кажете там ще е  Wink

И все пак се надявам СА групичка да се сабереме и да ходиме заедно Smiley На там по забавно ще е и скороста да не е повече от 80 не искам да ми даде разход 5 до там  Lips Sealed Така си мечтая 3.5 4.0 скромно като за 150цц

Поздрави на всички  Wink
Активен

ehgypo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3402

« Отговор #83 -: февруари 10, 2010, 12:10:03 »

@andrian^^ Нямах предвит села до София и кое точно му е равностоиното на мене ми е на 90км на тебе на 200 км не е много равностоино за всички то е ясно няма как да се постигне се тая както и да е на мене не ми е проблем това че съм нередовен кадето кажете там ще е  Wink

И все пак се надявам СА групичка да се сабереме и да ходиме заедно Smiley На там по забавно ще е и скороста да не е повече от 80 не искам да ми даде разход 5 до там  Lips Sealed Така си мечтая 3.5 4.0 скромно като за 150цц

Поздрави на всички  Wink
С тоя Леопард 150, да не вземе освен 5 разход, да даде 1 литър масло, едно бутало и някоя друга кобиличка. Това са си 200 километра в двете посоки !!

Стрийткилъро оди много апък дидо с Хондата има бая кубици зад гърба си (в случая под гъза си  xa) и по бързия преход няма да е трудност. Важното е да стигнете момчета не е важното кога. Smiley

Абе да няма само проблеми с полицаите че без категория не ми се плащат повече актове Sad
поне некой от вас ще има ли книжка ? Smiley

освен Ицо и Жоро с другия Силвър Smiley
Хинкела също ще бъде с нас и той има категория,за сега плана е такъв да се чакаме с бат Хинко и Варненско-Добричка-та група и да пътуваме заедно Smiley Ще се доразбираме като понаближи за точни и конкретни места и часове и тн. Smiley
Добричката група може и да не я дочакате, понеже имаме 3 часа и половина път най-малко до Търново. Не сме уговаряли все още точен час в който да потеглим, но като го направим ще ви уведомим. Освен безаварийно пристигане в Копривщица целим и възможно най-къс път, приемлив за каране. При нас са си грубо казано 900 километра, да не кажа и повечко. Имаме планове долу горе за по 450 км в посока най-много, но ще обмислим маршрутите пак.
Активен
meraklii4o
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #84 -: февруари 10, 2010, 12:41:20 »

Поздрави на всички  Wink
С тоя Леопард 150, да не вземе освен 5 разход, да даде 1 литър масло, едно бутало и някоя друга кобиличка. Това са си 200 километра в двете посоки !!

Стрийткилъро оди много апък дидо с Хондата има бая кубици зад гърба си (в случая под гъза си  xa) и по бързия преход няма да е трудност. Важното е да стигнете момчета не е важното кога. Smiley

Абе да няма само проблеми с полицаите че без категория не ми се плащат повече актове Sad
поне некой от вас ще има ли книжка ? Smiley

освен Ицо и Жоро с другия Силвър Smiley
Хинкела също ще бъде с нас и той има категория,за сега плана е такъв да се чакаме с бат Хинко и Варненско-Добричка-та група и да пътуваме заедно Smiley Ще се доразбираме като понаближи за точни и конкретни места и часове и тн. Smiley
Добричката група може и да не я дочакате, понеже имаме 3 часа и половина път най-малко до Търново. Не сме уговаряли все още точен час в който да потеглим, но като го направим ще ви уведомим. Освен безаварийно пристигане в Копривщица целим и възможно най-къс път, приемлив за каране. При нас са си грубо казано 900 километра, да не кажа и повечко. Имаме планове долу горе за по 450 км в посока най-много, но ще обмислим маршрутите пак.

Спокоино няма да даде 1л масло и се надявам да не се развали лятото почти всеки ден минавам минимум 50 км 35 са ми до даскало и обратно и нека corny каже слет като ми звъне кратките разходки в софия колко са кратки  xa

200км са нищо Smiley Камоли с почивки а до колкото знам в група как се спира прес 10 км с доста почивки ще е  xa
Активен

Yamahaa
Гост
« Отговор #85 -: февруари 10, 2010, 07:09:03 »

Абе Колеги, още сме Февруари ,а вие решавате и се уговаряте вече  детайли. Кажете Живи и Здрави и като дойде Април ще го мислим !
Всичко се случва, може и проливен дъжд да вали тогава  xa
Активен
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен Неактивен

« Отговор #86 -: февруари 10, 2010, 08:05:09 »

Абе Колеги, още сме Февруари ,а вие решавате и се уговаряте вече  детайли. Кажете Живи и Здрави и като дойде Април ще го мислим !
Всичко се случва, може и проливен дъжд да вали тогава  xa
Izvinaite za kirilicata ama sym v metroto ;d
Mnogo si prav kato gledam i vremeto kakfo e ...
Активен

veno81
Модератор на раздел
Stunter
Неактивен Неактивен

YAMAHA T-MAX 500

« Отговор #87 -: февруари 10, 2010, 12:50:13 »

Според мен ако това е национална среща за откриването на сезона ,трябва да е в централна България и да е еднакво удобно за всички ,и от София и от Добрич(а не кокто е сега-едните пътуват 100,а другите 500км).Най-добре би било да е около Казънлък или Велико Търново-да дайдат повече скутеристи и от Варна и Бургас и т.н.Друг е въпроса че за 50сс се е голямо разтояние ,ако е повече от 100км.
Активен

YAMAHA T-MAX 500 AND EXHAUST G.P.R
dido_bg
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3492

Honda Silver Wing

« Отговор #88 -: февруари 10, 2010, 01:51:54 »

Колко години го пишем това, но решено е. Там сме!
Активен

alkoholika_87
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 350

« Отговор #89 -: февруари 10, 2010, 02:01:35 »

Според мен ако това е национална среща за откриването на сезона ,трябва да е в централна България и да е еднакво удобно за всички ,и от София и от Добрич(а не кокто е сега-едните пътуват 100,а другите 500км).Най-добре би било да е около Казънлък или Велико Търново-да дайдат повече скутеристи и от Варна и Бургас и т.н.Друг е въпроса че за 50сс се е голямо разтояние ,ако е повече от 100км.

Съгласен съм ! Пък и не вярвам ,че 100км. и отгоре е непосилно за 50-те Smiley
Активен
glas
Гост
« Отговор #90 -: февруари 10, 2010, 02:18:35 »

С0фия - Копривщица - София с 50сс мотретка е около 5 часа. 110км Х2= 220км приблизително.Средна скорост 50км/час и по-малко!
« Последна редакция: февруари 10, 2010, 02:51:02 от glas » Активен
alkoholika_87
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 350

« Отговор #91 -: февруари 10, 2010, 02:33:34 »

С0фия - Копривщица - София с 50сс мотретка е около 5 часа. 110км Х2= 220км приблизително.Средна скорост 50км/час и по-малко!

5 часа в едната посока .... това е нечувано ,НО даречем че е така !!! 50-те ще си правят сметка ...
Активен
sobieski_saxo
Stunter
Неактивен Неактивен

« Отговор #92 -: февруари 10, 2010, 02:42:15 »

5 часа в едната посока .... това е нечувано ,НО даречем че е така !!! 50-те ще си правят сметка ...
че ти нали си с 1000цц :д
п.п Много от рано мислим за тази тема.Ние ще изпишем 50 страници до тогава и накрая секи ще пише +1 и ще дойдат 5 човека  xa
Активен

meraklii4o
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #93 -: февруари 10, 2010, 02:50:50 »

Дори и с 50 да е средната скорост 100 км с 50 км/ч са 2 часа каде ги видя тези 5 аиде до там са завои това онова ама пак 5 часа стига бе  Shocked Ако е така аз с 50цц група не тръгвам то така и така е досадно да караш с 50 км а като се замисля и че на баирите ще има с 30  Lips Sealed

Измислете нещо 50цц да тръгнат по рано а от 125 на горе малко по късна или тези които могат да даржът поне 80км  Wink
Активен

glas
Гост
« Отговор #94 -: февруари 10, 2010, 02:51:51 »

Говоря в двете посоки е 5 часа. За там остава около 2-3ч престой.
Активен
ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 9031

« Отговор #95 -: февруари 10, 2010, 06:28:47 »

ай стига бре,аз с Лийда миналата година си дойдох до София за 1 ч и 40 мин ,а по баирите наистина се движи с 30 Smiley.но сега вече е бегачка,под 40  не пада никъде  (>:
Активен

Кара Тайфун със спортни мигачи  LoLoLO
Правило при мотоциклетизма: започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета Smiley .
hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 783

язди Yamaha Majesty 400сс

« Отговор #96 -: февруари 10, 2010, 11:52:25 »

ай стига бре,аз с Лийда миналата година си дойдох до София за 1 ч и 40 мин ,а по баирите наистина се движи с 30 Smiley.но сега вече е бегачка,под 40  не пада никъде  (>:

Е те за това животно иде реч + още поне стотина килограма жива маса от Тони Smiley

Стига сте мрънкали бре, чичо ви Вальо (RYA VIK от Ст.Загора) ще ви покаже какво е дълъг преход с 50сс "китаец" и нощувка на палатка + младежки ентусиазъм - без дори да е написал и един пост в темата Smiley

"Дидо,вие си тръгнете по-късно,все пак в 6,00ч ще си доста хладни и да няма обелени колена и носове .
Ще оставате с преспиване и в 14-15ч да дойдете никой няма да ви обвинява че сте закъснели
" - Тони е абсолютно прав, аз ще ви чакам  и тръгваме от В.Търново когато дойдете, пък и ако ще да отидем за готовите вече 4ибапчита и кифтета (нощта е наша) Smiley

"Абе Колеги, още сме Февруари ,а вие решавате и се уговаряте вече  детайли. Кажете Живи и Здрави и като дойде Април ще го мислим !
Всичко се случва, може и проливен дъжд да вали тогава
" - и ти си прав кплега, но спомни си миналта година обявената дата беше 21 или 28.03.2009г (не си спомням точно) и тогава си валеше сериозен сняг - пренасрочихме я за по-добри времена 11.04.2009г. Естествено имаше хиляди недоволни "виртуални ездачи", които бяха готови в снега да тръгнат за Копривщица, но като се топи снега ........се стопиха и те !!!!!

« Последна редакция: февруари 11, 2010, 12:51:39 от hinkela » Активен

Чалга - турска дума за българска музика,
която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
В Япония препоръчват играене на кючек като лекарствено средство против запек.
majarov
Газта до края и душата в рая
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3003

Quis custodiet ipsos custodes? великата максима

« Отговор #97 -: февруари 12, 2010, 05:40:00 »

Ако всичко е наред и не ми се объркат нещата и аз ще дойда с 50кубиковата група за около 3 часа ще сме там ако се обединим и с други групи по пътя още по добре .

Дано времето да е добро тръгнали ще е за преспиване .

МАРШРУТА ПРЕЗ ГАБРОВО ЛИ ЩЕ Е ?
« Последна редакция: февруари 12, 2010, 05:44:00 от majarov » Активен

слушането на чалга води до хронично празноглавие което се лекува само с
БРАДВА
ivo_aeroxa
Chompy Performance
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2621

GSM за връзка с мен:0878650412

« Отговор #98 -: февруари 13, 2010, 12:13:04 »

Бат Хинко ще минава през беклемето,щом искате да пътувате 50сс група може да се присъединя към вас,срещата да бъде на Абланица там на капанчетата
Активен

Chompy Performance

hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 783

язди Yamaha Majesty 400сс

« Отговор #99 -: февруари 13, 2010, 02:08:40 »

Ако всичко е наред и не ми се объркат нещата и аз ще дойда с 50кубиковата група за около 3 часа ще сме там ако се обединим и с други групи по пътя още по добре .
Дано времето да е добро тръгнали ще е за преспиване .
МАРШРУТА ПРЕЗ ГАБРОВО ЛИ ЩЕ Е ?

Бат Хинко ще минава през беклемето,щом искате да пътувате 50сс група може да се присъединя към вас,срещата да бъде на Абланица там на капанчетата

Ванко, Ивчо Аерокса Ви е направил предложение за среща на 50сс.

В.Търново - Троян - Кърнаре - Копривщица разстоянието = 195км, го "изминавам" за около 3 часа с една почивка от 10-15мин.

Как го изчисли, че 50сс ще го изминете това разстояние за 3 часа с 50сс ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!

Активен

Чалга - турска дума за българска музика,
която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
В Япония препоръчват играене на кючек като лекарствено средство против запек.
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 24 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: