..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 22, 2012, 02:49:15

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796555 Публикации в 55181 Теми от 34288 Членове Последен член: - nik0laiii Most online today: 132 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
| |-+  Минали сезони
| | |-+  Сезон 2010г.
| | | |-+  ПРЕДЛОЖЕНИЕ за Среща на Скутер Клуб България.COM(Състезание)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 4 5 6 Надолу Изпечатай
Автор Тема: ПРЕДЛОЖЕНИЕ за Среща на Скутер Клуб България.COM(Състезание)  (Прочетена 4610 пъти)
bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2399

Кара една много луда Априлиа Ср Stage6 R/T 70cc

« -: август 17, 2010, 05:16:06 »

Уважаеми колеги!  Имам идеята и предлагам да се организира скутер среща на клуба в местносттa Бухово.  
 Мястото е свободно. Не платено.
 Нека в темата се обсъжда този вариант и да коментираме дали, ще ни е удобно на картинг писта Бухово.

Дата на срещата: 12.09.2010г
Място:                 НДК МкДоналдс
Час                      10:00
Час на тръгване:   11:00
Закъснели да ни настигнат

Маршрута е следния:/ 25 км в едната посока/

Снимки:

Ако идеята получи одобрение, Администратора/торите да преместят темата в срещи 2010 и да продължи развитието си!
« Последна редакция: август 26, 2010, 01:54:22 от bastardo » Активен

bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #1 -: август 17, 2010, 05:39:44 »

темата е копирана от тук:

сравнете датите на публикуване.

с молба да не се копира. някой да се намеси
не си ми казвал да не я копирам в тоя форум какво от това нека и в тоя форум я има тая тема така повечко хора ще се саберат
« Последна редакция: август 18, 2010, 09:01:03 от Лудио с 500сс » Активен

veno81
Модератор на раздел
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1057

YAMAHA T-MAX 500

« Отговор #2 -: август 17, 2010, 05:47:25 »

Мястото е перфектно за среща и състезание- лично аз съм ходил и много ми харесва.За датата задължително според мен трябва да е през септември(да се приберат повечето хора в София)-примерно 11 събота
Активен

YAMAHA T-MAX 500 AND EXHAUST G.P.R
kiriaka
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2572

НА ГАЛЕНО МИ ВИКАТ GHOST RIDER!!!

« Отговор #3 -: август 17, 2010, 06:36:46 »

Идеята не е лоша принципно, но си мисля, че може да има инциденти, едно е да се пускат на драг децата, на право, друго е да се правят на Роси, има голям шанс някой да се пребие. Иначе е много добра идеята, а кой форум я е пуснал пък е от най-малко значение!!!
Активен

Шефа на боса на мафията Cheesy Cheesy Cheesy
veno81
Модератор на раздел
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1057

YAMAHA T-MAX 500

« Отговор #4 -: август 17, 2010, 08:08:55 »

Идеята не е лоша принципно, но си мисля, че може да има инциденти, едно е да се пускат на драг децата, на право, друго е да се правят на Роси, има голям шанс някой да се пребие. Иначе е много добра идеята, а кой форум я е пуснал пък е от най-малко значение!!!
Да да се пускат цияла обиколко не е добра идея,но може и само драг да се направи има права около 250 метра и мисля че е достатачна.
Активен

YAMAHA T-MAX 500 AND EXHAUST G.P.R
bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: август 17, 2010, 11:17:59 »

Да да се пускат цияла обиколко не е добра идея,но може и само драг да се направи има права около 250 метра и мисля че е достатачна.
значи ако питате мен най-добре ще е тия който искат да карат по пистата да се направи едно състезание както на Долна Митрополия кадето аз карам там в скутерите обаче трябва да сложат протектори
Активен

Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3733

THE GREEN DEMON

« Отговор #6 -: август 19, 2010, 03:07:08 »

Иво аз няма да го организирам вече ти казах защо. Ако се състои това състезание ще дойда да участвам.
Активен

Pe6et0
Заека му говори мръсотии и танцува индийски танци ! И обича грубата игра !
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Кара : Танка на Волен

« Отговор #7 -: август 19, 2010, 03:49:27 »

Може да се пускат на пистата и да се засича,напраимер тръгва първия и след 30 сек или напрао като завърши първия тръгва следващия и се гледа време .
Така най-вероятно самото състезание ще се проточи повече .
Активен

viksata93
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 348

« Отговор #8 -: август 19, 2010, 08:23:17 »

Казвайте дата и сме там!
Активен
extreme
лети с бялата магия :D:D
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 165

бързи сте но аз съм по БРЪЪЗЗ

« Отговор #9 -: август 19, 2010, 09:33:27 »

пистата е много добре от хенри форд картинг клуба ходят там  и аз съм ходил само да няма некфи дето ше се прават на пистата да развалят кефа
Активен

bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: август 19, 2010, 10:36:38 »

Иво аз няма да го организирам вече ти казах защо. Ако се състои това състезание ще дойда да участвам.
е добре айде ако искаш да се сабереме само е така без спонсорите само е така да си направиме едно състезание по пистата примерно 10минути заставаме по 5-6 скутера на старта какво ще кажете ?
Активен

Shemeta
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1426

KamikadzeClubTrabaduri ApriliaRacing

« Отговор #11 -: август 19, 2010, 10:44:51 »

лично на мен идеята ми харесва бих дошъл да покараме Smiley
Активен

ApriliaRacing
bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #12 -: август 24, 2010, 12:07:26 »

аре бе какво става сега с тая среща ще има ли или не ?
Активен

Sensey9383
Sensey9383
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 206

Кара: YAMAHA Aerox 50cc яко на задна :D

« Отговор #13 -: август 24, 2010, 12:46:40 »

Иво, братле най-добре ще е срещата да е неделя, защото примерно аз всички съботи съм на тренировки, може да има и други хора който в съботите са заети. А колкото до това да се пускаме по 5-6 скутера на старта, мисля, че е лоша идея защото 100% ще има катастрофирали, по добре е по максимум 3 скутера и по време. Иначе мястото е перфектно, стискам палци срещата да се осъществи. Ако нещо имаш нужда от помощ и мислиш че мога да съм ти полезен, винаги съм на среща!!!

Само изказвам мнение!!!
Активен

xtr3m3r
Rotax Champion of Bulgaria - season 2009
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 1681

Alfa Romeo 156 2.0 TS & Aprilia Sportcity 200

« Отговор #14 -: август 24, 2010, 12:56:41 »

Идеята за среща на такова място е много добра! Но идеята за организиране на един вид състезание без наличието на линейка определено не е добра. Това е писта която е неохраняема , в обезопасителната зона има стърчащи части от отрязани стълбове и какви ли не още опасни неща  итн. Не искам да се заяждам , просто изказвам мнение на човек занимавал се дълго време с моторен спорт. За да има такова събитие със състезание организацията трябва да е железна.
Активен

bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #15 -: август 24, 2010, 01:53:57 »

Идеята за среща на такова място е много добра! Но идеята за организиране на един вид състезание без наличието на линейка определено не е добра. Това е писта която е неохраняема , в обезопасителната зона има стърчащи части от отрязани стълбове и какви ли не още опасни неща  итн. Не искам да се заяждам , просто изказвам мнение на човек занимавал се дълго време с моторен спорт. За да има такова събитие със състезание организацията трябва да е железна.
еми като ти така мислиш защо не платиш на полицията,пожарната и на 1-2 линейки за да се осъществи състезанието а само си давате мненията и никой нищо и после искате ем да е официално ем и награди
« Последна редакция: август 24, 2010, 01:55:40 от bastardo » Активен

bastardo
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: август 24, 2010, 02:02:53 »

темата от тук на татък я поема Sensey9383 ако имате въпроси нещо към него се обращайте аз само пуснах темата Wink
Активен

Sensey9383
Sensey9383
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 206

Кара: YAMAHA Aerox 50cc яко на задна :D

« Отговор #17 -: август 24, 2010, 02:45:13 »

темата от тук на татък я поема Sensey9383 ако имате въпроси нещо към него се обращайте аз само пуснах темата Wink

Ааа още не е сигорно Cheesy чак организатор. До утре ще кажа на 100% Wink
Активен

kiriaka
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2572

НА ГАЛЕНО МИ ВИКАТ GHOST RIDER!!!

« Отговор #18 -: август 24, 2010, 09:58:01 »

Ааа още не е сигорно Cheesy чак организатор. До утре ще кажа на 100% Wink

Няма не Cheesy Хайде Кире, акъл поне имаш, да я организираш като хората ей!!!
Активен

Шефа на боса на мафията Cheesy Cheesy Cheesy
xtr3m3r
Rotax Champion of Bulgaria - season 2009
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 1681

Alfa Romeo 156 2.0 TS & Aprilia Sportcity 200

« Отговор #19 -: август 24, 2010, 10:18:45 »

Идеята за среща на такова място е много добра! Но идеята за организиране на един вид състезание без наличието на линейка определено не е добра. Това е писта която е неохраняема , в обезопасителната зона има стърчащи части от отрязани стълбове и какви ли не още опасни неща  итн. Не искам да се заяждам , просто изказвам мнение на човек занимавал се дълго време с моторен спорт. За да има такова събитие със състезание организацията трябва да е железна.
еми като ти така мислиш защо не платиш на полицията,пожарната и на 1-2 линейки за да се осъществи състезанието а само си давате мненията и никой нищо и после искате ем да е официално ем и награди
Така мисля , защото белята се случва само един път. Мой приятел загина на Speedshow-to в Калояново т.г точно поради това , че нямаше осигурена линейка и обезопасителна зона. Това не е ташак работа. Вие си знаете пичове , няма да ви оспамвам темата повече.
Активен

Страници: [1] 2 3 4 5 6 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: