..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 22, 2012, 02:55:30

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796556 Публикации в 55181 Теми от 34288 Членове Последен член: - nik0laiii Most online today: 132 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  За Форума
| |-+  Кошче
| | |-+  регистрация на скутер до 350кубика.полезна информация!!!
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: регистрация на скутер до 350кубика.полезна информация!!!  (Прочетена 1191 пъти)
martis77
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

msp

« -: септември 29, 2010, 04:10:46 »

отивам значи аз да си регистрирам ямахата-250кубика и си нося всички нужни документи,и когато подавам на служителката нотариално заверения договор за покупко-продажба,тя под секрет ми доверява, че всъщност за скутери до 350кубика договора не е нужно да е нотариално заверен!!! ставало и само със собственоръчно написан договор между продавача и купувача Smiley смятам че това си е доста полезна информация,като се има в предвит, че най евтиното прехвърляне излиза 60 кинта.та да знаете, че не е нужно да ходите при нотариус!
« Последна редакция: септември 29, 2010, 04:13:44 от Liteto » Активен
Astra2.0
Венци xD
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

Кара...и той нз кво xD

« Отговор #1 -: септември 29, 2010, 04:16:13 »

какво ти е казала под секрет в КАТ Шумен на гише 3 където се подават документите има голяма табела с главни букви. Мотоциклети до 350 куб/см и ремаркета с туристическа цел не трябва да минават през нотариус (нещо такова беше) Cheesy:D:D
Активен
martis77
пили гуми
Неактивен Неактивен

msp

« Отговор #2 -: септември 29, 2010, 06:40:53 »

какво ти е казала под секрет в КАТ Шумен на гише 3 където се подават документите има голяма табела с главни букви. Мотоциклети до 350 куб/см и ремаркета с туристическа цел не трябва да минават през нотариус (нещо такова беше) Cheesy:D:D

абе нищо че го пише там:) ти знаеш ли колко хора ще си хвърлят парите на вятъра,преди да стигнат до кат!
според мен си е полезно да го има и тук като информация.
Активен
nePgAx4o
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #3 -: септември 29, 2010, 07:53:36 »

абе нищо че го пише там:) ти знаеш ли колко хора ще си хвърлят парите на вятъра,преди да стигнат до кат!
То го има в пререгистрации темичката
Активен
Astra2.0
Венци xD
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

Кара...и той нз кво xD

« Отговор #4 -: септември 29, 2010, 08:25:05 »

Да бе нямам нищо против че пусна тема Smiley Дори супер но просто ти казвам че в Шумен пише :p
Активен
martis77
пили гуми
Неактивен Неактивен

msp

« Отговор #5 -: септември 29, 2010, 11:41:00 »

Да бе нямам нищо против че пусна тема Smiley Дори супер но просто ти казвам че в Шумен пише :p

абе да се хващаме на приказка нещо,пък ако на някой му е и полезно още по-добре:)
аз ако навреме се бях поразровил във форума можеше да си спестя 60 лв.още ме е яд:(
Активен
kiriaka
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2572

НА ГАЛЕНО МИ ВИКАТ GHOST RIDER!!!

« Отговор #6 -: септември 30, 2010, 12:02:16 »

На мен ми излезе 110... Мен питате ли ме Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Шефа на боса на мафията Cheesy Cheesy Cheesy
Kenny
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 138

« Отговор #7 -: ноември 03, 2010, 02:52:51 »

Днес говорих с момчето на което е мотора който реших да взема.. каза следното:

- Мотора има всички документи, но не е регистриран..

само една мисъл не ми дава мира : На талона на мотора пише всичко от - до без ЦВЯТ на мотора? ще има ли проблем в КАТ когато отида да го регистрирам?

мерси Wink
Активен

кви са тия лепенки и как ще вдигат конете ?
emo69emo
куките го дебнат
Неактивен Неактивен

Публикации: 359

Aprilia Leonardo 250cc

« Отговор #8 -: декември 22, 2010, 09:09:28 »

Няма никакъв проблем за цвета,вписват ти го на място в КАТ.
Активен
DidoSpeedo
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

« Отговор #9 -: януари 09, 2011, 01:22:46 »

Айде пак.
Според ЗДвП: Чл. 144. (1) Собствеността на моторните превозни средства се прехвърля с писмен договор.
(2) При прехвърляне на собствеността на регистрирани автомобили, на регистрирани ремаркета с товароносимост над 10 тона, на регистрирани колесни трактори и на регистрирани мотоциклети с работен обем на двигателя над 350 cm³ подписите на страните трябва да бъдат нотариално заверени.
Активен
DeYaN
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 243

« Отговор #10 -: януари 17, 2011, 12:25:07 »

Благодаря за темата (ще ми е от полза)
Активен

c3s7rn7
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 42

« Отговор #11 -: февруари 10, 2011, 04:10:18 »

Здравеите колеги.Имам няколко въпроса тъи като преди 4 дни купих един скутер 125кубика,та въпроса ми е следния за скутера имам:оригиналния италиански талон,към талона има прикрепен още един лист,имам договор за покубко продажба между италианеца и човека от които го купих,и имам някаква декларациа но на нея няма нито печат нито подпис? Ще може ли да се регистра с тези дукоменти ? мотора е внесен 2008година ?
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: