..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 22, 2012, 03:03:45

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796560 Публикации в 55182 Теми от 34289 Членове Последен член: - damniiit Most online today: 132 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
| |-+  Минали сезони
| | |-+  Сезон 2010г.
| | | |-+  14.11.2010 - Трип на The Road to Change /пещера "Проходна"
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: 14.11.2010 - Трип на The Road to Change /пещера "Проходна"  (Прочетена 415 пъти)
Kiko
Subaru Legacy
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 232

Не забравяй включени мигачи !

« -: ноември 14, 2010, 09:54:19 »

Айде малко фото-сезон, както казва Крис + 250 км. слънчева разходка.

"Проходна" е една от най-известните пещери в карстовия район край с. Карлуково, община Луковит. През 1962 г. е обявена за природна забележителност. Това е най-дългият пещерен тунел в България, с дължина 262 метра и височина на входовете над 40 метра. Пещерата е естествено осветена, тъй като в средната и зала в следствие от ерозията таванът е прояден от просмукващите се води, образувайки феномена „Окната“ или „Очите на Бога“ — две почти еднакви по големина дупки с формата на очи. В пещерата са снимани няколко български и чуждестранни филма, между които и „Време разделно“. Проходна е една от малкото пещери, в които се практикуват пещерни бънджи скокове. Пещерата е лесно достъпна, точно над нея минава пътя от Луковит към Карлуково (на 2 км от селото), има път и от с. Румянцево.

Те това беше един страхотен 14 ноември през 2010 година.
« Последна редакция: ноември 14, 2010, 10:38:13 от Kiko » Активен

chris
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2714

« Отговор #1 -: ноември 14, 2010, 10:18:38 »

Айде малко фото-сезон, както казва Крис
Днес и аз открих фото сезона  Cool
Дори ако трябва да съм честен, малко ме хвана яд, че не си нося фотоапарата, защото съвсем спонтанно в движение реших да увековеча днешното си пътуване и бях принуден да снимам с телефон  C
Активен

Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: