..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 22, 2012, 03:10:45

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796561 Публикации в 55182 Теми от 34289 Членове Последен член: - damniiit Most online today: 132 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  За Форума
| |-+  Кошче
| | |-+  СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ 2011!!! Прочети!
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24 Надолу Изпечатай
Автор Тема: СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ 2011!!! Прочети!  (Прочетена 13582 пъти)
knikolov
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50

« Отговор #20 -: февруари 16, 2011, 10:12:40 »

Това ще е супер ! Ако стане тая работа няма да пропускам среща.
НО няма да е много лесно да се организира всичко.Първо ,че срещите задължително трябва да са събота/неделя. Да се предвидят предварително дати с предварително избран маршрут.Да се уточни какви скутери ще присъстват,да се направят групички според възможностите им. Абе въобще има доста работи, за които трябва да се помисли, но ако първите срещи се получат както трябва и ни хареса за на пред предполагам ще е по-лесно.Трябва добра подготовка,защото аудиторията тук вув форума не сме много много над 18 и не всичко го вземаме на сериозно.Помислете хубаво какво ще правите , после да не стане някой гаф.
Аз съм готов да помогна примерно с някакъв график с дати и примерни начални и крайни точки на трип-а.
Активен
chris
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2714

« Отговор #21 -: февруари 16, 2011, 10:22:23 »

Цитат
Здравейте, приятели на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ! Днес искам да споделя с вас нещо и да ви зарадвам с няколко добри новини.
Във връзка със смяната на собствеността на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ искам да ви уведомя, че тези дни може да има малко проблеми с форума и сайта, но не се притеснявайте скоро всичко ще е наред, дори ще е по-добро. През последните 1-2 години липсваха срещи на който да покараме и затова имаше много караници и някой хора се отделиха. Целта ми е сезон 2011 да е като едно време, тоест всички да сме заедно, да има много срещи с гонки и трипове. Също ще имаме и нов сайт и много по-подреден форум.  Първият официален трип на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ този сезон ще е две седмици след официалното откриване на мото сезона, което би трябвало да е на 26 март. Официалното откриване е и за всички скутеристи, така че първо ще се видим там. За съжаление в началото срещите ще се провеждат в София или близо до София. В бъдеще се надявам да имаме достатъчно финанси за организиране на срещи и в други градове. През 2011г ще се опитам да направя поне два пъти в месеца срещи с гонки и награди за различните класове. Целта ми е отново всички да сме заедно и да караме моторите, а не да се караме по между си.
Това е! Надявам се да имате търпение и всичко да се получи както искам.

Ето това вече наистина е приказка! Евала и дано се получи този път.

Ивелине, само ако ми позволиш ще изразя едно кратко мнение и ще ти дам един съвет, който не е задължително да последваш.

Цитат
ако трябва и ще се свалят стари, но засега това не го предвиждам.
Това ще бъде огромна грешка според мен. Първото нещо, което трябва да направиш е да махнеш правата на всички модератори и да си сложиш нови. Както много добре го каза един човек преди време - нов бардак със стари ку*ви не се прави. Тези хора са в основата на абсолютно всичко, което се случи тук. Да, знам, че са ти приятели и, че не можеш с лека рака да ги разкараш, но повярвай ми, и аз ги познавам някои от тях лично и не ми е лесно да го пиша това, но ако държиш наистина нещо хубаво да се случи тук - по-добре тези хора да нямат власт. Заради тях се получи и цялото разделение, направиха се сума ти нови форуми и прочее, та даже и ние чак си направихме сайт, в който да ги ебаваме и да им се смеем на глупавите постъпки, демонстрирането им на власт и избиване на комплекси. Няма да ги изброявам поименно, но мисля, че всички се досетиха за кои лица става въпрос, а именно - модераторите от ново поколение : ))) Изключение прави само Ендуро - той доказа, че е на много по-високо ниво от всички тях.

Успех Wink
« Последна редакция: февруари 16, 2011, 10:36:47 от chris » Активен

keeway_sport
2Т Stunt scooter!!! :)
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1329

Име:Мартин Митев

« Отговор #22 -: февруари 16, 2011, 10:24:24 »

Значи изчетох всички коментари,видях че сте питали и за дестинаций кадето да идем,аз бих предложил на Леденика(Врачанско)много е красиво има много интересни неща,маршрута е супер готин и асфалтовата настилка е перфектна!!! мисля че не е кой знае колко далече от София на 100-на км. е,единствения проблем е докато стигнем до Враца през Витиня защото пътя е много разбит!!! Smiley Smiley Smiley ако ви харесва предложението ми....нека хората организиращи тези трипове да обмислят идеята ми!!!! Smiley Smiley Smiley
Активен

IVELIN
Шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3171

Malaguti Madison S200

« Отговор #23 -: февруари 16, 2011, 10:50:06 »

Днес ще паднат всички банове, освен на хората определени като измамници и на ботовете, и ще бъдат ограничени правата на модераторите за банване. Wink
Активен

keeway_sport
2Т Stunt scooter!!! :)
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1329

Име:Мартин Митев

« Отговор #24 -: февруари 16, 2011, 10:52:00 »

Днес ще паднат всички банове, освен на хората определени като измамници и на ботовете, и ще бъдат ограничени правата на модераторите за банване. Wink

Ураа най-накрая!!! Smiley
Активен

nezavisim93
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

« Отговор #25 -: февруари 16, 2011, 01:01:37 »

Здравейте, приятели на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ! Днес искам да споделя с вас нещо и да ви зарадвам с няколко добри новини. Smiley
Във връзка със смяната на собствеността на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ искам да ви уведомя, че тези дни може да има малко проблеми с форума и сайта, но не се притеснявайте скоро всичко ще е наред, дори ще е по-добро. През последните 1-2 години липсваха срещи на който да покараме и затова имаше много караници и някой хора се отделиха. Целта ми е сезон 2011 да е като едно време, тоест всички да сме заедно, да има много срещи с гонки и трипове. Също ще имаме и нов сайт и много по-подреден форум. Smiley Първият официален трип на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ този сезон ще е две седмици след официалното откриване на мото сезона, което би трябвало да е на 26 март. Официалното откриване е и за всички скутеристи, така че първо ще се видим там. За съжаление в началото срещите ще се провеждат в София или близо до София. В бъдеще се надявам да имаме достатъчно финанси за организиране на срещи и в други градове. През 2011г ще се опитам да направя поне два пъти в месеца срещи с гонки и награди за различните класове. Целта ми е отново всички да сме заедно и да караме моторите, а не да се караме по между си.
Това е! Надявам се да имате търпение и всичко да се получи както искам. Smiley

Напълно съм "ЗА" тези мероприятия да се организират.....жалко че само на думи можем,а не и на практика дано тази година това се промени!!!! Smiley SmileySmiley
Активен
BlessedOne
Tuning Squad
Модератор на раздел
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 5899

Кара: Audi A3

« Отговор #26 -: февруари 16, 2011, 01:17:52 »

Нов екип ще се набира ли?  Roll Eyes
Активен

Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3733

THE GREEN DEMON

« Отговор #27 -: февруари 16, 2011, 01:24:23 »

Шефче а ще ни върнеш ли темата за спам?
Активен

Yamahaa
Гост
« Отговор #28 -: февруари 16, 2011, 01:27:04 »

Цитат
Цитат
Това ще бъде огромна грешка според мен. Първото нещо, което трябва да направиш е да махнеш правата на всички модератори и да си сложиш нови. Както много добре го каза един човек преди време - нов бардак със стари ку*ви не се прави. Тези хора са в основата на абсолютно всичко, което се случи тук. Да, знам, че са ти приятели и, че не можеш с лека рака да ги разкараш, но повярвай ми, и аз ги познавам някои от тях лично и не ми е лесно да го пиша това, но ако държиш наистина нещо хубаво да се случи тук - по-добре тези хора да нямат власт. Заради тях се получи и цялото разделение, направиха се сума ти нови форуми и прочее, та даже и ние чак си направихме сайт, в който да ги ебаваме и да им се смеем на глупавите постъпки, демонстрирането им на власт и избиване на комплекси. Няма да ги изброявам поименно, но мисля, че всички се досетиха за кои лица става въпрос, а именно - модераторите от ново поколение : ))) Изключение прави само Ендуро - той доказа, че е на много по-високо ниво от всички тях.

Успех Wink
Искаш да кажеш ,че заради новите модератори като мен са се нацепили хората ? Не мисля брат ,поне не заради мен. Също така мисля ,че щом правите нов форум ,за да "ги ебаваме и да им се смеем на глупавите постъпки, демонстрирането им на власт и избиване на комплекси" то според мен вие се комплексирате от точно тези хора и заради това не ви остава друго освен да ги "нахраните" в "другия" форум Wink

Поздрави !
Активен
BlessedOne
Tuning Squad
Модератор на раздел
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #29 -: февруари 16, 2011, 01:35:15 »

Цитат
Цитат

Успех Wink
Искаш да кажеш ,че заради новите модератори като мен са се нацепили хората ? Не мисля брат ,поне не заради мен. Също така мисля ,че щом правите нов форум ,за да "ги ебаваме и да им се смеем на глупавите постъпки, демонстрирането им на власт и избиване на комплекси" то според мен вие се комплексирате от точно тези хора и заради това не ви остава друго освен да ги "нахраните" в "другия" форум Wink

Поздрави !
След като нямаш нищо общо с "онези модератори" или "поне не е заради теб" защо се палиш, господин "скутерите са аерокс и всички останали" ?  Smiley Тунинг разделите са тотално занемарени, а за продажбите не искам да коментирам.. 1 образец няма за обява за продан на скутер.  Smiley
Активен

Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3733

THE GREEN DEMON

« Отговор #30 -: февруари 16, 2011, 01:37:33 »

Цитат
Цитат

Успех Wink

Поздрави !
След като нямаш нищо общо с "онези модератори" или "поне не е заради теб" защо се палиш, господин "скутерите са аерокс и всички останали" ?  Smiley Тунинг разделите са тотално занемарени, а за продажбите не искам да коментирам.. 1 образец няма за обява за продан на скутер.  Smiley
Ти нали преди беше модератор бе какво стана?
Активен

BlessedOne
Tuning Squad
Модератор на раздел
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #31 -: февруари 16, 2011, 01:39:33 »

Цитат
Цитат

Успех Wink

Поздрави !
Ти нали преди беше модератор бе какво стана?

Объркал си се, никога не съм бил тук модератор.  Smiley
Активен

Yamahaa
Гост
« Отговор #32 -: февруари 16, 2011, 01:42:02 »

Хаха най-обичам някой да се прави на "дръжте ми шапката" Сега като реши да искаш да бъдеш модератор и дай да оплюваме другите колко са зле ,а аз съм най-големия. Спокойно ще дойде и твоя славен миг ,когато ще огаснеш и ще млъкнеш Wink

А това защо се паля на неговия коментар си е моя работа ,на която точно ти няма да ми държиш сметка.
Активен
BlessedOne
Tuning Squad
Модератор на раздел
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #33 -: февруари 16, 2011, 01:45:31 »

Хаха най-обичам някой да се прави на "дръжте ми шапката" Сега като реши да искаш да бъдеш модератор и дай да оплюваме другите колко са зле ,а аз съм най-големия. Спокойно ще дойде и твоя славен миг ,когато ще огаснеш и ще млъкнеш Wink

А това защо се паля на неговия коментар си е моя работа ,на която точно ти няма да ми държиш сметка.
Гузен не гонен бяга нали знаеш.  Smiley
Дали ще бъда модератор или не, не го решаваш ти.. Но и да не бъда, ще продължа да помагам с каквото мога главно за тунинг разделите, не ми е фикс идея да стана модератор.  Wink
Активен

Yamahaa
Гост
« Отговор #34 -: февруари 16, 2011, 01:47:21 »

Както видях в другата тема те е страх да поемеш дори на един по-дълаг трип с тези твойте тунинг умения ! Като разбираш толкова от тунинг ,защо нямаш вяра в скутера си  Roll Eyes 

И не няма да ти отговарям повече, не искам да става поредната селска караница Wink
Активен
BlessedOne
Tuning Squad
Модератор на раздел
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #35 -: февруари 16, 2011, 01:48:53 »

Както видях в другата тема те е страх да поемеш дори на един по-дълаг трип с тези твойте тунинг умения ! Като разбираш толкова от тунинг ,защо нямаш вяра в скутера си  Roll Eyes 

И не няма да ти отговарям повече, не искам да става поредната селска караница Wink
Това е скутер с тунинг.. Който казва, че има вяра на машината си, когато всичко е сменено със спортни части, значи просто е много самонадеян и самозабравил се или нищо не разбира.  Smiley
Активен

pavelpz
PaKo.. BG !!! - MoTo - PZ
пили гуми
Неактивен Неактивен

Публикации: 202

Suzuki AN Burgman 250 //\\ URBAN 300cc //\\

« Отговор #36 -: февруари 16, 2011, 03:29:38 »

Значи изчетох всички коментари,видях че сте питали и за дестинаций кадето да идем,аз бих предложил на Леденика(Врачанско)много е красиво има много интересни неща,маршрута е супер готин и асфалтовата настилка е перфектна!!! мисля че не е кой знае колко далече от София на 100-на км. е,единствения проблем е докато стигнем до Враца през Витиня защото пътя е много разбит!!! Smiley Smiley Smiley ако ви харесва предложението ми....нека хората организиращи тези трипове да обмислят идеята ми!!!! Smiley Smiley Smiley

съгласен .... Wink ама давайте и още идеи хора да може да решим каде ще направим откриването Wink) както каза модетатора - " Напишете дистациите на които искате да идем и ще изберем най доброто с най много гласове ".. Wink)
Активен

колата кара тялото а мотора душата \\
VFTI
The EX boss....
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 4670

Анти-спам хапче!Пийте преди влизане във форума!

« Отговор #37 -: февруари 16, 2011, 04:00:37 »

Wink
Активен

Scooter Club Bulgaria RullZzZzZzZ
chris
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2714

« Отговор #38 -: февруари 16, 2011, 04:25:25 »

Поздрави !
Честно казано нямах предвид теб - дори не знаех, че си модератор или по-скоро съм забравил.
Говорех за групата от голямото добрутро (няколко ВИП модератора и техните сателити)
А относно форума за ебавки - еми то идеята му беше точно те да се усетят, ама греда Wink

Но всъшност има ли смисъл да осираме за пореден път тема с неща, които са дъвкани, дъвкани, дъвкани...
Щом Ивелин е решил, че ще може да промени нещата, аз лично адмирирам това и го поздравявам, че е намерил желание да се захване. Стискам палци и ако нещата в СКБ се върнат в старото им положение аз с удоволствие ще си карам по-често скутера, а не само големия мотор и с удоволствие бих присъствал на срещи и състезания.

« Последна редакция: февруари 16, 2011, 05:59:58 от chris » Активен

miss
Pîäĝğíö Þõŵėŗ
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1310

Кара Piaggio NRG Power DD 2008 Simoncelli Replica

« Отговор #39 -: февруари 16, 2011, 05:11:23 »

Успех на новия собственик, има добри идеи Smiley
Активен

Не спори с глупак, ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит.

Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: