..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 22, 2012, 03:58:31

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
796577 Публикации в 55183 Теми от 34289 Членове Последен член: - damniiit Most online today: 132 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  Търговия
| |-+  Продава/Купува - други двуколесни (Модератор: automaniac)
| | |-+  Aprilia Sx.. 50
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 [2] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Aprilia Sx.. 50  (Прочетена 1689 пъти)
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

« Отговор #20 -: януари 17, 2012, 06:08:10 »

up
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #21 -: януари 24, 2012, 05:17:56 »

kolko e razhoda na gorivo

3,5 4
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #22 -: февруари 04, 2012, 11:18:43 »

up Smiley))
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #23 -: февруари 11, 2012, 12:15:09 »

up

Хаиде моторчето чака новия си собственик, защото му омрзъна да стои само в гаража ;ддд

И така малко новости по моторчето

Забчатки(предна и задна) + верига сменени с нови,както и накадлките отзад,а в предните накладки има още доста хляб и вече са навртели малко км около 150...,

Масло в скоростите подменени  и  поразкъшене и стоплено за 15 20 км ;дд

Подменен въздуше филтар, както и стоиката за номера с подвижна Smiley

Цена 1850 лв (ЦЕНАТА СЕ КОМЕНТИРА!!!)

Uploaded with ImageShack.us
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #24 -: февруари 26, 2012, 10:56:54 »

up
Активен
Valentin Krasimirov
кара мини-мото
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #25 -: февруари 26, 2012, 10:41:09 »

Много красива машинка на вид.

Защо я продаваш ако не е тайна?
Откъм документи е напълно изряден мотора нали.И се кара с М-категория ?
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #26 -: февруари 27, 2012, 11:16:30 »

Моторът е напълно изряден от кадето и да го погледнеш:двигател,документи,окачване,спирачки,електроника и т.н. ,но от днес вече е с нов собствник такаче темата може да буде заклучена или както е реда незнам.А мотора го продавах защото ми е малък Smiley

ПРОДАДЕН!!!
« Последна редакция: февруари 27, 2012, 11:18:47 от uB0 » Активен
Stunt_Freak
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 1614

« Отговор #27 -: февруари 27, 2012, 11:35:36 »

Моторът е напълно изряден от кадето и да го погледнеш:двигател,документи,окачване,спирачки,електроника и т.н. ,но от днес вече е с нов собствник такаче темата може да буде заклучена или както е реда незнам.А мотора го продавах защото ми е малък Smiley

ПРОДАДЕН!!!
Ся вече може да кажа ,че го взе за 700 леа нали Cheesy,Тогава щях аз да я вземам тая априлиа ама ме изпревари и в последствие си взех гилерата.
Активен

uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #28 -: февруари 28, 2012, 12:05:44 »

ПРОДАДЕН!!!
Ся вече може да кажа ,че го взе за 700 леа нали Cheesy,Тогава щях аз да я вземам тая априлиа ама ме изпревари и в последствие си взех гилерата.

не говорете много като незнаете нищо само това мога да ви кажа..., Wink А и ми е все едно кво ще дрункате ти или някои  от дскл-то ти или аверчетата ви разбирам ви че завиждате ама кво да праиш съдба ,не можем да се отървем от завистливи хора

(700(по твои думи щото нали много разбирате вие  и мн заете все Cheesy ) ,но явно не слагаш в сметката докарване на мотора до варна оправянето му прехвърлянето му гражданските и т.н. и изгубеното време в търесне на части и по-работата и висенето в кат. )
Активен
uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #29 -: февруари 28, 2012, 12:07:36 »

ПРОДАДЕН!!!

не говорете много като незнаете нищо само това мога да ви кажа..., Wink А и ми е все едно кво ще дрункате ти или някои  от дскл-то ти или аверчетата ви разбирам ви че завиждате ама кво да праиш съдба ,не можем да се отървем от завистливи хора

(700(по твои думи щото нали много разбирате вие  и мн заете все Cheesy ) ,но явно не слагаш в сметката докарване на мотора до варна оправянето му прехвърлянето му гражданските и т.н. и изгубеното време в търесне на части и по-работата и висенето в кат.Затова излишен спам не искам ГЛЕДАИТЕ СИ СВОЕТО А НЕ ЧУЖДОТО.)
Активен
Stunt_Freak
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 1614

« Отговор #30 -: февруари 28, 2012, 12:18:14 »

ПРОДАДЕН!!!

(700(по твои думи щото нали много разбирате вие  и мн заете все Cheesy ) ,но явно не слагаш в сметката докарване на мотора до варна оправянето му прехвърлянето му гражданските и т.н. и изгубеното време в търесне на части и по-работата и висенето в кат.Затова излишен спам не искам ГЛЕДАИТЕ СИ СВОЕТО А НЕ ЧУЖДОТО.)
тц... просто са бъзикам .Нали го продаде.
Активен

uB0
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #31 -: февруари 28, 2012, 12:19:44 »

да продадох го днес

Активен
Страници: 1 [2] Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: