•         

Всичко за YAMAHA T-MAX 500 / 530сс

Не пали

#1541 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

19 юли 2015 - 21:27

• 0

scooterhouse.net

#1542 ceco1

ceco1

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 58

20 юли 2015 - 10:50

Моя е карбуратор,палеше по същия начин обясниха ми,че бензина в карба се изпарява и докато напълни и т.н
Аз обаче открих,че когато стисна дясната спирачка а не лявата пали от раз дори  когато не съм го палил една седмица.
Не знам защо се получава така но така го паля.С това мога да ти помогна колега пробваи.
  • 0

#1543 Heno3HaT

Heno3HaT

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 242

20 юли 2015 - 17:00

? аз го имам същия проблем,като на колегата.Примерно вечер,като се пребера оставям го и на другия ден,като тръгна за работа не пали от раз.
След,като запали гася го и после пали от раз.
Ако има някакво решение нека да споделят колегите.Аз само свещи не съм сменял и незнам дали може да е от тях.
Поздрави.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
  • 0

#1544 MInko

MInko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2

22 юли 2015 - 11:44

Здравейте момчета, надъхал съм се да си купя Т-мах 500 инжекцион. Преди имах Ямаха маджести 250 забавна беше но искам нещо много по бързо и агресивно, изчел сам повечето страници по темата и наистиа има отговори на въпросите които могат да интересуват един бъдещ собственик на Т-мах, но все пак имам въпрос и аз :) пускам два линка на два Т-макса и да споделите мнения и ако някой случайно е ходил да гледа и пробва някои от двата мотора да сподели какво е видял. Друго също ме интересува на червено белия мотор на тръбата точно преди ауспуха се виждат две гнезда на едното има завито нещо което според мен е ландасонда , че дали е това и там ли му е мястото защото на други мотори несъм го виждал там. Ще се радвам да споделите мнения на въпросите ми :)
  • 0

#1545 MInko

MInko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2

22 юли 2015 - 11:46

Здравейте момчета, надъхал съм се да си купя Т-мах 500 инжекцион. Преди имах Ямаха маджести 250 забавна беше но искам нещо много по бързо и агресивно, изчел сам повечето страници по темата и наистиа има отговори на въпросите които могат да интересуват един бъдещ собственик на Т-мах, но все пак имам въпрос и аз :) пускам два линка на два Т-макса и да споделите мнения и ако някой случайно е ходил да гледа и пробва някои от двата мотора да сподели какво е видял. Друго също ме интересува на червено белия мотор на тръбата точно преди ауспуха се виждат две гнезда на едното има завито нещо което според мен е ландасонда , че дали е това и там ли му е мястото защото на други мотори несъм го виждал там. Ще се радвам да споделите мнения на въпросите ми :)
               ето и линковете http://olx.bg/ad/yam...on-ID5lnak.html и http://olx.bg/ad/yam...0i-ID40638.html
  • 0

#1546 pavenceto

pavenceto

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 167

22 юли 2015 - 14:42

черно белия го прекупваха поне 3 пъти за месец първата обява беше за около 3900
  • 0

#1547 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

22 юли 2015 - 16:57

С черно белия има някаква мистерия.За по малко от месец наистина го прекупиха няколо пъти и то го пускат почти на същите пари.Сам можеш да се досетиш дали е читав.Тия мотори не омръзват за десет дни.? мой съвет,за пари под 4000 си търси карбуратор,лично мое мнение
  • 1

#1548 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

22 юли 2015 - 18:26

Черно белия мотор е мой!!! Предишния собственик го е закупил 2010г и си нямаше никаква идея от мотора, защото беше минал 3000км за 5 години по кафета. Сега аз го купих скоро и го поучовечих, ако следите темата имаше няколко проблема, температурен датчик, мотора гаснеше като спреш, масло сменено, въздушен филтър...

Някой ако се интересува само от генерацията, склонен съм на бартер за по шумна.

Мистерията е, че не ви се звъни дори да попитате, ама иначе сте запознати повече от собственика на мотора!!!
  • 0

#1549 pavenceto

pavenceto

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 167

22 юли 2015 - 18:44

типичен прекупвач си колегата ти е написал отгоре не омръзват за 10 дни или месец просто искаш да изкараш бързи пари бъди жив и здрав успех с продажбата
  • 0

#1550 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

22 юли 2015 - 19:51

Значи, не искам да влизам в спорове, НО, мотора беше 3900лв на обява, взех го малко по надолу, а ти ли му плати гражданска, преглед, прехвърляне, масло, филтър, температурен датчик, смяна на талони, та ме взимаш за търговец? Нито те карам да хо купуваш нито имам някакво отношвние с теб!!! Недей да говориш на изуст колко е продаван и колко в купуван като не си наясно.
  • 0

#1551 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

22 юли 2015 - 19:56

А как преди месец този мотор беше в Ботевград?После пуснаха обява в София.Обадих се на човека и го питах за оглед,но беше продаден.Няма лошо може ние да се бъркаме,но разбери че на всеки му е странно да се подмета постоянно в нета и все различни хора да го продават.?мам на компа скрееншотове и на двете обяви преди теб,следователно мога да се аргументирам.Ако наистина мотора е перфектен значи съм се прецакал жестоко да купя  2001 ва т-мах за 3400 и тепърва да трябва да налея пари в него за да е перфектен.Сам разбираш че след месец няма как да го дам за 3400 защото ще съм налял поне още 500лв.,а нотариални такси и смяна на номера?Вече трябва да ти е ясно защо се съмняваме.В случая продавания от теб мотор е продаден от човека от Ботевград за 3900 поне така ми каза.Не се заяждам,нито искам да засегна някого,но хората във форумите са супер свестни и точни и така трябва да си останат.Тук сме за да си помагаме,не да се лъжем :)
Поздрави,и отново казвам не искам никой да се засяга от написаното.
Само последен въпрос:Защо го продаваш?
  • 0

#1552 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

22 юли 2015 - 20:12

Да аз го купих от Ботевград, нотариалните такси и другите неща ги споменах вече, а вие ме взехте за првкупвач. Пуснах една обява после я изтрих и го снимах пак пред същия гараж, нали имаш скриншотове, продавам го, защото за това, за което го ползвам ще ми върши работа скутер на 1/3 от цената на този и с доста по нискък разход. Пътувам често София/Своге и за това съм го пуснал в София в мобиле и в Своге в олх.
Сега да питам аз твоя от Нови искър ли го купи???
  • 0

#1553 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

22 юли 2015 - 20:14

Да,той беше от Нови ?скър
  • 0

#1554 pavenceto

pavenceto

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 167

22 юли 2015 - 20:18

колега винченцо не се засягай индипендънт ти го написа ясно просто много нагледно стана с тези 2 3 обяви за месец.
  • 0

#1555 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

22 юли 2015 - 20:18

Еми да гледах го и него, пак Ви казвам не споря с никой, не съм прекупвач, търговец и т.н. Един мотор не е само цена на обявата, има и др разходи. Нямаше нужда да ме нападате.
  • 0

#1556 pavenceto

pavenceto

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 167

22 юли 2015 - 20:22

пак казвам не се засягай за това е форума да обсъждаме и да си помагме.поздрави
  • 0

#1557 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

22 юли 2015 - 21:05

Няма проблеми, весел сезон!!!
  • 0

#1558 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

24 юли 2015 - 21:43

Колеги,днес се видях на светофара с един от вас и си поговорихме.Каза ми че си е взел предна гума за 60лв от "дънлопа"ама не го разбрах точно къде,някъде около халите май.Ако знаете нещо или той ако влиза,нека ми пише на лично за да отида да си купя че предната ми е много кривс
  • 0

#1559 Heno3HaT

Heno3HaT

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 242

25 юли 2015 - 00:29

Брой ме и мен и аз съм за предна гума.
  • 0

#1560 naz

naz

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

27 юли 2015 - 00:18

2ри Т-Макс ще ми е за това лято,но стария модел ми омръзна бързо пък и уговорката с продавача беше че ако реша мога да доплатя за
по-новия модел /Голямо мерси на Петьо и Друми от Хела - Бургас :thumbup: /
засега е със стоков аспух и  J-COSTA EVO 2., та май ще я махам и слагам по нова/ приемам оферти на лично/

https://www.facebook...&type=1

https://www.facebook...&type=1
  • 0