•         

Всичко за YAMAHA T-MAX 500 / 530сс

Не пали

#1561 naz

naz

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

27 юли 2015 - 10:45

точно това търся и аз втора генерация т макс.по,възможност пловдив но,и,от др град става.ако,има запазена и,читава машинка до 5000. Бих отишал и дс си е докарам на ход до,пловдив.ако някой знав или,чуе нека сподели.

Ако ти се идва към морето приятел има оригинален мат  black t-max limited edition - заводско върви доста повече от останалите и тука не е пипан
тел. 0893806079
  • 0

scooterhouse.net

#1562 yanko78

yanko78

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 116

27 юли 2015 - 11:33

Здравейте на всички. От няколко дни сън не ме хваща от помисли за Т МАХ. Откакто видях визият мисля след 2012 направо се влюбих от пръв поглед в този мотор. В момента имам 50 кубиково моторче и не слизам от него и постоянно гледам да покарвам, има някаква химия като му чуя гласчето и миризмата на изгоряло масло и бензин. Малко се отплеснах. От изчетената тема и разглеждания на клипчета, прецених, че това е моя мотор. Първото съжаление е, че цената им е много над представата ми за мотор. Второ, притеснявам се, че карам основно да не кажа само в малък град и не съм 100% сигурен, че ако го взема няма да съжалявам, че ми е голям. Въпреки всичко доста разглеждах и гледам цени от 6К евро в чужбина. Гледах и този http://www.mobile.bg...17&slink=a6jso1 в който направо ми останаха очичките. Сигурно 100 пъти гледам обявата. Та каво мислите конкретно за 530-ката? ?мате ли преки впечатления? Колко би му било каското? ?зрод е този скутер, просто сън не ме хваща.
  • 0

#1563 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

27 юли 2015 - 14:04

Ако ти се идва към морето приятел има оригинален мат  black t-max limited edition - заводско върви доста повече от останалите и тука не е пипан
тел. 0893806079
Заводски всички са еднакви,limited edition е само външна промяна.Не разбрах какво искаш да сменяш,Ауспуха или Вариатора,аз имам и двете така че ако искаш звъни и ще ти дам инфо.
  • 0

#1564 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

27 юли 2015 - 14:11

Здравейте на всички. От няколко дни сън не ме хваща от помисли за Т МАХ. Откакто видях визият мисля след 2012 направо се влюбих от пръв поглед в този мотор. В момента имам 50 кубиково моторче и не слизам от него и постоянно гледам да покарвам, има някаква химия като му чуя гласчето и миризмата на изгоряло масло и бензин. Малко се отплеснах. От изчетената тема и разглеждания на клипчета, прецених, че това е моя мотор. Първото съжаление е, че цената им е много над представата ми за мотор. Второ, притеснявам се, че карам основно да не кажа само в малък град и не съм 100% сигурен, че ако го взема няма да съжалявам, че ми е голям. Въпреки всичко доста разглеждах и гледам цени от 6К евро в чужбина. Гледах и този http://www.mobile.bg...17&slink=a6jso1 в който направо ми останаха очичките. Сигурно 100 пъти гледам обявата. Та каво мислите конкретно за 530-ката? ?мате ли преки впечатления? Колко би му било каското? ?зрод е този скутер, просто сън не ме хваща.
Колега Т Мах винаги си заслужава,няма значение къде ще го караш.Но по добре дай още 2000лв. ? си вземи чисто нов,който е с лед фарове,обърната предница,Радиални спирачни апарати..........

• 0

#1565 naz

naz

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

27 юли 2015 - 18:00

Заводски всички са еднакви,limited edition е само външна промяна.Не разбрах какво искаш да сменяш,Ауспуха или Вариатора,аз имам и двете така че ако искаш звъни и ще ти дам инфо.

E явно на този който карах до вчера му има нещо и и базикан навън :)
  • 0

#1566 Evgeni Gatev

Evgeni Gatev

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 171

27 юли 2015 - 21:45

Далечко,ми е морето,от пловдив на първо,четене търся от пловдив по възможност с генерация.далеч съм от мисълта че ще намеря и с генерация и с вариатор ,но съм по склонен да си,купя вариатор ,че гледах генераций,цели,,не само ауспух,щото е бзмислено,според мен доста има е цената щ.намерих,713 паунда за генерация което си ми е доста.за това гледам по възможност да е с генерация и/или вариатор.доста изисквания имам ама такава е тя.като ги гледам из града с тия т максове напрао,откачам че не мога си,намера тва което търся.но ще дойде и моя момент.в софия мобиле.бг гледах 5750лв с мивв генерация и,вариатор и регистриран но,една стотинка не щя да бутне от цената....  :( говора за второ поколение.
  • 0

#1567 Milenski821

Milenski821

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 18

02 август 2015 - 19:20

Колеги привет отново,аз пак имам проблем с моят Макс :D ,от една седмица по време на движение без значение с каква скорост започна да мига лампата на маслото,днес се разходих само че светна на място където няма отбивка и не можех да отбия просто така на пътя и продължих с мигаща лапма около 2 километра,лапмата си мигаше,не промени нито звук нищо,спрях загасих го и запалих пак и се оправи и всеки път когато започне да мига спирам гася и се оправя :huh: ,маслото го проверих още първият път и е на  макс,когато е запален и погледна през прозореца където е маслото почти няма.?ма ли някой идея какъв може да е проблема датчик,масленна помпа ?
?ли е време за ново масло ?
  • 0

#1568 pljoko66

pljoko66

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 669

02 август 2015 - 19:54

лампата не е свързана с датчик за налягане.само напомня за смяната му
  • 0

#1569 dimitar1234

dimitar1234

НАПРЕДНАЛ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 1496

03 август 2015 - 10:08

Коя година ти е макса, че ако е инжекция мигаща лампа заначи проблем, а за маслото излиза надпис oil.
  • 0

#1570 Milenski821

Milenski821

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 18

04 август 2015 - 20:20

Коя година ти е макса, че ако е инжекция мигаща лампа заначи проблем, а за маслото излиза надпис oil.
Старичък е от първите с карбуратора,а лампата я занулих и проблемът изчезна :thumbup: ,но имам един друг,с този скутер само проблеми от както съм го взел :( ,значи карбураторът беше за чистене,свалих го изчистих го,но при сглобката бях объркал два маркуча единият въздух и другият антифриз,проблемът го открих и си ги върнах на мястото,но от тогава скутера пали много добре вдига обороти но като го запаля и подам газ се чува как поема въздух от маркучите които влизат в рамата горе в кормилото,и гласът на самият мотор стана малко по шумен,странен,при ускорение рязко се усеща първо едно прекъсване дори леко забиване и след това ускорява.
  • 0

#1571 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

07 август 2015 - 14:14

Колеги,някой да му се е случвало подобно нещо?
Като карам до 60кмч няма ядове но вдигне ли се скороста и пусна рулето започва да вибрира и да се вижда и усеща как мърда ляво дясно(самото руле)смених предната гума с чисто нова,на машината показа че не трябва баланс и отново пусна ли рулето се случва същото.Модела е пт 2001 ва.Дайте някъв съвет какво да гледам.Мисля си може ли да задържа леко спирачния апарат и от това да се получава?
  • 0

#1572 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

09 август 2015 - 00:06

Колеги,някой да му се е случвало подобно нещо?
Като карам до 60кмч няма ядове но вдигне ли се скороста и пусна рулето започва да вибрира и да се вижда и усеща как мърда ляво дясно(самото руле)смених предната гума с чисто нова,на машината показа че не трябва баланс и отново пусна ли рулето се случва същото.Модела е пт 2001 ва.Дайте някъв съвет какво да гледам.Мисля си може ли да задържа леко спирачния апарат и от това да се получава?

Най-вероятно е от лагерите, или, ако имаш монтиран топ бокс.
  • 0

#1573 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

09 август 2015 - 00:08

Нямам топ бокс,лагери ще ги прегледам ама ония ден като ми сваляха гумата нищо не казаха...
  • 0

#1574 bennik

bennik

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 32

09 август 2015 - 10:04

Колеги след почивката реших да го припаля и изненада.Докато върти за палене стрелката на километража се мести и отчита километри а като се кара е мъртва - никакви показания нито на км/ч нито на изминати.Това става след като всичко е било нормално при последното каране .На някой да му се е случвало това или да има представа от какво може да е?
  • 0

#1575 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

09 август 2015 - 13:01

Някой, ако си търси хубава генерация - http://olx.bg/ad/gen...12-ID5oA8I.html
  • 0

#1576 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

09 август 2015 - 16:16

Някой да се видим по късно, на по приказка?
  • 0

#1577 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

09 август 2015 - 16:17

Аз ,
След 20:00 съм свободен
  • 0

#1578 Vinchenzo

Vinchenzo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 21

09 август 2015 - 16:19

Айде аз съм с Т максчето по София, ще пишеме към 20:00 къде ще сме с колегата Independent.
  • 0

#1579 Independent

Independent

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 104

11 август 2015 - 10:58

Колеги,някой да продава балансйори за кормилото.В момента съм само с един и си мисля че може и това да ми причинява вибрации.
Ако имате и оригинално гърне за 2001-ва с генерацията също ще го купя :)
  • 0

#1580 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

13 август 2015 - 23:23

• 1