08 юни 2016 - 16:36
Всяка гума, която не е балансирана, оказва същия ефект върху всички двуколесни.

08 юни 2016 - 16:37
Мхм,къде да ходя вече за баланс?
Маргел,Дънлоп и Ади95 не ме искат ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Маргел,Дънлоп и Ади95 не ме искат ?
08 юни 2016 - 17:55
Не колега не съм аз.Аз съм от Врачанско.
08 юни 2016 - 18:00
Колеги вече две седмици откакто си купих мотора и не съм слизал от него.Забравих,че имам кола
.?зминал съм 1000 километра.Днес със двама човека на мотора около 170 килограма сме двамата вдигнах около 163 километра.Незнам добре ли е не е ли.Ако някой е пробвал по този начин и е вдигнал повече километри да каже.Защото аз незнам още ли трябва или може и ролки да са за смяна.? дали има начин без да разглабям вариатора да разбера дали съм за ролки.Според мен трябва да напълни километража със тези килограми двама човека.

08 юни 2016 - 19:04
може да е балансирана и пак да е крива
08 юни 2016 - 19:24
Е то крива ако е си е за буклука.
От къде в Пловдив мога да си взема пружинки за съединителя?
От къде в Пловдив мога да си взема пружинки за съединителя?
08 юни 2016 - 19:47
Да не забравяме ,че сме в България и готините марки за нашия пазар са със съответното качество''''''
09 юни 2016 - 09:13
някои знае ли нещо за тази машина http://www.mobile.bg...42&slink=e6jpq6
Добре изглежда но въпреки всичко трябва да се огледа на място
09 юни 2016 - 09:33
Относно тресенето колега аз имах миналата година същия проблем,и след обиколка на няколко сервиза и след глупави аргументи на тъпите гумаджии че джантата била крива и че нямало как да се оправи само с баланс я свалих на своя глава и я дадох на един приятел който я свали в Пловдив в някаква гумаджийница момчетата са я погледнали и са казали че наистина е леко крива но въпреки всичко са и поставили тежести и работата направо заспа. Така че ако искаш според мен вземи и направи един баланс и ще разбереш най добре
09 юни 2016 - 17:13
Колеги, и аз имам проблем с тресенето. Преди не тресенето, после започна, ходих на Сточна гара, казаха, че няма проблем. Напомпаха гумата и беше ок, но след това пак се появи. После помпа, издишах гумите, винаги си тресе, след като пусна кормилото за няколко секунди. Някой не го ли е решил проблема. Може ли да е задна джанта всъщност крива?
10 юни 2016 - 09:12
Колеги утре е мото събора на Козлодуй случайно някой да ходи натам.Аз мисля да ходя.
10 юни 2016 - 09:19
Аз ще ходя края на месеца на Лом,за съжаления за тоя в Козлодуй не успях да се освободя.
Между другото сега се връщам от гумаджиите.Сложиха 15 гр баланс и до тук..Разликата в тресенето е минимална ,според тях гумата не била крива.Казват че ако е крива ще тресе постоянно на всякаква скорот.Като ми сваляха предното колело обаче изпадна едно парче пластмаса,оказа се че е едно от двете "зъбчета" на охлюва за километража ,който не ми работи.От известно време тръгне,спре стане като оборотомер..Кой от вас купува тая част на скоро и колко даде за нея?
Между другото сега се връщам от гумаджиите.Сложиха 15 гр баланс и до тук..Разликата в тресенето е минимална ,според тях гумата не била крива.Казват че ако е крива ще тресе постоянно на всякаква скорот.Като ми сваляха предното колело обаче изпадна едно парче пластмаса,оказа се че е едно от двете "зъбчета" на охлюва за километража ,който не ми работи.От известно време тръгне,спре стане като оборотомер..Кой от вас купува тая част на скоро и колко даде за нея?
10 юни 2016 - 09:59
Колеги за резонанса в кормилото - пробвайте при Сашо от Марегл-а на симеоновско шосе. Пича е много добър гумаджия и ми е реашвал подобни казуси и с кола и с мотор.
Отделно проверете лагерите на трипътника.. а ако са сменяни,не е гаранция, че е направено правилно. Те се натягат постепенно след известен пробег, т.е. може да е хлабава гайката. Затягане с 1/3 оборот и пак проба.. и така. Но насоките са, 1. баланс; 2. Всичко по припътника. Успех.
Отделно проверете лагерите на трипътника.. а ако са сменяни,не е гаранция, че е направено правилно. Те се натягат постепенно след известен пробег, т.е. може да е хлабава гайката. Затягане с 1/3 оборот и пак проба.. и така. Но насоките са, 1. баланс; 2. Всичко по припътника. Успех.
10 юни 2016 - 10:06
Аз ще ходя края на месеца на Лом,за съжаления за тоя в Козлодуй не успях да се освободя.
Аз копувах същата част миналото лято.Казва се (Speed Senzor) от ямаха си го поръчах за 36,50лв и 10-дни чаках да ми го доставят.
11 юни 2016 - 00:54
Колеги, карате ли вечер? Фаровете светят много доволно, направо като на кола!
if it ain't pit, it ain't shit
11 юни 2016 - 06:38
Колеги за резонанса в кормилото - пробвайте при Сашо от Марегл-а на симеоновско шосе. Пича е много добър гумаджия и ми е реашвал подобни казуси и с кола и с мотор.
Вчера бях на баланс и нещата се подобриха,отново го има тресенето но се промени не е така силно все едно ще изпуснеш рулето.Ще ходя до маргел тия дни да направят и те един.Като отида директно за Сашо ли да питам ?
11 юни 2016 - 12:27
Крушките на ксенона какви са ти. При мен е х1 и х4. Трябва два ксенона да купя.
12 юни 2016 - 15:33
Момци вчера ми се изправи косата от мотора изведнъж почна да тече антифриз.Днес като го разглобих се оказа спукана метална траба.Направо бех изтръпнал малко заварка и готово
![]() Yamaha Aerox 70cc Не пали.07 юни 2017 ![]() |
|
![]()
|