24 март 2017 - 18:57
Станал е от ужасните скутери тип "тролей",няма нищо спортно в него.Х Мах отзад изглежда по добре,и като видях пластмасите около краката колко са "китаийски" направо ми се дорева.Масово феновете по света не го харесват и има защо,надявам се от Ямаха да разберат каква глупост са направили и до 2год. да се поправят.?наче ще си караме старите 530-ки и така.

24 март 2017 - 19:17
По ул .Козлодуй вече 3-4 пъти засичам бял с червени лепенки на Yamaha 1-ва ген. ,мноооо газ дава
24 март 2017 - 20:41
.........не съм аз,че маслото не съм сменил карам леко ;-)
24 март 2017 - 22:36
Новия Т-макс е 530 кубиков Х макс, даже и по-зле както каза Венко. Не знам как са решили от най-добрия и красив скутер в света да направят този "обикновен" скутер , без никакъв спортен вид , а по-скоро просто още 1 макси сред многото други

26 март 2017 - 08:05
На мен ми хареса повече, отколкото очаквах.
if it ain't pit, it ain't shit
26 март 2017 - 21:38
На мен също ми харесва.
Как си успял да снимаш без хора незнам, вчера бях и беше тъпкано с народ.
?маше и един сив Тмакс отвън, паркиран до другите мотори.
Как си успял да снимаш без хора незнам, вчера бях и беше тъпкано с народ.
?маше и един сив Тмакс отвън, паркиран до другите мотори.
27 март 2017 - 07:58
Айде да почват да го купуват, че да поевтинеят малко и 530ките ???
if it ain't pit, it ain't shit
27 март 2017 - 10:24
Нали
28 март 2017 - 23:30
?мам една позната дето кара курс сега. На това колело може ли да се кара туризъм? Някой от форума правил ли го е? Аз със X-Maxа съм правил къси преходи по 300-400 км. дори през Белмикен. Но без багаж. Някой товарил ли го е с дисаги, топкаси и т.н. да прави многодневни преходи?
едит: Всъщност на аватара ми е снимка от 600 км преход за един ден, но въпроса е за 6-7 дена по толкова с багажа
едит: Всъщност на аватара ми е снимка от 600 км преход за един ден, но въпроса е за 6-7 дена по толкова с багажа
29 март 2017 - 08:43
Естествено, че може. Аз правя всяка година. Правил съм адриатическа обиколка, а Гърция за уикенд е удоволствие. Миналата година даже на адриатика, където минах с ТМакс 500 над 2000км. бяхме аз и мадам. Оптимизираш багажа и няма грижи. Беше безкрайно удоволствие. ?мам топкаса и тази чанта, която се слага между краката. ? двамата с мотоякета и панталони, които са най-голямата част от багажа... но се взимат два катинара за колела и каските се заключват отвън. Така ти оставя място за багаж под седалката.
29 март 2017 - 12:47
Т-Макс вече изглежда като Кимко, хаха, добре че имам една мостра от старите...!А Венко за твоя скутер в Кюстендил се бъркаш...добри ръце, то момчето пистите наказва по селата. Ама то на кой какво какво му е писано, ти да беше ми го спрял пред НО? пенсийка щях да му уредя...
29 март 2017 - 19:43
Здравейте на всички , нов съм във форума . ?скам да си купя скутер Yamaha Tmax 530 и видях , че имате доста голяма тема за тези скутери , нуждая се от мнението ви , затова пиша тук . Мисля да си купя скутера от търг в Англия , защото ще ми излезне доста под пазарната цена , защото тези търгове са за ударени , откраднати и след това намерени мотори и коли и тн . , все с някакви проблеми . Харесал съм си скутер , който явно е бил краден , защото е доста изтърбушен , точно около запалването , но тъй като не разбирам , ще ви помоля за мнение , дали според вас този скутер има някакви проблеми и какво ще ме посъветвате , колкото може да се разбере от снимките де . Ще приложа и снимки .Конкретния скутер е Yamaha Tmax 530 , 2015 година , ще бъда благодарен на всеки , който сподели мнение , какви са пораженията , колкото се виждат от снимките
30 март 2017 - 12:22
Колеги вчера след разходка с Тмакса съм си загубил уплатнението около патрона.
Някакви идей от къде мога да купя ново и как да го търся в интернет.
30 март 2017 - 19:31
Ехо ще се събираме ли Т Мах група на откриването,има ли желаещи?

30 март 2017 - 20:03
Към Зумбайо - колега мотора най-вероятно е имал удар в предницата и на снимка №2 се вижда изкривен детайл /точно в средата на снимката/. Като нищо може да се наложи или изправяне на предницата и вилката ако е възможно или направо нова предница. Ако можеш да го вземеш на някаква ликвидационна цена - ОК всичко се прави, обаче ако цената отиде висока по-добре се откажи.
30 март 2017 - 21:50
Колеги вчера след разходка с Тмакса съм си загубил уплатнението около патрона.
30 март 2017 - 21:56
Здравейте на всички , нов съм във форума . ?скам да си купя скутер Yamaha Tmax 530 и видях , че имате доста голяма тема за тези скутери , нуждая се от мнението ви , затова пиша тук . Мисля да си купя скутера от търг в Англия , защото ще ми излезне доста под пазарната цена , защото тези търгове са за ударени , откраднати и след това намерени мотори и коли и тн . , все с някакви проблеми . Харесал съм си скутер , който явно е бил краден , защото е доста изтърбушен , точно около запалването , но тъй като не разбирам , ще ви помоля за мнение , дали според вас този скутер има някакви проблеми и какво ще ме посъветвате , колкото може да се разбере от снимките де . Ще приложа и снимки .Конкретния скутер е Yamaha Tmax 530 , 2015 година , ще бъда благодарен на всеки , който сподели мнение , какви са пораженията , колкото се виждат от снимките
30 март 2017 - 22:14
3000 хиляди паунда за бракуван мотор

![]() Yamaha Aerox 70cc Не пали.07 юни 2017 ![]() |
|
![]()
|