05 април 2013 - 19:02
Да задам още един тъп въпрос понеже т макса е със спортна електроника и вариатор и спортна генерация и ако му слагам оригиналната генерация от време на време може ли да има проблеми? ? към veno81 трябва да мина да се видим за някои др съвет за генерацията: )

05 април 2013 - 19:16
Какво имаш предвид под "спортна електроника",че е слаган Палър командер или някакъв друг програматар?Ако е така и Палър командера е настроен със спортна генерация,тогава не е за препоръчване да слагаш оригиналния ауспух.Друг е въпроса защо ще ти се налага да му слагаш оригиналния ауспух?

05 април 2013 - 20:32
Палър командер. Трябва тогава да се видим да ми измислиш нещо за генерацията че е безумно трещенето.

06 април 2013 - 19:53
Не мисля, че ще има проблем и с нормалната генерация. Просто ще е по-запушен и ще върви по-малко.
06 април 2013 - 22:02
Благодаря ви за мненията.
07 април 2013 - 20:11
Потърси във Фейсбук Георги Георгиев Мото гърнета и ще си намериш предполагам, каквото те интересува.Аз си купих от него и съм много доволен.Страшен звук изкарва!
Ако нещо може да се обърка, винаги ще се намери някои да го свърши!
07 април 2013 - 21:58
Цяла генерация, защото оригиналните тръби за с по малък диаметър и, ако сложиш само гърне, ще получиш само звук.
09 април 2013 - 12:29
Значи цяла Георги от Кюстендил ми каза че не може да ми направи, ще питам и в крафт, но какъв е размера тръбата на оригинална Акрапович цялостна генерация за нашите скутери някой знае ли?
P.S. Ето един Тмакс с генерация от Кюстендил https://www.facebook...type=2&theater.
P.S. Ето един Тмакс с генерация от Кюстендил https://www.facebook...type=2&theater.
16 април 2013 - 18:46
Здравеите, решил сам да си купувам Т-МАХ, какво триабва да гледам когато избирам.
16 април 2013 - 20:57
говориа за модел 2002-2004 има доста модели но гледам и цените да са нормални, знам 4е скъпото е хубао, попитах 4е не разбирам от мотори и първо какво триабва да се види когато се купув.
18 април 2013 - 09:41
Моля някой колега който има цялостна спортна генерация да даде информация за диаметъра на тръбите от двигателя до ауспуха. Може и малко снимков материал, ако е възможно. Предварително благодаря!
18 април 2013 - 17:19
Аз си сложих само гърне и не се промени само звука ами мотора стана доста по отпушен и има разлика във вървенето, така че според мен цялостна генерация не е нужна и мисля че няма да има никаква разлика между гърне и цяла генерация.
22 април 2013 - 23:36
Привет,
От доста време следя форума а тази вечер хванах и изчетох всички постове от първия до последния. Твърдо съм решил да се присъединя към клуба с т-макс 2004+ год. За съжаление (или не) през последните 2-3 седмици изпуснах 2-3 читави мотора 2005 год тъй-като бях командировки напред назад. Сега гледам застой. Ако чуете или знаете за нещо добро моля споделете. Апропо мисля че един от моторите по снимките от различните турове (бял т-макс 2006) се продава в мобилето. На някой колега тук от форума ли е? Вие да споделите нещо?
Явката
ПС надявам се скоро да се видим на някоя сбирка и да покараме заедно.
От доста време следя форума а тази вечер хванах и изчетох всички постове от първия до последния. Твърдо съм решил да се присъединя към клуба с т-макс 2004+ год. За съжаление (или не) през последните 2-3 седмици изпуснах 2-3 читави мотора 2005 год тъй-като бях командировки напред назад. Сега гледам застой. Ако чуете или знаете за нещо добро моля споделете. Апропо мисля че един от моторите по снимките от различните турове (бял т-макс 2006) се продава в мобилето. На някой колега тук от форума ли е? Вие да споделите нещо?
Явката
23 април 2013 - 10:18
Привет,
Явката
Явката
Да, на Сашо (от групата е), ама не знам дали влиза тук. Той е със всичко, вариатор, генерация, спортна пружина, спортна слюда и пр.
25 април 2013 - 07:13
Благодаря! Това е ясно, сега ми кажи от къде да се снабдя с такава, някаква марка или модел ако знаеш да ми дадеш?
25 април 2013 - 07:40
Здравейте,
търся Т-Макс 2009г. ?маше един черно-жълт за 10 000лв. в мобилето, но изчезна. Някой има ли информация за него, или да ме насочи към другo хубаво конче.
Благодаря.
търся Т-Макс 2009г. ?маше един черно-жълт за 10 000лв. в мобилето, но изчезна. Някой има ли информация за него, или да ме насочи към другo хубаво конче.
Благодаря.
![]() Yamaha Aerox 70cc Не пали.07 юни 2017 ![]() |
|
![]()
|