•         

Всичко за YAMAHA T-MAX 500 / 530сс

Не пали

#821 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

25 април 2013 - 21:00

Благодаря! Това е ясно, сега ми кажи от къде да се снабдя с такава, някаква марка или модел ако знаеш да ми дадеш?
Потърси из нета! Аз не съм купувал, макар, че единият ми Т Мах дойде с такава "Полини". ?май предвид, че само с пружина не е кой знае какво, трябва си и Дж.Коста :)
  • 0

scooterhouse.net

#822 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

25 април 2013 - 21:07

Здравейте,
търся  Т-Макс 2009г.  ?маше един черно-жълт за 10 000лв. в мобилето, но изчезна. Някой има ли информация за него, или да ме насочи към другo хубаво конче.
Благодаря.

Здрасти,
щом го няма, сигурно се е продал. ?ма един много хубав във Дупница, ама е по-скъп. Той е 2010, или 2011 и е на никакви километри НА?СТ?НА. ?наче, изпадат и за по малко пари, ама си е на късмет работата.
  • 0

#823 shapala

shapala

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 108

26 април 2013 - 09:35

Потърси из нета! Аз не съм купувал, макар, че единият ми Т Мах дойде с такава "Полини". ?май предвид, че само с пружина не е кой знае какво, трябва си и Дж.Коста :)
Супер! Моя също е с JCosta. Ще потърся в ебай. Благодаря за информацията.
  • 0
Ако нещо може да се обърка, винаги ще се намери някои да го свърши!

#824 steppenwolf

steppenwolf

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 124

26 април 2013 - 14:32

Здрасти,
щом го няма, сигурно се е продал. ?ма един много хубав във Дупница, ама е по-скъп. Той е 2010, или 2011 и е на никакви километри НА?СТ?НА. ?наче, изпадат и за по малко пари, ама си е на късмет работата.

Наистина ме е яд, защото в деня, в който спазарих моят и щях да звъня, този от мобилето изчезна. Надявам се да му е изтекъл едномесечният срок на обявата...ще изчакам. ?ма един в Дупница-черен, ще отида да го видя. Но ми харесват със черното стъкло. Такова намира ли се тук, или трябва да се поръчва отвън?
Днес продадох моят и сега търся. Дано да имам късмет. От Англия оферта ли е да се търси?
  • 0

#825 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

26 април 2013 - 16:52

http://www.motorcycl.../N-148 2512 191   и тук  http://www.gumtree.c...ice=&max_price=   ето и фирма за транспорт от англия http://www.cargobghome.com/tarifi.php  скоро един приятел си закара харлито до англия за 260 паунда.
  • 0

#826 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

26 април 2013 - 20:10

Наистина ме е яд, защото в деня, в който спазарих моят и щях да звъня, този от мобилето изчезна. Надявам се да му е изтекъл едномесечният срок на обявата...ще изчакам. ?ма един в Дупница-черен, ще отида да го видя. Но ми харесват със черното стъкло. Такова намира ли се тук, или трябва да се поръчва отвън?
Днес продадох моят и сега търся. Дано да имам късмет. От Англия оферта ли е да се търси?

?ма такива слюди, по около 160лв. са. За Англия, не знам, не съм купувал, но се съмнявам да ти излезе по-евтино. Още повече, че там не са много разпространени, както в ?талия, ?спани и Франция например..
  • 0

#827 georgi.docev

georgi.docev

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 20

30 април 2013 - 23:51

Привет,

От доста време следя форума а тази вечер хванах и изчетох всички постове от първия до последния. Твърдо съм решил да се присъединя към клуба с т-макс 2004+ год. За съжаление (или не) през последните 2-3 седмици изпуснах 2-3 читави мотора 2005 год тъй-като бях командировки напред назад. Сега гледам застой. Ако чуете или знаете за нещо добро моля споделете. Апропо мисля че един от моторите по снимките от различните турове (бял т-макс 2006) се продава в мобилето. На някой колега тук от форума ли е? Вие да споделите нещо?

Явката

ПС надявам се скоро да се видим на някоя сбирка и да покараме заедно.
? моя се продава, в мобилето го има ако имаш интерес звънни 0877 70 58 77 :)
  • 0

#828 hiso

hiso

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 38

03 май 2013 - 16:00

Някой да има идея защо предната спирачка е твърда, но пък спира като стиснеш по силно , накладките не са износени .
  • 0
YAMAHA T-MAX  500
KYMCO XCITING 500

#829 djface

djface

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 406

03 май 2013 - 16:17

Някой да има идея защо предната спирачка е твърда, но пък спира като стиснеш по силно , накладките не са износени .
Смени спирачната течност! Най вероятно е от това. Особено, ако лостчето върви като на степени докато го стискаш.
  • 0

#830 борислав

борислав

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 5

10 май 2013 - 00:20

здр колеги :) купих си T Max 2001 обаче има проблем скутера си пали и върви но когато му дам по рязко газ или изкачвам върло започва да издава много странен звук сякаш свири гума (според мен превърта ремъка) и не може да  се набира както трябва. според вас какво може да му е съединител или ремък с ролките (буренцата) ??? ремъка е 31mm a ролките 25 mm ако някой може да ми помогне ще съм му доста благодарен :) благодаря предварително
  • 0

#831 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

10 май 2013 - 05:10

Сега е момента да си напазаруваш от  http://www.malossist...FG=TRASM&Type=M  до 30 юни доставят безплатно.
  • 0

#832 борислав

борислав

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 5

10 май 2013 - 06:34

да но какво точно трябва да взема??? само ремък и ролки (и какви) и сигурно ли е че са те да не е съединителa
  • 0

#833 steppenwolf

steppenwolf

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 124

10 май 2013 - 13:26

Да се похваля
От днес съм горд собственик на Yamaha T Max. :wub:
Гоямо Благодаря на  djface и  veno81!  
Обащавам да почерпя в най скоро време

:scooter:
  • 0

#834 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

10 май 2013 - 13:58

Да се похваля
От днес съм горд собственик на Yamaha T Max. :wub:
Гоямо Благодаря на  djface и  veno81!  
Обащавам да почерпя в най скоро време

:scooter:
Честито и със здраве да го караш.Желая ти много приятни моменти и да се слушате взаймно.
  • 0

#835 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

10 май 2013 - 14:08

здр колеги :) купих си T Max 2001 обаче има проблем скутера си пали и върви но когато му дам по рязко газ или изкачвам върло започва да издава много странен звук сякаш свири гума (според мен превърта ремъка) и не може да  се набира както трябва. според вас какво може да му е съединител или ремък с ролките (буренцата) ??? ремъка е 31mm a ролките 25 mm ако някой може да ми помогне ще съм му доста благодарен :) благодаря предварително
Колега трябва да се види на живо иначе така само може да се гадае.От кой град си?
  • 0

#836 борислав

борислав

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 5

10 май 2013 - 16:54

от дупница
  • 0

#837 борислав

борислав

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 5

11 май 2013 - 22:05

veno81 ти ако разбираш има ли някакви шансове да го погледнеш :rolleyes: или да търся майстори по дупница
  • 0

#838 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

12 май 2013 - 13:26

veno81 ти ако разбираш има ли някакви шансове да го погледнеш :rolleyes: или да търся майстори по дупница
Ако дойдеш до София ще го погледна,и при майстор мога да те изпратя,но пак е в София.Досега не съм виждал да превърта ремък на Т Мах.Според мен си за смяна на съединител,който е като на пистовите мотори с Феродови и Пружини дискове в маслена баня,и цената е около 220лв.
  • 0

#839 борислав

борислав

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 5

12 май 2013 - 19:28

това е че съм го разглобил да го боядисвам и още не съм го регистрирал :) иначе щях да дойда. А иначе за ремъка аз просто предполагам че имах една 125 и тя издаваше същия звук  и като го смених оправи но при Т макс явно е съвсем различно. ?наче днес го карах малко докато беше студен неиздаваше никакъв звук  но като давах газ двигателя се форсира но нямаше душа да се набира, а към 10 минута се появи и виенето. значи според теб е съединителя а да знаеш начин да го проверя дали e той ??? също да знаеш от къде мога да го поръчам :)
  • 0

#840 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

12 май 2013 - 20:05

От тук http://www.malossist...FG=TRASM&Type=M  до 30ти юни доставката е безплатна.
  • 0