•         

Проблем с Malaguti Madison K400

#1 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

26 юни 2010 - 23:09

здравеите имам Малагути К400 от скоро и започна да ми прави проблеми по някои пат като се заинати не иска да пали (давам контакт и натискам стартера и все едно тоците изчезжат,изклучвам от контект и пак вклучвам и този пат варти но неще да запали,след малко пак и чак когато му е кеф тогава пали)скутер със собствено мнение!!!!!!!!
  • 0

scooterhouse.net

#2 IvOtO92

IvOtO92

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 214

02 юли 2010 - 10:30

Тва дето ти изчезват тоците провери дане ти е разхлабена някоя от клемите на амумулатора , при мен беше от това а трудното палене някой друг да помогне
  • 0

#3 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

10 юли 2010 - 16:04

opravih go izleze 4e akomulatora e slab za toq motor i 4etkite na startera bqha kleasali i zatova ne moje da zavarti hubavo
  • 0

#4 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

10 юли 2010 - 16:08

zabelqzah 4e ima edin mn drazne6t 6um ot karboratora i pitah edin maistor i toi kaza 4e tovabilo nqkakva igla i po dobre da ne q pipam za momenta,kakvo 6te kajete po vaprosa
  • 0

• Guests

10 юли 2010 - 16:23

zabelqzah 4e ima edin mn drazne6t 6um ot karboratora i pitah edin maistor i toi kaza 4e tovabilo nqkakva igla i po dobre da ne q pipam za momenta,kakvo 6te kajete po vaprosa
Щом не разбираш по добре не пипаи иначе ще го развалиш още толкова
  • 0

#6 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

15 юли 2010 - 12:19

за тези които карат Мадисон К400 колко ви харчи че моя ме притеснява
  • 0

• Guests

23 юли 2010 - 12:23

Ако ти върти електромотора,но не ти зацепва маховика(тоест не ти се задвижва двигателя),това означава,че имаш проблем с бендикса. Трябва да се отвори капака където ти е вариатора,да се отремонтира като или се подменят едни пуржини или ако е друго то се вижда. Май трябва да се отвърти болта на шайбата,да се демонтира и зад нея е механизмът на бендикса.Най вероятно ще се разминеш само с пружинки!
  • 0

#8 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

25 юли 2010 - 10:43

проблема с паленето го оправих но ще видя тези неща кадето казваш,но нязнам колко е нормално да харчи един скутер 400куб.:))))))))) на медисон К400 двигатела на барбан ли е ?
  • 0

#9 vladibojkov

vladibojkov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

27 юли 2010 - 21:10

колеги интересува ме от каде да намеря карборатор за мадисон к400
  • 0