Програмиране на резервен ключ и местоположение на буксата за програмиране на Honda Silver Wing 400 :
Здравейте колеги ! Днес успешно успях сам да си обуча и програмирам резервен ключ към моторетката и съм happy ?скам да ви кажа ,че става адски лесно буквално за 5-10 мин. със разглобяването и няма нужда да пълните гушите на алчните ключари ,които искат по 100 лв. за такъв ключ. Качвам снимки ,къде точно се намира буксата на моя мотор за програмиране - Honda Silver Wing 400. Сваля се единствено една метална капачка ,на която се намира степенката за пътника и е точно до пробката за маслото отдясно на мотора. След като я свалите отзад се вижда малката червена букса, която трябва да разкачите и на нейно място да закачите предварително подготвеното кабелче със съпротивление (резистор) от 1 килоом ! Абсолютно елементарно е за всеки и ако имаше кой да ми каже къде точно се намира тази букса за да не я търся досега да съм забравил за този ключ Нищо ,че тука във форума имаше хора,които знаят и са го правили, те не пожелаха да ми кажат и помогнат, но затова пък аз сега затова обяснявам и ще покажа със снимки , за да улесня и помогна на други колеги , които искат да го направят сами и да не дават тия луди пари на "специалисти,майстори" и ключари !
Равносметка в цифри : заготовка ( ключ с чип ) - 17.50 лв. , доставка на заготовката до България - 2.50 лв ,нарязване на ключа при ключар - 5 лв. ,. или всичко общо : 25 лв. )
Ето и клипче с начина на програмиране , като то е за друг модел мотор , но процедурата е абсолютно идентична и се прави по същия начин с разликата ,че на мотора от клипчето буксата за програмиране е на друго място
Ето и снимки , на това къде се намира точно буксата за програмиране на Honda Silver Wing 400
На последната снимка е и новият ми работещ ключ )
Здравейте!Трябва да сменям лагери на тройника!Как се избива външната черупка на долния лагер?Тази която е в тръбата на рамката,другата/на оста/ е лесна!
Здравей колега, аз имах същия проблем кто теб.
Наложи се да си направя дорник. Една тръба половин цол, в долната и част се заварява една шайба около 3 мм дебела. след което на струг се прави голяма фаска от към тръбата - за да може да влезе впроцепа м/у лагера и тръбата.
След това си бях направил дорници за набиване на новите лагери (сложих си нови ориинани лагери и уплатнения от хонда).
Но въпреи това пак продължава да вибрира при ниска скорост.
Здравейте колеги! Някой от вас да знае как да активираме лампата HISS да премигва когато мотора е в покой сега светва само когато подам контакт разпознава ключа и гасне? Става въпрос за Honda silver wing 400 2007 година.
Колеги търса човек с silver wing 600 от софия.?скам да ди чукнем една среща из сф. Понеже съм си го харесал за следващ скутер и искам да го разгледам на живо. Мерси предварително.
Здр.Колеги отскоро съм собственик на силвърче 600. Може ли някой да ми каже каква е резбата на камбаната на съединителя която е за скобата за демонтаж и монтаж или ако някой има размери на скобата че имам шум в редуктора и ще се наложи да я свалям.Благодаря предварително
Камбаната не е на разба, а е на шлици, закрепващата гайка е на резба и тя се развива на ляво. Ако трябва да стигнеш до редуктора не ти трябва скоба. Блокирай задната спирачка аз обикновено я вързвам и стягам за ръхохватката с тел и като развиеш гайката съединителя излиза комплект с торка. Така е при повечето скутери. Съдейки по въпросите ти нещата не са ти много ясни. Моят съвет е да се обърнеш към някой майстор. Не че е нещо сложно но ти трябват ключове мерак и желание. Успех, ако има нещо питай.
Камбаната не е на разба, а е на шлици, закрепващата гайка е на резба и тя се развива на ляво. Ако трябва да стигнеш до редуктора не ти трябва скоба. Блокирай задната спирачка аз обикновено я вързвам и стягам за ръхохватката с тел и като развиеш гайката съединителя излиза комплект с торка. Така е при повечето скутери. Съдейки по въпросите ти нещата не са ти много ясни. Моят съвет е да се обърнеш към някой майстор. Не че е нещо сложно но ти трябват ключове мерак и желание. Успех, ако има нещо питай.
не подвеждай момчето. За да свали камбаната му трябва инструмент точно като от клипа по-горе. Не че без тази скоба не става, но рискуваш да изкривиш камбаната. Аз имам такава скоба и ако си от София мога да ти я дам за да си свършиш работа или да я ползваш за мостра и да ти направи някой стругар.
Обаче преди да си разглобил редуктора, я кажи за какъв шум става въпрос, защото Силвъра има едно иглено лагерче на оста на съединителя, това вътрешното, което е слабо място и шуми. Вероятността нещо в редуктора да ти шуми е минимална или за да се случи скутера ти трябва да е на половин милион километра.
Още си търся скоба и ако някой има желание да услужи да ми прати номер на лично да се разберем ако е удобно да ми я прати да си направя такава. Благодаря предварително
Някой може ли да ми каже на силвъра отдолу има едно тънко маркучле което извежда някакви изпарения миришат на бензин. От къде идва ?? ? нормално ли е да има такива изпарения?
Някой може ли да ми каже на силвъра отдолу има едно тънко маркучле което извежда някакви изпарения миришат на бензин. От къде идва ?? ? нормално ли е да има такива изпарения?
Трябва да е отдушник за резервоара
Трябва да имаш поне още едно от разширително казанче но незнам къде е боцнато?!
За този маркуч става въпрос http://prikachi.com/...43/8930443X.jpg
нормално ли е по някога на пряка слънчева светлина да се наблюдават изпарения охаещи леко на бензин? Забелязвам ги главно на спрян двигател и като застана под мотора?