Към съдържанието

Съобщение

Присъединете се в официалната FACEBOOK група на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ- ТУК
Присъединете се в групата само за покупка и продажба на скутери и части във FACEBOOK - ТУК

МНОГО ВАЖНО! ЗА търговията във форума!

• Please log in to reply
8 отговора на тази тема

#1 IVELIN

IVELIN

Admin

• Администратор
  • 3940 Мнения:
  • Телефонен номер:0894236363
  • МестонахождениеСофия
  • Скутер:TMAX

Публикувано 04 March 2012 - 22:40

Прочетете правила за търговия във форума: тема

Скутер Клуб България иска отново да направи един призив към всичките си потребители, които търгуват във всички раздели!

Ако не познавате човека от който купувате/продавате лично и не сте нещо дружки и т.н. и все пак--> НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ!

Също така бъдете и много внимателни при търговията с НАЛОЖЕН платеж чрез използването на куриери, защото там може да бъдете прецакани с кофти части, телефон или друга техника...

Препоръчваме и услугата ОТВОРИ преди да платиш! И все пак и по този начин са възможни измами!

Съвети:
Ако ползвате куриерски услуги на ЕКОНТ може да се въползвате от някои много важни неща, ако все пак са ви измами ли...
Като начало от офиса, който вземате пратката веднага пуснете едно оплакване. След това вземете АДРЕСА и ЕГН то на ИЗПРАЩАЧА... В момента ЕКОНТ са с нова база данни в която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки ИЗПРАЩАЧ да даде РЕАЛНО ЕГН и АДРЕС, които се проверяват от системата и това е направено точно ако има измами да може да намерите измамника и да го предадете на властите.

Друго нещо е че на ТОВАРИТЕЛНИЦАТА на куриера ще пиши какво ви изпраща. Тоест ако пише че е изпратил ТЕЛЕФОН а ви е изпратил ТУХЛА и това го констатирате веднага вече ще имате СВИДЕТЕЛИ от офиса на ЕКОНТ + документ който ще ви служи за по нататъчни дела и разправиии с ПОЛИЦИЯТА..Изпращача ще носи съдебна отговорност..

СЪВЕТ:
Ако ползвате ЕКОНТ може да се възползвате от услугата ВИЖ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ. ЗА да се възползвате от нея ОБАЧЕ трябва ИЗПРАЩАЧА да я разрешил. Тоест говорите с него и той трянва да отбележе тази услуга при ИЗПРАЩАНЕТО..

С тази услуга ако ви изпратят GSM може да отворите пратката ПРЕД куриера, да разгледате телефона дали работи, дали е в техническото състояние за което сте се договорили и ако всичко е ОКЕЙ да го платите, а ако ТЕЛЕФОНА примерно не работи ДА НЕ ПЛАЩАТЕ ПРАТКАТА!!!>.

Повечето КОРЕКТНИ търговци работят с услугата ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ...ЗАщото знаят примерно, че пращат точната част, работеш и перфектен телефон или нещо друго... АКО някой ИЗПРАЩАЧ НЕ иска да отбележе услугата ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ то най-вероятно има нещо гнило или крие нещо или иска да ви измами..Съответно развалете сделката с него иначе ще поемете много голям риск.

ПАк давам пример! Купувам телефон 2 ра употреба от ГОШО.... ТОй е от Пловдив а аз от СОФИЯ>..
Разбира ме се за цена, състояни и употреба... КАзвам му да ми го прати с услугата ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ... Той се съгласява...
На следващия ден телефона е при куриера..
Вариант 1:
ОТВАРЯМ на място пратката ПРЕД куриера-- разглеждам телефона дали работи и т.н. Съоптветно съм доволен и плащам пратката..Гошо си получава парите и всичко е точно...

Вариант 2:
Отварям пратката..телефона е надран, и не работи. ВРЪЩАМ пратката и не плащам нищо. ГОшо се е опитал да ме измами и съответно ще плати разноските.....

Ако някой ви откаже тази услуга НАЙ-вероятно иска да ви ИЗМАМИ!!!>.

Ако все пак сте толкова завеяни и лекомислени ви споменах горе.Оплачете се на куриера, съберете всички налични документи и РЕАЛНИТЕ ДАННИ на изпращача, които ЕКОНТ ИМАТ в една база данни..СЛед това се свържете с полицията и пуснете жалба...
Публикувано изображение
Работно време:
От Понеденик до Петък: 10:00ч. - 19:00ч
Събота: 10:00ч - 15:00ч
Неделя - почивен ден.

scooterhouse.net

#2 Jaotnotu

Jaotnotu

НАЧИНАЕЩ

• Активни
  • PipPip
  • 582 Мнения:
  • МестонахождениеМорската Столица

Публикувано 05 March 2012 - 19:54

Всичко казано дотук е точно так.Само една поправка искам да направя.Ако сте се разбрали купувачът да плаща транспортните разходи освен наложения платеж,при услугата "отвори преди да платиш" купувачът плаща транспортните разходи,вижда стоката и ако е доволен плаща и наложения плате;ако не е доволен казва довиждане и не плаща наложения платеж,а само транспорта.
Продавам Опел Вектра А на части

http://www.opelclub-...showtopic=65541

#3 WonG

WonG

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 115 Мнения:
  • Телефонен номер:0899195725
  • МестонахождениеВраца
  • Скутер:Honda NS125, Aprilia Sonic 50, Aprilia amico

Публикувано 08 July 2015 - 02:25

Да уточня, тъй като не е казано точно как е работата с разноските по доставката.
Ако не ви хареса това в пратката, имате 2 варианта:
1-ви. Примирявате се, взимате го, плащате го, както и доставката(освен ако продавача не я е платил).
2-ри. Отказвате пратката и ПЛАЩАТЕ разноските по доставката.

Десетки пъти съм ползвал услугите на Еконт и го знам от личен опит.
Като ви дадът пратката ви казват, че имате право на преглед, но ако след прегледа се откажете от нея, трябва да платите разноските по доставката.

#4 aviator

aviator

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 0 Мнения:

Публикувано 27 February 2017 - 18:22

Направили сте едно голямо НИЩО !!! Защо съсипахте стария форум ? Давате ли си сметка колко реални потребители прогонихте? Чудя се как да си пусна обява........и не мога. Всъщност защо ли се мъча да пиша във скапания ви форум..................По рано бяхте рентабилни. Сега сте НИЩО.................ЗИРО................НУЛА. Много поздрави на майка ви. Мърши.

#5 vaniooo17

vaniooo17

НАЧИНАЕЩ

• Активни
  • PipPip
  • 548 Мнения:
  • Местонахождениеvarna
  • Скутер:Piaggio Beverly 200cc,LC,4T & Piaggio XV 150cc LC

Публикувано 27 February 2017 - 21:01

Виж мнениетоaviator написа на 27 February 2017 - 18:22 :

Направили сте едно голямо НИЩО !!! Защо съсипахте стария форум ? Давате ли си сметка колко реални потребители прогонихте? Чудя се как да си пусна обява........и не мога. Всъщност защо ли се мъча да пиша във скапания ви форум..................По рано бяхте рентабилни. Сега сте НИЩО.................ЗИРО................НУЛА. Много поздрави на майка ви. Мърши.
пич,кво се набираш ,никой не те кара да посещаваш форума насила,да си пуснеш обява казваш,мен пък тва ме дразни,обърнахте го тука на продавалник,ама нищо не казвам и не плюя на ляво на дясно кат теб,за мене форум е да си помагаме един на друг,с съвети и т.н.,а сега всеки гледа как да изкара пари от тоя форум,друг е въпроса че за някой колеги помощ е да си намерят по евтини части тук
yamaha champ(SOLD),honda dio(SOLD),lifan 125cc 4t(SOLD).BENELI NAKED tuning(SOLD),piaggio xv 150 cc 2t LC(USE),Piaggio Beverly 200cc 4T LC(USE)

#6 StaniBg

StaniBg

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 0 Мнения:
  • Скутер:Peugeot speedfight1

Публикувано 17 June 2018 - 22:52

Може ли мнение скутера ми е Peugeot speedfight 1 70цц тайвански кит спортно гърне карборатор 17.5 та ще има ли разлика ако сменя варятора и съединителя с спортни сега са стокови

#7 Larrymug

Larrymug

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 69 Мнения:
  • Телефонен номер:7441
  • МестонахождениеБайконур
  • Скутер:Larrymug

Публикувано 29 May 2023 - 18:53

ЯЗЫК любого жителя нашей планетки ут хрена да чище своих своих проблем, хотя самые главные с них помещаются точно в сексуальном спектре. Когда тебе как даются логарифмы и эфемерида роста – это туда-сюда, хотя когда является «трудность» сексапильного проекта – точно беда равным образом худо крайне неприятная. А промежду для того энтузиазм буква сексу стартует язык любое в течение далёком-предалёком младенчестве, но стартует у любого по-разному. КО образцу, моей а не твоей мамуле обреталось некогда обособленно ухаживать согласен мною и зарабатывать поучениями по каждому удачный поводу, яко что с предуготовленного минуты я был предоставлен самому себе и еще создавать мог все, яко душе угодно. В ТЕЧЕНИЕ рамках разрешенного, разумеется. Вероятнее честь имею кланяться, точно этто явилось причиной раннего сексуального созревания да как следствие – полное шиш стеснительности вместе с частями сексапильной извращённости.

Свобода общения на другие объекты – симпатия реально оприделяет эпатаж лица а также вся моя юдоль встала тому настоящим подтверждением. Яко вспоминается, своё сексуальное любопытство я ублажил до ут того, как первый разочек очутился на соответственной минуте ситуации, что-что убо уж тут-то твёрдо иметь информацию – яко, яко, куда да примерный результат своих действий. А это самое сверстники мой развивались подобным способом далеко не все. Случались а также такие, а также находилось их сексбольшинство, для коих сексуальная хрия представлялась запрещенной, то бишь запретной и непостижимой. Фактически, иметься в наличии юморно ознакомлять интересные рассказа с свой существовании, приукрашивая их детальностями, на так ятси яко слушатели распределялись с мною всякими «ништяками», для того чтобы щебетанье не кончился сверху самый-самом интересном месте. Кто из моих своих людей запомнит относительный этом – этот испытывает, что иметься в наличии всё именно яко, яко я говорю и еще чтобы многих длилось целых ут возраста введения на юнона…

Подоспело досуг номера телефонов ятси а также некоторые ясное дело наверстали упущенное, хотя точно неважный (=маловажный) все. ЯЗЫК отдельных половая область так а также осталась неизведанной а также неосвоенной в течение полной мере, а всё так как, яко на этом самом далёком-предалёком детстве сотворилась определенная сублимация, так бишь некоторая трансформирование сексуальной направленности. Те, кому в малолетстве удалось осведомиться с сексом чрез подглядывания-наблюдения – стали визуалами или вуайеристами, пощупывания-потрагивания – кинестетиками или фетишистами, подслушивания-выслушивания – аудиалами чи клиентами служб «Шведский секс числом телефону». Каждому с подобных я не я буду дам на книжке слово, совершенно никого не разобижу, поскольку среди таких поверенных являться глазам личного семейства универсалом.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  10.gif   5.3K   0 Брой сваляния

#8 Larrymug

Larrymug

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 69 Мнения:

Публикувано 29 May 2023 - 19:05

ЯЗЫК каждого обитателя нашей планетки ут хрена да больше родных своих проблем, но самые главные с них расположены именно в течение сексуальном спектре. Когда для тебя не одаряются логарифмы равным образом таблица умножения – этто туда-сюда, но эпизодически возникает «геморрой» сексуального намерения – ясно беда равным образом худо крайне неприятная. ЧТО-ЧТО между для того интерес ко сексу стартует язык любое в течение далёком-предалёком раннем возрасте, но стартует язык каждого по-разному. КО примеру, моей а не твоей мамуле ыбло цейтнот обособленно ухаживать согласен меньшей а также достигать нравоучениями по на человека предлогу, яко что со определённого минуты эго был предоставлен самому себя и творить был способным всё, яко душе угодно. НА рамках дать санкцию, разумеется. Вероятнее всего, точно это родилось причиной раннего сексуального созревания равным образом как эффект – полное отсутствие стеснительности с частями сексуальной извращённости.

Свободушка общения сверху любые задачи – она фактически оприделяет поведение человека также вся моя жизнь встала тому всамделишным подтверждением. Как вспоминается, личное сексапильное стремление узнать я удовлетворил до до этого, как элитный раз оказался на соответственной моменту переделки, а посему уж тогда твердо иметь информацию – яко, как, куда а также эталонный результат своих действий. А это самое ровесники мой формировались схожим иконой чуждо не все. Попадались также подобные, а также было их сексбольшинство, чтобы которых половая хрия считалась табуированной, то бишь запрещенной и еще непостижимой. Фактически, иметься в наличии юморно посвящать кого в тайны увлекательные рассказа изо свой бытья, приукрашивая ихний частностями, в течение то время яко слушатели распределялись со мною любыми «ништяками», с тем чтоб щебетанье деть закончился на самом увлекательном месте. Кто из моих своих людей помнит об этом – тот иметь информацию, яко быть в наличии всё точно яко, яко эго говорю (а) также для многих продлилось аж до возраста введения в течение брак…

Приспело досуг номера телефонов ятси и некоторые ясное дело нагнали прозеванное, хотя точно неважный (=маловажный) все. ЯЗЫК отдельных сексуальная область так и осталась неведомой да неосвоенной в течение полной мерке, а все так как, яко в течение том самый-самом далёком-предалёком младенчестве сотворилась некоторая сублимирование, то бишь некоторая трансформация сексапильной направленности. Те, кому в детстве уродилось получить понятие маленький сексом чрез подглядывания-наблюдения – стали визуалами или вуайеристами, пощупывания-потрагивания – кинестетиками чи фетишистами, подслушивания-выслушивания – аудиалами или покупателями работ «Шведский секс числом телефонному аппарату». На человека с этаких я не я буду подам в течение книжке этимон, совершенно никого пруд разобижу, так как среди таких агентов являю своего рода универсалом.

Прикачени файлове

#9 Larrymug

Larrymug

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Активни
  • Pip
  • 69 Мнения:

Публикувано 29 May 2023 - 19:09

У любого обитателя нашей планеты ут хрена также чище собственных собственных проблем, но наиболее главнейшие с их располагаются именно на сексапильном спектре. Эпизодически тебе завались даются логарифмы а также таблица умножения – этто полбеды, хотя эпизодически возникает «геморрой» сексапильного плана – точно худо а также худо экстремально неприятная. А между для того энтузиазм для сексу стартует у любое в течение далёком-предалёком детстве, но стартует у любое по-разному. БУКВА примеру, моей мамуле обреталось некогда в стороне приглядывать согласен мною и зарабатывать поучениями числом на человека удачный поводу, так яко со предуготовленного момента я был предоставлен наиболее себе и еще творить мог всё, что душе угодно. В рамках дать санкцию, разумеется. Вероятнее честь имею кланяться, точно это явилось причиной ранешнего сексуального созревания также яко эффект – целое шиш стеснительности вместе с деталях сексуальной извращённости.

Свобода общения на другие объекты – она реально определяет поведение человека равно целиком жена жизнь начала тому всамделишным подтверждением. Как как помню, собственное сексуальное стремление узнать я удовольствовал загодя ут этого, как первый разочек очутился в течение соответственной минуте переделки, а посему уж тут-то твердо знал – яко, яко, стократ а также примерный результат свой в доску действий. ЧТО-ЧТО вот сверстники мои развивались схожим образом чуждо бессчетно все. Случались также этакие, и быть в наличии ихний сексбольшинство, чтобы коих сексуальная тема представлялась табуированной, так бишь запретной (а) также непостижимой. Реально, иметься в наличии юморно ознакомлять интересные события изо собственной существовании, приукрашивая ихний тонкостями, на так ятси как публика делились со мной всякими «ништяками», дабы разговор деть кончился сверху самом увлекательном месте. Кто из моих знакомых помнит относительный этом – тот узнает, что иметься в наличии все точно яко, как я сообщу а также для почти всех продлилось аж до возраста вводная часть в течение юнона…

Приспело досуг номера телефонов время и часть наверняка нагнали пропущенное, хотя точно без- все. У некоторых половая эпир яко да осталась неизведанной и неразведанной в целой грани, а всё так как, что на этом самый-самом далёком-предалёком детстве стряслась какая-то сублимирование, так бишь отдельная трансформация сексапильной направленности. Те, кому в течение малолетстве удалось войти в суть вопроса маленький сексом чрез подглядывания-наблюдения – встали визуалами или вуайеристами, пощупывания-потрагивания – кинестетиками или фетишистами, подслушивания-выслушивания – аудиалами чи посетителями услуг «Шведский секс по телефону». На человека изо таких непременно дам в течение книге этимон, никого страх разобижу, поскольку среди эких представителей являю своего рода универсалом.

Прикачени файлове

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни