•         

проблем с Сузуки Бургман 200i -2007год

#1 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

23 юли 2013 - 23:07

здравейте момчета , купих си един скутер марка Сузуки Бургман 200i -2007 год но нямаше как да го разбера за проблем докато не тръгнах на дълго с него , паля си го тругвам си работи си идеално вдигам си 100-110 и си върви святка ми F1 лампата, но мотора си върви в момента в който пусна гъзта и повече не могже да се исфорвира , направо забива предницата газ може да си дааш но няма ефект до момента в който падне от 100-110 на 35км и тогава мога да подам газ и да тръгне до желаните от мен километри в скорост някой запознат ли е с този проблем да ми сподели и още нещо знае ли някой каде се намира филтъра на този модел-маслен и колко масло събира  благодаря ви предварително
  • 0

scooterhouse.net

#2 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

24 юли 2013 - 12:20

Айде бе колеги няма ли кой да ми каже за проблема , да сподели тук сме все хора които сме се зблъсквали с подобни проблеми
  • 0

#3 badjoblagoev

badjoblagoev

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

24 юли 2013 - 23:41

В тази тема http://www.motorcycl...topic-id=428280 е описан подобен проблем с индикация на таблото f1 на този модел. За съжаление проблема се оказва в ECU(компютъра на мотора). Най- добре отиди при някой който може да го закачи на компютър и да научите по подробно за повредата. Може да се окаже и нещо елементарно проблемче по горивната система(дано е така инак частите са доста скъпи).
  • 0

#4 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

25 юли 2013 - 09:25

благодаря ти колега и аз така мисля да отида при някой майстор да го закачи и да видим какъв е проблема , а мотора си върви и то добре само където на по висока скорост като си отнема гаста и докато не падне под 35км не никаква реакция , а знаеш ли слочайно на този модел къде е масления филтър багодаря
  • 0

#5 badjoblagoev

badjoblagoev

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

25 юли 2013 - 18:08

Не съм много запознат точно с този модел,филтърът е такъв http://www.knfilters...00_burgman.aspx. След като е такъв би трябвало да е на същият принцип както при своя по голям брат Burgman 400. Прегледай това клипче ,показано е всичко къде се намира и как се оправя при смяна на масло и филтър.
    Сега да те попитам малко за мотора, че съм се нагледал на някаква такава машина, та малко информация да ми дадеш и ти. От кога го имаш? Колко парички ти излезна? Какъв е разхода при нормално каране? Удобен ли е за каране в града и извън него?
  • 0

#6 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

25 юли 2013 - 23:02

здрасти приятел не можах да отворя това клипче но няма проблеми аз се оправих с маслото и филтара смених си ги днес , ами какво да ти кажа при мен работата е прясна много преди 4 дена си го взех на бартер от едно момче в софия дадух му хонда дио и 1500 лева ами удобен е особедно на растояния до 100км аз съм от стара загора е малко се напънах за 240км докато си го докарам , страхотна визия има къса база за града са идеални за подръжка не зная как е но това са основните масла, филтър , ако се наложи ремък , съединител това са неизбежни консомативи , а другото като при мен за това Ф1 вече си е за майстор другата седмица ще отида да го закачи на компа , много големи мондари бе брат тези италянци , сега зимата ще си го разглобя и ще си го стегна от към пласмаси и така , ами ако имаш възможност вземай и ще си обменяме информация аз като отида при майстора ще ти пиша какво е станало чаооо за сега
  • 0

#7 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

02 август 2013 - 09:36

здравейте колеги оправих си бургманчето почети просташки проблем дачик на инжикциона една жичка се прекъснала и това е проблема сега остава да си оправя предницата идни семеринги и съм готов , някой знае ли на този модел Сузуки Бургман 200i- 2007година колко милилитра масло се налива на кол , ако знае нека ми шише ще съм му благодарен приятен ден
  • 0

#8 markoscbr

markoscbr

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 76

11 август 2013 - 22:27

намерих точните дани колеги , изкам да ви попитам за същото сузики бургман 200i като му дам рязко газ за момент преплъзгва и се истрелва не го прави винаги от доста време не е карано разглобих саединителя има си феродо , ремака потреперва на ниски обороти мисля че не е сменян , марката му е митсубиши дали може да е от него да се е пораспънал и моментно да преплъзгва я дайте някаква идея благодаря ви
  • 0

#9 manie

manie

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 1

10 февруари 2016 - 11:32

zdraveite kolegi imam suzuki burgman 400i 2006g. i az imam problem s lampata F1 kato podam kontakt  se chuva ijekciqta no nee ednokratno ima oshte nqkolko impulsa sled ednokratniq palq i tq svetka ako varna kliucha i pak povtorq sashtata procedura nqkolko pati se opravq, do sledvashtoto palene nqkoi kazvat che imalo nqkakvo motorche nqkakva klapa i ot tam idval problema no dali e taka neznam molq ako nqkoi ima nqkakva ideq za tova da pomogne.
  • 0