18 август 2013 - 12:22
Здравейте, на 31.08.2013г. ще организираме трип до яз. ?скър!
Карта на маршрута:
Сборен пункт: McDonalds на НДК
Час на събиране: 10:30
Час на тръгване: 11:00
Междинен сборен пункт: OMV на ул. Самоковско шосе:
Детайлно описание на маршрута:
Тръгваме от McDonalds по бул. Черни Връх до околовръстното, където завиваме на ляво. Караме до Самоковско Шосе, където ще спрем на бензиностанция OMV за почивка и да се съберем и продължаваме нататък. Ще минем през Панчарево, покрай язовир Пасарел (където може да спрем за почивка), след което ще стигнем до яз. ?скър и от там до Щъркелово Гнездо.
Дължина на маршрута: около 45км
Цел: Щъркелово Гнездо на язовир ?скър. Ето малко информация за дестинацията: http://www.peika.bg/....a_i.77303.html
Допълнително: носете си храна, вода, нещо за постилане, инструменти, резервни части и т.н.
Внимание: Присъствието на трипа не е задължително. Скутер Клуб България не носи никаква отговорност за поведението и за здравето на участниците в мероприятието! Призоваваме ви да карате внимателно и да се съобразявате с пътната обстановка и другите участници в движението.
Това е от нас, очакваме ви!
Карта на маршрута:
Сборен пункт: McDonalds на НДК
Час на събиране: 10:30
Час на тръгване: 11:00
Междинен сборен пункт: OMV на ул. Самоковско шосе:
Детайлно описание на маршрута:
Тръгваме от McDonalds по бул. Черни Връх до околовръстното, където завиваме на ляво. Караме до Самоковско Шосе, където ще спрем на бензиностанция OMV за почивка и да се съберем и продължаваме нататък. Ще минем през Панчарево, покрай язовир Пасарел (където може да спрем за почивка), след което ще стигнем до яз. ?скър и от там до Щъркелово Гнездо.
Дължина на маршрута: около 45км
Цел: Щъркелово Гнездо на язовир ?скър. Ето малко информация за дестинацията: http://www.peika.bg/....a_i.77303.html
Допълнително: носете си храна, вода, нещо за постилане, инструменти, резервни части и т.н.
Внимание: Присъствието на трипа не е задължително. Скутер Клуб България не носи никаква отговорност за поведението и за здравето на участниците в мероприятието! Призоваваме ви да карате внимателно и да се съобразявате с пътната обстановка и другите участници в движението.
Това е от нас, очакваме ви!
от място с газ до дупка все едно някво магаре му бие шут и фарчи
19 август 2013 - 15:24
Значи, като междинен сборен пункт избрах бензиностанция OMV на ул. Самоковско шосе, близо до пресечката му с околовръстното, ето и снимка от Google Street View заедно с карта на местоположението й:
Надявам се да се съберем повече хора този път. Нека всеки, който ще идва, да драсне по един коментар.
Надявам се да се съберем повече хора този път. Нека всеки, който ще идва, да драсне по един коментар.
21 август 2013 - 18:39
Хайде де, пичове, покажете някаква активност... сам ли ще си ходя на тоя трип...
21 август 2013 - 18:49
Не е ли по добре вместо ?скър да направиме един Благоевград? ? без това има мото събор тогава там?
21 август 2013 - 19:13
Ем за вас с макси скутерите няма голяма разлика, но за нас с малките миксери дистанцията ще дойде в повече. От София до Благоевград са около 100км, което е два пъти повече, от колкото сегашната дистанция. Точно заради това малко хора биха се навили да дойдат.
Освен това вече е взето решение за това къде да ходим и мисля, че е късно тепърва да променяме дестинацията.
Освен това вече е взето решение за това къде да ходим и мисля, че е късно тепърва да променяме дестинацията.
21 август 2013 - 19:15
Е ако на 150сс 2Т му викаш макси скутер ок.
Само предлагам
Само предлагам
21 август 2013 - 20:02
Като цяло и аз съм навит за Благоевград, но ще присъствам и на ?скър . Може по-натам да прескочим и до Благоевград, с преспиване, за да е по интерестно
21 август 2013 - 21:21
Е ако на 150сс 2Т му викаш макси скутер ок.
Само предлагам
Само предлагам
?наче до Благоевград не се навивам да организирам трип, понеже не смятам, че моя скутер би издържал такава дистанция...
Вече ако някой друг прояви инициативност и се наеме с организацията можете да отидете.
Събирането продължава! Давайте смело, ще си заслужава!
21 август 2013 - 22:40
Аз ще дойда.Сигурно ще повлека и други маймуни. Стига да не съм си продал дзвера до тогава.
22 август 2013 - 19:00
Аз също съм навит, но има време до тогава. Дано се съберем 15- на райдъри
22 август 2013 - 19:53
М че то с тез скутеряги как се движи по магистрала .Моят е 50 кубика
22 август 2013 - 19:58
Ако всичко мине ок до 31 и не работя ще дойда,аз често си ходя до Панчака с скутера ,там е гот за събиране
22 август 2013 - 19:59
не е ли далечко за 50-тките до там ,до искъра
22 август 2013 - 21:52
?скрено се надявам да се съберем повече хора този път!
@Gugenhaizen: нито ще се качваме по магистрала, нито нищо... Също така не виждам проблем в дължината на маршрута. До яз. Огняново е пак толкова дистанцията и хората си идват спокойно.
?скам да се извиня на всички, но ще ?МА ПРОМЯНА В МАРШРУТА поради ремонт на детелината на Цариградско шосе точно при ул. Самоковско шосе. Новия маршрут е като следва:
Тръгваме от McDonalds по бул. Черни Връх до околовръстното, където завиваме на ляво. Караме до Самоковско Шосе, където ще спрем за почивка и да се съберем и продължаваме нататък. Ще минем през Панчарево, покрай язовир Пасарел (където може да спрем за почивка), след което ще стигнем до яз. ?скър и от там до Щъркелово Гнездо.
Ето и картата:
Отново се извиняваме, но никой от нас не знаеше за този ремонт.
Надявам се, че това ще е последната неприятна изненада. Хайде, очакваме ви!
@Gugenhaizen: нито ще се качваме по магистрала, нито нищо... Също така не виждам проблем в дължината на маршрута. До яз. Огняново е пак толкова дистанцията и хората си идват спокойно.
?скам да се извиня на всички, но ще ?МА ПРОМЯНА В МАРШРУТА поради ремонт на детелината на Цариградско шосе точно при ул. Самоковско шосе. Новия маршрут е като следва:
Тръгваме от McDonalds по бул. Черни Връх до околовръстното, където завиваме на ляво. Караме до Самоковско Шосе, където ще спрем за почивка и да се съберем и продължаваме нататък. Ще минем през Панчарево, покрай язовир Пасарел (където може да спрем за почивка), след което ще стигнем до яз. ?скър и от там до Щъркелово Гнездо.
Ето и картата:
Отново се извиняваме, но никой от нас не знаеше за този ремонт.
Надявам се, че това ще е последната неприятна изненада. Хайде, очакваме ви!
23 август 2013 - 19:03
бих дошъл стига да не съм на работа
24 август 2013 - 22:53
Аз с 50 кубика съм ходил до Плевен кво се оплаквате.
25 август 2013 - 09:22
Стига пък вие, какво като е 50цц да не са от вестник. Само по баирите с 40 но дойде ли равно 70-80 може да се кара.
25 август 2013 - 11:11
Ще ви помоля да ограничите спама. Нека пишат хората, които ще идват.
На отиване и на връщане колоната ще се движи с 50-60км/ч така че да смогват хората с по- слаби скутери.
На отиване и на връщане колоната ще се движи с 50-60км/ч така че да смогват хората с по- слаби скутери.
28 август 2013 - 12:47
+1 ако имам бензин
Memento mori - "Помни че си смъртен"!
29 август 2013 - 10:24
+1
Аз съм много луд и малко нервен.
СКУТЕР СРЕЩ? →
Минали сезони →
Сeзон 2013г. →
Закриване на сезона - с.Герман - 05.10.2013г.04 окт 2013 трип, закриване, сезон, скутер |
|
|
||
СКУТЕР СРЕЩ? →
Минали сезони →
Сeзон 2013г. →
Мини трип - Крепост Кракра - яз. Пчелина - 14.09.2013г.01 сеп 2013 трип, разходка |
|
|
||
|
СКУТЕР СРЕЩ? →
Минали сезони →
Сeзон 2013г. →
Мини трип - Писта Бухово - 17.08.2013г.09 авг 2013 трип, разходка, бухово, писта |
|
|
|
|
СКУТЕР СРЕЩ? →
Минали сезони →
Сeзон 2013г. →
?зберете дестинация за трип на 17.08.2013г.03 авг 2013 трип, разходка |
|
|
|
|
СКУТЕР СРЕЩ? →
Минали сезони →
Сeзон 2013г. →
Откриване на скутер сезона - гр.Копривщица (27.04.2013г.)09 апр 2013 трип, копривщица, скутер |
|
|