[ТЕМАТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАКЛЮЧВА] Мнения за Peugeot Jet Force
a4k0
, окт 31 2013 22:55
31 октомври 2013 - 22:55
Здравейте,
някъде към април месец ( 2014 ) ще вземам това моторче http://www.1000ps.at...y_Victories.jpg 2007 година е на 10 000 километра е момчето си го купи в началото на лятото мина му мерака и сега ще си зема пистак и ще ми го продаде.
?скам да ви попитам за някакви мнения относно мотора и изобщо добре ли е да взема като марка Peugeot?
Благодаря ви предварително ако темата не е за тук моля не я трийте!
някъде към април месец ( 2014 ) ще вземам това моторче http://www.1000ps.at...y_Victories.jpg 2007 година е на 10 000 километра е момчето си го купи в началото на лятото мина му мерака и сега ще си зема пистак и ще ми го продаде.
?скам да ви попитам за някакви мнения относно мотора и изобщо добре ли е да взема като марка Peugeot?
Благодаря ви предварително ако темата не е за тук моля не я трийте!

08 ноември 2013 - 15:43
Малко мнения ?
08 ноември 2013 - 15:50
Евтини са им частите добри са двигателите са перфектни бих ти казал да го купиш

08 ноември 2013 - 16:21
Мхм, мерси колега току що разбрах, че мотора дори ще мога да го взема в началото на февруари месец и съм бая щастлив, защото хем дизайна ме кефи супер много и днес го карах, защото човека от който ще го вземам ми е приятел и ми даде да се врътна да го пробвам ;dd и си набира от 0 до 40 бая бая .. някой друг да има мнения за моторчето?
09 ноември 2013 - 22:44
Ако е гледан трябва доволен да останеш. За да набира повече махат някаква шайба(ограничител) на вариатора и преправят нещо ауспуха. Питай стария собственик дали ги е правил тези неща. Аз от скоро съм с Peugeot speedfight 3, 2009г и много се кефя. Забелязах, че на карбуратора ми пише JAPAN. Незнам какво ще рече това.
09 ноември 2013 - 22:55
Добри моторчета са,но гледай да е карбуратор,че инжекционите правят много проблеми и после преправянето на карбуратор е много пари. Относно частите - намират се трудно (втора употреба) и са доста скъпи.
10 ноември 2013 - 12:31
Да карбуратор е моторчето. Някакви други мнения?
10 ноември 2013 - 20:43
Супер е пежака
аз такова щях да взема но избрах китаеца пред него

10 ноември 2013 - 22:15
@ванко майна не издивявай така
просто искам мнения се пак 1000лв не са малко пари според мен.
@anto1R братче не знам аз сега имам китайче и съм СУПЕР НЕДОВОЛЕН само проблеми и не върви хич дига 60 и тва му е аз харесах пежото, защото старта му е НЕВЕРОЯТЕН ;дд
Колкото до темата може да се заключи благодаря на всички за мненията.
П.С някой да каже кога официално се открива сезона на моторчетата?

@anto1R братче не знам аз сега имам китайче и съм СУПЕР НЕДОВОЛЕН само проблеми и не върви хич дига 60 и тва му е аз харесах пежото, защото старта му е НЕВЕРОЯТЕН ;дд
10 ноември 2013 - 22:51

10 ноември 2013 - 23:08
Ехе още от март да го изкарвам и аз викам, че много ми се кара и ще съм легален майна ;д попринцип март месец не ли е още прекалено студено?
12 ноември 2013 - 18:22

12 ноември 2013 - 22:08
Добре мерси на всички по мойте планове на 1 февруари трябва да е в моят гараж ;дд
Темата може да се локва.
Темата може да се локва.
15 ноември 2013 - 02:37
Евтини са им частите добри са двигателите са перфектни бих ти казал да го купиш