Привет колеги. Кажете с няколко думи:
- с каква марка масло да се кара тоя Нео?
-къде са им слабите места?
-какво да гледам профилактично?
-може ли да се сложи дискова спирачка отзад? Ако да можете ли да дадете повече информация.
Поздрави.

Към хората с Yamaha Neos 50cc
zeemax
, фев 17 2014 22:10
17 февруари 2014 - 22:10

17 февруари 2014 - 22:17
Кара се попринцип с всяко 2Т масло по добре Кастрол 2 Т МОтул полу зависимост от джоба ти
Слабо място са им споилерите попринцип всички се чупят на едно място там кадето стъпва втория човек
Дискова спирачка може да се сложи има дори тема в Форума и си пише всичко
Слабо място са им споилерите попринцип всички се чупят на едно място там кадето стъпва втория човек
Дискова спирачка може да се сложи има дори тема в Форума и си пише всичко

17 февруари 2014 - 22:36
Също тъка слабото им място е макс спееда и както каза колегата пластмасата за втория човек
18 февруари 2014 - 09:58
Какво имаш предвит под " слабото им място е макс спееда"?
27 февруари 2014 - 13:50
Стоков неос с повече от 75 неможеш да го накараш да върви
13 март 2014 - 18:54
Колега аз също съм с нео'с ... стоков е и на равно вдигам 90 !!! В лек баир най-много 70 вдигам.
13 март 2014 - 19:05
От Ямаха препоръчват тяхното Yamalube 2T (нещо такова беше, в момента съм с такова). ?наче става всяко 2Т масло за скутери (полусинтетично или пълна синтетика). В никакъв случай не слагай масло за резачки (Husqvarna и др.) - може някой да ме упрекне, но ще обясня, че тези масла са създадени за условия, в които двигателя работи само на високи обороти (каквито са при дърводобива
), но качествата им във средни и ниски обороти и в по-студени условия не са толкова добри, колкото маслата за скутери.
Важното е да вземеш такова, на което пише "бездимно" за да не пърпориш като някое трабантче

Важното е да вземеш такова, на което пише "бездимно" за да не пърпориш като някое трабантче