25 май 2014 - 16:40
Здравейте!!! Значи днес си сложих спортен ауспух стаге 6 и мотера не иска да отлепи само се форсира и едвам тръгва възможно ли е да е от ауспуха със стоковия нямах такъв проблем
Благодаря Предварително

25 май 2014 - 17:03
Трябва настройка от към ролки и пружинки
25 май 2014 - 19:09
Смисъл преди това сложих синя централна вариатор Малосси мултивар 2000 и ролки 8,5 гр и малките пружинки са ми сини
25 май 2014 - 23:20
Няма ли кой да каже нещо ? ! :@
26 май 2014 - 07:12
здр.роките не са ли ти малко тежки,пробвай с по-леки
26 май 2014 - 10:25
Не със старото гърне нямаше проблем 85 км си ги вдигаше
Днес отивам да го паля не иска да запали, а като запали иска много газ за да вдигне на 3 хиляди оборота да не идва от инжекцията проблема ? Чудя се вече кво да правя :X
? някой може ли да ми обясни какво да направя за да сложа карбуратор да махна инжекцията
Eба*и форума няма ли кой да бутне едно рамо :X

? някой може ли да ми обясни какво да направя за да сложа карбуратор да махна инжекцията
Eба*и форума няма ли кой да бутне едно рамо :X
26 май 2014 - 21:04
Ролките му идват малко тежки!
26 май 2014 - 21:07
Колега тези ролки са му тежки няма ли да разбереш
Колегите ти казват а ти пак питаш
Като се смени ауспуха и като се барнат и пружините
Се сменят и ролките
Но не мога да кажа със сигурност колко по леки ти трябват
това става със проби като за начало може да пробваш със 6.5 грама
Колегите ти казват а ти пак питаш
Като се смени ауспуха и като се барнат и пружините
Се сменят и ролките
Но не мога да кажа със сигурност колко по леки ти трябват
това става със проби като за начало може да пробваш със 6.5 грама
26 май 2014 - 21:30
8,5 грама са си бая тежки ролки по-добре си сложи бая по леки ролки и леко по стегнати пружини и ще си хвъчиш.
26 май 2014 - 21:30
Хора като не сте запознати с тунинга на Пежо двигатели недейте говори така сигурно и обедително, защото подвеждате много народ така ...
Ролки ти трябват 7.5-8гр, централна най-много бяла и малки бели или жълти и все пак няма причина да не отлепи дори и според мен да слагаш спортен ауспух на инжекция малко няма смисъл особено pro replica, която е на предела да се кара на 50сс и е по-скоро за 70сс
Ролки ти трябват 7.5-8гр, централна най-много бяла и малки бели или жълти и все пак няма причина да не отлепи дори и според мен да слагаш спортен ауспух на инжекция малко няма смисъл особено pro replica, която е на предела да се кара на 50сс и е по-скоро за 70сс

26 май 2014 - 22:01
Добре а защо не иска да запали възможно ли е като единия сегмент е от друго бутало пак 50 цц?
Относно ролките бяха със вариатора малосси мултавар 2000 и сложих и централна пружина синя и малки сини със стоковия ауспух нямах проблем
Поздрави
Относно ролките бяха със вариатора малосси мултавар 2000 и сложих и централна пружина синя и малки сини със стоковия ауспух нямах проблем

27 май 2014 - 21:41
сините пружини са доста твърди за почти стоков мотор, а от сегмент до сегмент има огромна разлика може да не е за никасилов цилиндър, а за чугунов, има куп други разлики, а защо не пали - причини хиляди но може и да отчита някаква грешка и затова да не пали

28 май 2014 - 07:57
Ролки 7гр. Жьлта централна. Малки по твой вкус. ? задължително по отворен филтър
28 май 2014 - 10:27
сините пружини са доста твърди за почти стоков мотор, а от сегмент до сегмент има огромна разлика може да не е за никасилов цилиндър, а за чугунов, има куп други разлики, а защо не пали - причини хиляди но може и да отчита някаква грешка и затова да не пали
Днес купих бутало със нови сегменти ще ги сложа и ще видим

29 май 2014 - 11:37
Ако както казваш ти трудно качва до 3000 оборота най- вероятно ти е запушен ауспуха.
?ме: Стелиян Йорданов, град: Русе, кара: CPI SM 125cc Yamaha DTR engine
01 юни 2014 - 20:01
Мотора е оправен малко съм надрал цилиндъра възможно ли е от това да прекъсва сега :ѝ