•         

Всичко за Kymco Xciting 250/500 cc

Kymco Xciting 250 500 cc

#101 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:34

Не ти трябва да знаеш езика. Намери някоя куриерска фирма и им кажи кво искаш и от къде те ще ти го купят.
ще се консултирам с майстора да ми напише какво точно му трябва(да не би да излезе и друго) и ще ида да пробвам и тоя начин.
  • 0

scooterhouse.net

#102 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 20:42

Такова е, риск има винаги, такива маскирани неща са много рискови, на колата горе долу се вижда пипано ли е по мотора но на тези всичко в скрито покрито може да се нахендриш винаги. Тея в турция..... тряше по време на изборите, наиш колко турци доидоха да гласуват все някои щеше ти я донесе хахаха. Намери някои комшия дето говори турски те са през една къща вече, и да се пита в саита с какво могат да я пратят до бг, е къде е баси, на две крачи ка един гълъб да я вържат на крака пак ша долети.
п.п. Не искам да съм пророк, ама що ли си мисля че тая глава дето ти я продава тоя съвсем скоро след твоята ще ти потрябва и с нея вече ще приключиш с ремонтите на двигателя. Така и неразбрах защо още като разбра че твоята има толкова поражения не потърси глава втора ръка ами се нави на ремонт за 180 лева, ама слушаи кво и ти си си за бои, не е виновен тоя де яде баницата виновен е тоя де му я дава.
  • 0

#103 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 20:47

Ето бре https://www.facebook...9568703?sk=info
http://buy-europe.ne...pe.net/условия/
п.п. маи маи е само от определени саитове, ама не пречи да ги питаш дали могат от тоя саит.
  • 0

#104 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 20:51

Е хайде моля ви се , на момчето му е трудно и му се плачи , а вие го обърнахте на бъзик със тези предизборни гласоподаватели .. :huh:
  • 0
image.gifimage.png image.gif

#105 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 20:53

Момчето за разлика от тебе има чувство за хумор :)
  • 0

#106 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:57

Ето бре https://www.facebook...9568703?sk=info
http://buy-europe.ne...pe.net/условия/
п.п. маи маи е само от определени саитове, ама не пречи да ги питаш дали могат от тоя саит.
доста полезна информация ...мерси.

да откъм чувство за хумор съм бая напред с материала (не мога да се обидя или каквото е там лесно)  и честно не съжалявам за нито една стотинка дадена за ремонта - та това са само пари (проблемите свързани с пари се наричат разходи :D ) става по-бавно ..това е.
  • 0

#107 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 21:04

.
п.п. Не искам да съм пророк, ама що ли си мисля че тая глава дето ти я продава тоя съвсем скоро след твоята ще ти потрябва и с нея вече ще приключиш с ремонтите на двигателя. Така и неразбрах защо още като разбра че твоята има толкова поражения не потърси глава втора ръка ами се нави на ремонт за 180 лева, ама слушаи кво и ти си си за бои, не е виновен тоя де яде баницата виновен е тоя де му я дава.
тая дето ми я продава за 120 е със задрал лагер не знам си къде и не разбрах кой...та май затова и е такава цената иначе един ми искаше 250 за втора ръка.(по точно каза че за толкова я е продал- моя грешка)
  • 0

#108 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 21:10

Ами защото едното няма нищо общо със другото,  т.е. дрънкаш глупости
  • 0

#109 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 21:22

Ами защото едното няма нищо общо със другото,  т.е. дрънкаш глупости
е това не го схванах :D -за мен ли става на въпрос...може и някоя глупост да съм написал ...
  • 0

#110 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 21:25

Споко...Не става въпрост за тебе......
  • 1

#111 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 21:26

тая дето ми я продава за 120 е със задрал лагер не знам си къде и не разбрах кой...та май затова и е такава цената иначе един ми искаше 250 за втора ръка.
250 за глава, е гати ценичките, ми то трябва да разбереш кои лагер и къде е задрал да се не окаже че главата е непотребна и една пружина да ти легне 120 лева, ако е задрал разпределителния вал в леглата тва е кофти, кажи речи главата не става за нищо. Виж утре какво ще кажат тея за покупка  от турция, и сериозно намери някои които говори турси ако трябва от турция да я пратят с някои куриер DHL FedEx и тем подобни, за такава дреболия транспорта няма да е много.
  • 0

#112 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

04 ноември 2014 - 21:26

Е хайде моля ви се , на момчето му е трудно и му се плачи , а вие го обърнахте на бъзик със тези предизборни гласоподаватели .. :huh:

Не е бъзик. На мен ми се наложи преди 3 години да търся депопеницилин изкарах "червен вятър" . Тук 30 дози струваха 240лв а чрез познати на мои познати ми донесоха от турция за 60лв. Отплеснахме се от темата ама както и да е. Важното е машините да са здрави и да има повечко пари за бензин и много километри зад гърба и още повече безаварийни отпред.
  • 0

#113 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 21:28

? за мене не става въпрос, за кои ли е.... :D Може да е за Генчев :)
  • 0

#114 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 21:34

? за мене не става въпрос, за кои ли е.... :D Може да е за Генчев :)
:D :D :D 9 и половина е а от 5 и половина съм на крак- реотана ми изстина вече и докато зацепя за кой говори...аз ще ставам да вървя да си прибирам жената от работа и да лягам,че утре пак трябва на работа да се ходи :D .Лека вечер от мен и благодаря на всички за помощта -ще пробвам варианта от Турция.А с най голямо желание ми се ще да видя (на снимка поне за сега) Kymco-то на ?цето.
  • 0

#115 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

04 ноември 2014 - 21:52

Тук де що видиш кимко по снимките, е моето.
http://scooterclub-b...утери-от-варна/
То други няма, щото не е "реномирана" марка в България. :D
  • 0

#116 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

05 ноември 2014 - 10:50

? аз исках сив металик или черен,ама нямаше.Със затъмнена слюда как е-не пречи ли на видимостта?
  • 0

#117 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

05 ноември 2014 - 14:00

Тази е от сега Няма никакви проблеми със затъмнената слюда, погледа ми идва над нея.
  • 1

#118 Тодоров

Тодоров

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 4159

16 ноември 2014 - 13:29

Пробвали ли сте тук дали не продават части?
http://www.kymco.bg/...ezervni-tshasti
  • 0
Honda Nc 750xd

#119 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

16 ноември 2014 - 15:48

Това е новоизлюпения официален вносител, не знам колегата таско дето видя зор с дефицитни части дали е пробвал и при тях, дано и при тях да не е като в ямаха да не познават цифрите, за сега масови части се намират по доста саитове дано не се налага нещо по засукано да опираме до вносителя. Ама може да ги преслушам е така за проба за някои неща да видя кви цени ще дадат :)
  • 0

#120 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

17 ноември 2014 - 01:12

Пробвах- за моите части- дърво....не можели в момента- но до година две максимум ще внасяли почти всичко..дрън дрън..
  • 0