Колеги Здравейте !! Пиша ви за да ви кажа ,че мотора запали !! Днес се разбрах с 1 човек който е в час с моторите и дойде да го погледне обясних му всичко какво съм правил и т.н и човека с размяна на 1,2 маркуча го запали !! Мембраната която е в карбуратора е закъсана на 2 3 места,но ми бяха казвали че тази мембрана играе роля само когато се подава гас ,а за работа на място и палене не играела роля,но човека ми каза че не е така и трябва да я сменя !! ?наче мотора запали оставихме го 4,5 мин да работи давахме му гас всичко е ок !!Относно тази мембрана може ли да ми кажете от къде да я взема защото аз проверих на 2,3 места и не я намерих .
Ами пишеш че сте го сглобявали със твоя майстор, на всичкото отгоре си се консултирал и със други майстори занимаващисе със това.След като сте наредили и сглобили всичко, дето се казва от-до , как един от тези всичките твои майстори не се е сетил при прегледа и поставянето на карбуратора, да се сети да развие и свали капачката от-горе и да погледне и прецини във какво състояние е мембраната, т.е дали е годна за експлоатация , или не.Но все-пак най важното е че вече си го запалил, т.е. си му чул гласът и си разрешил загадката.