•         

Всичко за Kymco Xciting 250/500 cc

Kymco Xciting 250 500 cc

#81 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 09:08

Абре младеж :) ми много ясно че няма намериш нищо по тея номера :) този номер е номера от таблицата по долу в която е описан детаила и е написан и ОМ номера :) нищо ще се научиш :) Ето номера на пружината 14761-LDG7-900 по същия начин виж другите номера подобни са на този, лошото е че в Бг и в ?беи дори нищо не излиза, а да поръчаш от тези саитове незнам точно как става особено ако са в щатите, ако намериш в европа няма да е проблем, после като ида на бач ще потърся да видим къде ще изскочи зайчето. Що не звъннеш в софия на представителя на кимко да видим кво ще кажат те по въпроса.
  • 0

scooterhouse.net

#82 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 11:18

Младеж така кат гледам ще береш ядове с тая пружина, търси ако намериш втора ръка че като гледам само в щатско я има, нещо в европа не ми се отдава да я намеря.
  • 0

#83 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 18:00

Младеж така кат гледам ще береш ядове с тая пружина, търси ако намериш втора ръка че като гледам само в щатско я има, нещо в европа не ми се отдава да я намеря.
не вярвам някой втора ръка да си пръсне здравата глава за да ми даде една пружина с двете"парички" под и над нея.
  • 0

#84 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 18:12

Защо не,  може да изпадне нещо на части.Трябва търсене и по-вечко късмет.
  • 0
image.gifimage.png image.gif

#85 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 18:23

Ще проверя един 2007ма  ?цето ми даде сайта ,за части е - ще му звънна да си пробвам късмета.

п.п.  сега излиза въпроса на Xciting 500R 2007   и 500 carb. 2005 дали са им сходни чаркалъците?
  • 0

#86 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 18:24

не вярвам някой втора ръка да си пръсне здравата глава за да ми даде една пружина с двете"парички" под и над нея.
Онзи дето беше продал валовете на главата дето искаше да купуваш от него верига, със сигурност ще ти даде пружини понеже главата му е разпарчатосана.
  • 0

#87 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 18:35

и на двете места току що звънях - всичко откъм глава-двигател вече е продадено
  • 0

#88 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 18:43

Е баси, да внасяме кимковци за части да ге. Аве, някои китаец нема ли копие на тоя двигател, както Г?6 на моя, че там да има заменяема пружина, аз съм сигурен че други марки имат такава пружина ама как да я намерим, е примерно хонда, знаем че голяма част от кимко е по лицензи на хонда по двигателите, нищо чудно на някои СУ да има същите пружини, знам ли разсъждавам си.
  • 0

#89 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 19:30

Последна новина, намерих цяла глава най-накрая от един пич от София дава ми я цялата обаче, не му се сваля пружината и да се чуди какво да прави останалото.?ска и 120 лв. В края на месеца ,ако не съм намерил до тогава му звъня и я дърпам за ушите...пък останалото от нея за резерва...замислям се над думите ти за морга за Kymco :D - няма части и това е!
  • 0

#90 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 19:34

Вземай я на момента, защото до края на месеца ,  може и да я отървеш
  • 0

#91 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 19:40

Вземай я на момента, защото до края на месеца ,  може и да я отървеш
ремонта на главата и гарнитурите ми глътнаха спестените парички(350 лв близо) -тоя месец ядове с колата и там хвръкнаха 200 кинта и съм на нула.Няма начин от къде да извадя 120-130 лв.(пробвах и на заем от приятел - и той на нула) мразя зимата- тогава всичко се чупи и иска лев.
  • 0

#92 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

04 ноември 2014 - 19:50

Скии ся, дръж връзка с тоя, обясни му как си и що си , и ако случаино някои я купи преди тебе помоли го да ти даде телефон на купувача, така оня може да ти даде пружина от неговата глава. То и от оная разглобената глава ако знаеше при кои е отишла е можело да намериш пружина. Що не пуснеш една обявка в продавалника (olx),  не се знае от де ша изкочи заичето :) някои детос и е купувал друга глава и го е било жал да фърли старата та му се мота в мазето.
  • 0

#93 genchev_f12

genchev_f12

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2551

04 ноември 2014 - 19:55

Абе Теско,  и ти не взе някоя реномирана марка ,  ами къде и как се засили и  хвърли на това Кимко.Сега да се чудиш и блъскаш,  как да намериш части за него.
  • 0

#94 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

04 ноември 2014 - 20:07

?ма вариант да потърсиш и да поръчаш от турция https://www.motopits...=14751-LBA2-E00
  • 0

#95 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:17

Ами как...аз гледах, гледах година и нещо и като хал хабер си нямах от мотори(пък и не съм очаквал да излезе толкова зле) ,и като се лепнах за тоя хубавец (ама много ми хареса на визия) ,че и глупостта заем да тегля за него и то ми се насъбра.Ама станалото станало - поне ,ако някой пита по нататък ще му кажа какъв х*й  съм ял с намирането на части ,та да си знае да купува ли или не.То се някога трябва някой да се нахендри та да има кого да се пита после :D .Както и да е- рано или късно ще се оправи мотора и съм го заплашил , че ще го карам докато се разпадне в ръцете ми :D

Zero  да знаеш ,че утре ще му звънна пак и ще направя както ме посъветва (дори ще го помоля да изчака до края на месеца и на 100 % ще я взема) пък каквото стане.... :D
  • 0

#96 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:22

?ма вариант да потърсиш и да поръчаш от турция https://www.motopits...=14751-LBA2-E00
това ще е последен вариант щото нямам познати дето да знаят езика...мерси много
  • 0

#97 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

04 ноември 2014 - 20:23

Това, че нашите търговци са мошеници и измекяри, няма нищо общо с марката. Да купуваш нещо втора употреба винаги си е на риск и късмет. Трябвало е да дойде някой с теб, който разбира.
  • 0

#98 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:26

как бе ...какъв зор ще е видяла тая пружина че да се счупи...явно тя е довела до всичко останало.... и сегменти трябва да поръчам в края на месеца,а за веригата майстора каза че и догодина може да се смени без да се отваря толкова много че да подлежи на смяна на гарнитура
  • 0

#99 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

04 ноември 2014 - 20:27

това ще е последен вариант щото нямам познати дето да знаят езика...мерси много

Не ти трябва да знаеш езика. Намери някоя куриерска фирма и им кажи кво искаш и от къде те ще ти го купят.
  • 0

#100 tesko

tesko

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 245

04 ноември 2014 - 20:31

Това, че нашите търговци са мошеници и измекяри, няма нищо общо с марката. Да купуваш нещо втора употреба винаги си е на риск и късмет. Трябвало е да дойде някой с теб, който разбира.
колкото и да разбира ,ти най добре знаеш колко пластмаса има по тоя мотор, как да забележиш силикон по главата та да се усъмниш в нещо,запали с чукването(явно го е оставил без антифриз че да не мокри свещта ) покарах го напред назад- подръпваше се доволно ,чак ми вдигна адреналина -кусур - леки драскотини и неработещ километраж( викам си ма*ната му-ще си го оправя(както и направих)).кой да знае че е омагьосан толкова...
  • 0