•         

Yamaha MBK booster

#1 Apriliaaa98

Apriliaaa98

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 110

05 януари 2015 - 17:07

Колеги изкажете вашето мнение за Yamaha MBK booster, че има едно изгодно моторче и много се чудя дали да го взема само трябва една нова боя и е готово,кажете нещо относно моторчето?
  • 0

scooterhouse.net

#2 papo1

papo1

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 487

05 януари 2015 - 19:48

няма такъв скутер Yamaha MBK. Мбк е фирма на ямаха и произвежда същите мотори само че са само малки кубици. Знам че в мобиле и карс попринцип ги пишат така но мотора за когото говориш най вероятно е Mbk Booster или Mbk Ovettо дай снимка да разберем какъв е тоя мотор
  • 0

#3 Apriliaaa98

Apriliaaa98

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 110

05 януари 2015 - 20:08

съжалявам от бързането съм го пропуснал, оправих го :)
  • 0

#4 papo1

papo1

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 487

05 януари 2015 - 20:44

иначе аз имам yamaha slider което е със същия двигател минарели вертикал и съм доволен много ми харесва това че мотора е компактен имам също и априлиа ср но слайдера ми харесва повече защото някакси по добре го усещам пък и е 80кг. също така на вертикалните двигатели разтоянието между двете гуми е по малко и мотора е по къс и със малките си килограми е идеален за стънт (ако за това ще го вземаш)
  • 0

#5 Apriliaaa98

Apriliaaa98

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 110

05 януари 2015 - 20:53

Ще го взимам да имам нещо да си джъткам :D да може това лято да си го карам, че другото ще вадя книжка за кола :P та исках да ми кажете нещо за това макар, че се насочих и към една aprilia sr :)
  • 0