Здравейте, имам скутер сузуки но скоро имах проблем с него закарах го на майстор и той видя че буксата на релето греела нещо си и акумулатора не се зареждаше добре макарче е бил и за смяна, та майстора изкарал двете букси и директно запоил кабелите един с друг и ги изолирал, след около седмица ми се наложи да го карам минах около 10км и започна да ми мирише на стопен кабел свърших си работата и директно обратно към сервиза човека го видя но нищо, реши да свали релето и видя че от долната страна е започнало да тече, но го върна обратно за да мога да се пребера до вкъщи, пребрах го и на другия ден ми дойде релето. преди малко реших да сляза да го сменя но видях че кабелите са запоени преди това незнаех какво точно е правено, гледаам също че новото реле е по голямо от това и незнам кабелите как трябва да са защото на новото има червен с черно , три черни, и един черно с бяло.
А старото е два черни, черен с бял, черен, и червен с черен. и незнам как трябва да ги направя точно
Забравих да спомена когато излязах преди малко уж да го сменям реших да го запаля с старото реле да видя с мултицет как зарежда акумулатора, но запали и тъкмо слагам мултицета изписа 12,6 или нещо такова заглъхна и изгасна, и повече неиска да запали върти без да пали
Дано съм бил изчерпателен и да съм се изразил както трябва, просто от работа не ми остава време да го закарам направо да го сменят от сутрин до вечер няма кога.
? също така гледам новото реле е малко по голямо от старото