•         

Peugeot SpeedFight 2 Силов тунинг

#1 ToshkoSF2

ToshkoSF2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 15

17 ноември 2016 - 00:38

Здравейте първо ако съм объркал мястото моля някой модератор да я сложи където и е мястото и така по същество реших тази зима като зазимя пежото да му сложа кит Dr Evo 70cc и да го комбинирам с гърне Leo vince tt и има ли нужда от друг подсилен колянов вал или може и с оригинялния който не е толкова оригинален защото момчето от коено купих мотора го е сменило с вал на RMS и лагери SKF. След това мися да сменя вариятора с Malossi multivar 2000,някъкви ролчици сигурно на малоси ако има 6,5 грамови,келварен ремък Malossi X-kelvar, съединител Malossi Fly 107mm, Маховик (камбана) Malossi Wing Bell, а за централната и малките пружинки и идея си нямам какви да сложа но и при тях се ориентирам към малоси частите от трансмисията ще ги сложа 2-3 месеца по късно защото всичко опира до пари все пак. Та въпросът ми е дали някой е карал с подобен сетъп, а също и някакви съвети какви пружинки да сложа дали съм подпрал дабри части ако имате по добри идеи предлагайте. Като цяло искам от мотора да става за кантари и следователно бърз старт с висок макс. Сега изкарах и категория А1 и мися да започна да ходя с него на училище макса го търся понеже не живея в града а до едно село на 16км и след като 14-15км са ми само извънградско ме интерисува дали ще закачи 100 км/ч а кантаренето за гъзария пред момичетата :D ;) :D.
Ако има някъде не правописни грешки моля да ме извинете понеже пиша късно и така... за сега лека нощ от мен и бъдете здрави :D.

Така бюджета ми се увеличи защото си намерих работа след училище и направих малко промени по плановете първо извинявам се на колегата отгоре карбуратора се оказа 12мм и спортен филтър вече имам и така промените който направих са китът е Stage6 Sport Pro само да добавя че моторчето е с водно охлаждане карбуратор Dellorto 17.5ми с автоматичен смукач и гърне Stage6 pro replica
  • 0

scooterhouse.net

#2 fr0ntable

fr0ntable

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 498

17 ноември 2016 - 23:32

Вал няма да ти трябва , не ти трябва и камбана (разлика няма да усетиш почти никаква) по-добре си вземи карбуратор 17,5/19/21 също така ще ти трябва и спортен филтър....ако гърнето го взимаш ново ще ти подарят към него ролки и пружини сложи ги и ако не ти хареса тогава ще се ориентираш към други.
  • 0

#3 ToshkoSF2

ToshkoSF2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 15

26 ноември 2016 - 19:40

Мерси
Ми той в момента е с 17,5 карбуратор не ми се иска по голям че и икономията е горе долу важна ако се сещаш за някой цилиндър който ще даде повече палър казвай ?
  • 0

#4 Leshpera

Leshpera

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 97

23 декември 2016 - 21:14

Airsal Alu Sport 70cc 1 сегмент. Доста по-добре от др евото :)

• 0

#5 ToshkoSF2

ToshkoSF2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 15

30 декември 2016 - 23:55

Благодаря за мнението мисля ако е 1 сегментов кит да е Stage6 Sport Pro

• 0

#6 ToshkoSF2

ToshkoSF2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 15

31 декември 2016 - 00:11

Така бюджета ми се увеличи защото си намерих работа след училище и направих малко промени по плановете първо извинявам се на колегата отгоре карбуратора се оказа 12мм и спортен филтър вече имам и така промените който направих са китът е Stage6 Sport Pro само да добавя че моторчето е с водно охлаждане карбуратор Dellorto 17.5ми с автоматичен смукач и гърне Stage6 pro replica

• 0

#7 kalio76

kalio76

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 34

14 март 2017 - 09:02

Здравейте,имам от скоро Peugeot speedfighter2 50ac тунингован е -кит stage6,вариатор и съединител mallosy с ролки 3 по-леки и 3 по-тежки 8.5 и9.5 (мерих ги с везничка).?зчистих карба които е 12 но не иска да върви.Благодаря.
  • 0

#8 ToshkoSF2

ToshkoSF2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 15

14 януари 2018 - 20:34

Здравейте,имам от скоро Peugeot speedfighter2 50ac тунингован е -кит stage6,вариатор и съединител mallosy с ролки 3 по-леки и 3 по-тежки 8.5 и9.5 (мерих ги с везничка).?зчистих карба които е 12 но не иска да върви.Благодаря.
Кой кит на Stage6 е и все пак карба ти е 12 не може да очакваш кой знае какъв вървеш с такъв карб
  • 0

#9 Petko359

Petko359

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 3

30 юли 2019 - 18:28

Здравейте може ли да ми кажете от къде може да си взема спортен аспух за peugeot speedfight 2 100cc 1998г.

• 0

#10 Petko359

Petko359

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 3

30 юли 2019 - 18:29

Здравейте може ли да ми кажете от къде може да си взема спортен аспух за peugeot speedfight 2 100cc 1998г.

• 0