•         

скутер сузуки катана 50 сс, 1999 г., водно охлаждане

#1 mitko1972

mitko1972

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 1

01 февруари 2017 - 11:08

Решил съм да ремонтирам скутера сузуки катана 50 сс,1999 г.,водно охлаждане, като започна от смяна на вариаторните ролки,ремъка и тампоните на двигателя.Тъй като същият се намира в чужбина и не мога в момента да сваля частите и да ги замеря,може ли някой да ми каже размерите им.Ходих в магазин за мото части,но от там ми казаха,че така без старите части не може да ги поръча.Някой сменял ли е тези части?
  • 0

scooterhouse.net

#2 Spawn_96

Spawn_96

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 259

02 февруари 2017 - 00:15

Решил съм да ремонтирам скутера сузуки катана 50 сс,1999 г.,водно охлаждане, като започна от смяна на вариаторните ролки,ремъка и тампоните на двигателя.Тъй като същият се намира в чужбина и не мога в момента да сваля частите и да ги замеря,може ли някой да ми каже размерите им.Ходих в магазин за мото части,но от там ми казаха,че така без старите части не може да ги поръча.Някой сменял ли е тези части?

Ролките ти са 17x12 ако си с оригинален вариатор, (имам такива ролки и вариатор за продаване ако имаш интерес на лично ) размера на ремъка е 782x18.4, тампоните утре ще ги премеря и ще ти кажа размер.
  • 0