•         

Колеги помогнете съвет за скутер Honda SH300i или Honda Forza 250i

Хонда СХ300 Хонда Форза

#1 Jekota

Jekota

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 6

14 май 2017 - 09:01

?мам колебания между Honda SH300i или Honda Forza 250i много ми е трудно да реша и двата ми харесват, но се колебая кой да избера. Ще се кара повече градско, но искам да е достатъчно мощен да мога спокойно да направя и излизане извън града на не много дълги разстояния. ?скам от колегите който имат такива мотоциклети да ме ориентират горе долу какъв е разхода (градско/извън) ? като цяло дали добре съм се насочил според нуждите ми. Всякакви мнения ще са ми от полза. Благодаря предварително.
  • 0

scooterhouse.net

#2 cameraman

cameraman

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 322

14 май 2017 - 09:37

Под 3 ми е разхода на Форцата. Карам основно в града.
  • 0

#3 Jekota

Jekota

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 6

14 май 2017 - 10:13

Под 3 ми е разхода на Форцата. Карам основно в града.
Благодаря за коментара колега. Друго нещо можеш ли да споделиш за мотора доволен ли си? Скъп ли е за подръжка някакви неволи да са ти се случвали, често срещани проблеми?
  • 0

#4 cameraman

cameraman

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 322

14 май 2017 - 15:25

Фейсбук "Александър Ал"
  • 0

#5 Jekota

Jekota

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 6

14 май 2017 - 17:13

Няма ли някой във форума сус SH300i да сподели лични мнения за мотора?
  • 0

#6 steki

steki

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 82

14 май 2017 - 19:54

Преди да си купя моя ходих да гледам няколко SH300i. Мястото за краката ми се видя малко - нося 47 номер обувки. Събират се, но няма мърдане ни напред, ни назад. При Форцата място има колкото си искаш. Разхода ми е 3,2/4 (извън/градско). За поддръжка не мога да кажа. Сменил съм само масло и маслен филтър - 50лв. в Бултрако (остана 600ml масло от второто шише и ми го дадоха).
  • 0

#7 Jekota

Jekota

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 6

15 май 2017 - 08:17

Преди да си купя моя ходих да гледам няколко SH300i. Мястото за краката ми се видя малко - нося 47 номер обувки. Събират се, но няма мърдане ни напред, ни назад. При Форцата място има колкото си искаш. Разхода ми е 3,2/4 (извън/градско). За поддръжка не мога да кажа. Сменил съм само масло и маслен филтър - 50лв. в Бултрако (остана 600ml масло от второто шише и ми го дадоха).

Аз нося към 45-46 номер обувки и съм 1.9м 120кг и двата ми идват малко нисички... затова имам и сериозни колебания. Поне исках да споделят мнения на колеги които ги имат моторите дали са доволни, разход, подражка и т.н.
  • 0

#8 cameraman

cameraman

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 322

21 май 2017 - 22:23

Това са успешни модели... Въпроса е какво търсиш... дали градско шило за провиране в задръствания или моторетка за смесено каране- град- разходка... По тежкият мотор е по-пригоден за всякакви функции,... Бих го сменил за една сянка...
  • 0