?ии дойде сглобяването. Както казах полирах частично картера. Даже не го минах всички шкурки, минах само едно 320 и после директно с кечето. След това сложих лагерите и сглобих двата картера с вала. Накачих трансмисията и запалването. ? това беше за вчера!!

Дойде днескашния ден и започнах слагането на кита. Отворих кутията всичко точно едвам барах от страх да не го счупя нещо хах. Сложих буталото с новия лагер на Stage 6, сложих цилиндъра и главата, стегнах всичко. Премерих колко е разстоянието от главата до буталото, мисля че е малко много около 1мм е, но предполагам че ще улегне. Гледам на главата имаше нещо като клапан ама отвит. Взех едно камъче 7ми номер и тръгнах да го стягам и хопппп остана ми в ръцете. Ейййй направо ми се ..... Много ме хвана яд, викам айде да тук беше. Ощетя ми се да правя каквото и да било вече. Взех едно болтче 6мм и го мазнах със силикон и взе че стегна много добре. Стана добре, ама защо виаги трябва да става така и да се правят такива циганийки вместо всичко да е както си му е реда?

Както и да е, сглобих всичко сложих ауспуха и джантата, също така и карбуратора.... ? ето че проблемите не свършват до тук. На 21-цата делорто захващането на филтъра не е като на 12 и 17.5 ами е на резба на която се слага преходник, който аз нямам. ? сега филтъра ми не се държи добре. Също така втора пречка- карбуратора има два щуцера за вакум. Мисля си да си купя тетка и да вържа двата щуцера към един маркуч към кранчето. За сега не съм затворил трансмисията, защото капака е на половина изтъркан и ако ми се докара още малко и той ще е солиден цвят.

В събота ще си взема трипътника от еконт и може би ще почвам да накачам рамката. След като го запаля ще почвам да подготвям пластмасите за боя. Също така мисля да си взема свещ да не се правя за 7лв, ами всичко да е ново, както си му е реда. Ще си купя 5Ah акумулатор за да върти водната помпа, а по-нататък може би перка. Окабелих си копче за помпата през ключа. Копчето работи само когато ключа е на контакт.

? като говорим за боя. Мотора ще е бял, но тези джанти много ме мъчат и незнам какъв цвят да ги направя. Всеки казва черни, ама аз не съм фен на черното. Мисля си нещо като червено, електриково зелено или оранжево. Също така има един цвят на име М?НТ и той няма да е зле. Общо взето мотора е н 1/3 завършен.