Здравейте . От известно време започнах пак да правя едно скутерче и все се чудех дали да пусна проект и накрая се реших . Малко ще дойде тъпо , че вече е в доста "напреднала" фаза и няма вече кой знае какво развиване , но все пак

? такаааа.... Скутера е Гилера Рънър 2007 година , 200 кубика и за момента има следните неща :
-Масло на мотора мотул 5100
-Масло на предавките мотул
-Антифриз Мотул
-Лео винчи СБК генерация
-Малоси маслен филтър
-Малоси въздушен филтър
-Малоси мултивар вариатор
-Малоси МХР торк драйв
-Малоси Делта съединител
-Малоси електроника
-Малоси запалителна бубина
-Малоси легло на централната пружина
-Полини камбана
-Електрическа водна помпа
-ЕБЦ преден спирачен диск
-ЕБЦ заден спирачен диск
-ЕБЦ накладки
- Нови тампони , втулки и лагери на мотора
-Стейдж 6 ремък
-Би тубо задни амортесьори
-Бриск рейсинг 3д запалителна свещ
- 4 карбонови детайла за момента
-Нов бендикс
-Нови бензинови маркучи
Деня в който отидох за него с мойта 50ка -

Тук вече си е при мен след куп документи :Д

една от първите му "сесии"

Първия ремонт е на лице ! ?маше малко ръждички по рамата с които щях да имам проблем на ТЮФ-а

При завиване нещо не беше стабилен и при тръгване играеше задницата , това се оправи с нови тампони , лагери и втулки . Старите бяха в критично състояние

Разходка по Алпите , вече със стабилна задница . Сякаш нещо липсва

АХА! ЕТО какво липсвало :) С този кашон дойде вариатора, електрическата водна помпа , електрониката и разни дребни неща още

След малко силов тунинг решението беше да променим малко и спирачките . Нова спирачна течност, нови накладки отпред и отзад , нови дискове и между временно дойде филтърчето на малосси и една много интересна свещ която исках :

Каточе ли пак нещо не стига . За това поръчах още един-два от тия кашони . Прекрасни са

Малко избрани моменти междувременно

Такааамм . Ето какво още успях да направя на половина. Казвам на половина защото исках да сложа ето тези радиални спирачни помпи които в последствие се разбра , че нямат АБЕ (сертификат за градско каране ). ? за съжаление монтажа бързо приключи и ще остане без тях . За сметка на това сложих огледалата които доста исках и за които пак може да ми правят проблем , но здраве да е ! Ще минавам преглед с оригиналните

Време е за малко излишно скъпи и като цяло излишни процедури ... Ама да е хубав поне :Д Направих предната решетка , страничните капаци (2 бр) ? задния капак над стопа карбонови

Абееее ако трябва да съм честен - това грам нямах намерение да го правя при положение ,че моите си бяха здрави и не изпуснали

? такааа за момента нещата изглеждат така :

Погледа постоянно насочен към него :Д

? малко кифленски истории

[size=5][b]UPDATE 28.02.2019 [/b]
[size=3]Забравих да кача снимки с фолиото на фара . Не е кой знае какво ама ми харесва на мен -

[/size][/size]
[size=3]

[/size]
[size=3]Днес дойде пратка за него . Ще сменям централната пружина с жълта . ( Така пишеше в ръководството на малоси торк драйва ) ? дойдоха и едни дреболии ... Красотата е спасила света а тя е в детайла[/size]
[size=3]

[/size]
[b][size=5]UPDATE. 02.03.2019[/size][/b]
Като цяло нищо интересно. 2 гуми , ролки и малко инструменти

Гумите от близо

?нструментите (Кука за малките пружини и скоба която стиска съединителя към торка )

05.05.2019
Реших да направя проекта малко по-сериозен . Взех друг двигател за целта за да може да си карам скутера докато го правя .

започнах да прехвърлям някои от частите на него