•         

Смяна на собственост на мотоциклет до 350cc

#1 evtoo

evtoo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 7

25 април 2019 - 11:00

Здравейте,
?мам следния въпрос:
?мам скутер 150cc, който е регистриран тук в София, но преди около 6-7 години. Сега искам да си го прехвърля на мое име. ?мам голям и малък талон + договор подписан от двете страни. Та трябва ли да го карам самия скутер в КАТ София или мога само да отида с голям, малък талон и договора, за да ми издадат нови талони на мое име? Аз съм софийски жител също. Но регистрационните табели на моторчето са стари. При посещение на КАТ за смяна на талоните трябва ли да моторчето да има валидна гражданска?
? последно ако предишния собственик не го е зачислил в данъчното ще може ли да си го прехвърля на мое име при положение, че не минаваме през нотариус?
Също така ако някой има актуален бланка/договор за прехвърляне на мотопед до 350cc моля да ми го изпрати или тук или на evtoo@abv.bg

Поздрави.
  • 0

scooterhouse.net

#2 relaxxx

relaxxx

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 115

25 април 2019 - 13:38

Ами обади се в Кат по телефона, най простото нещо.
  • 0

#3 naturo

naturo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 255

25 април 2019 - 13:56

По спомен тези служители от КАТ не обичат да говорят по телефоните. Най-лесно е с договора, талоните и гражданската отиваш на място там т.е. КАТ. Траеш си за табелите и си променяш собствеността. Мотора трябва да е там ако се презачислява от друга област, окръг или махала, там каквото е! Не ти трябва нотариус за договора и т.н. Лесно е! 1-2 часа клечане в КАТ, може и по-малко, но може и много ако нещо не е наред и не е на кеф С?СТЕМАТА!!!
  • 0

#4 relaxxx

relaxxx

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 115

25 април 2019 - 15:04

Напоследък обясняват всичко. Освен това на сайта пише всичко.....

https://mvr.bg/opp/а...евозно-средство
  • 0