Здравеите момчета имам затруднение със скутера ми, га скутера е peugeot speedfight 2 50cc с водно охлаждане, тайвански кит 70цц, гърне лео винс зх, карбуратор 17.5 мм. Та така проблема е че скутера в момента има доста сила, но го няма ускорението, зацепването, влиза в доста високи обороти тогава потегля и се набира бавничко макса му е 70-75. Каква централна и малки пружинки да му сложа за този сетъп. Мерси! Всякаква информация ще ми е от полза!

Peugeot speedfight 2 ускорение/топ спиид
Manolo_aprio
, мар 31 2020 22:15
31 март 2020 - 22:15

08 април 2020 - 19:35
първо пробвай с по-затворен ауспух. може оттам да ти идват проблемите
30 април 2020 - 23:33
Съединитела избираш по ролките, мека централна=старт=леки ролки, тази с която аз карам моя скутер е червена централна, малки жълти и ролки 3,5 грама 70цц. Не забравяй че с прекалено леките ролки мотора се форсира излишно, а с много тежки няча да имаш никаква мощност
01 май 2020 - 12:48
Може централната пружина да е много твърда!
03 юли 2020 - 22:26
Здравейте, извинявам се че питам тук, но съм нов във форума и не знам как да отворя нова тема.... ?мам проблем с водната помпа и всичко от нея изтича за минути(дори докато не работи). Въпроса ми е, има ли някакъв ремонтен комплект или се сменя цялата помпа скутера е Пежо спийдфайт 2 50цц.(не знам как и да кача снимка на помпата, но като я свалих беще пълна с боклуци и след като зачистих и я стегнах обратно, нищо не се оправи и пак си течеше) Още веднъж много съжалявам, че задавам тук този въпрос.