Здравейте, имам проблем със скутер Сузуки Аддресс, имаше проблем с коляновия вал за това го разцепих внимателно, извадих всичко и дадох коляновия вал на стругар който го оправи, след това го сложих на мястото му (внимавах със лагери и семеринги), сложих гарнитура от кнингирит (така я наричаме тук не знам по другите краища как е), зацепих двигателя и напълних картера с омаслен бензин (за да видя дали има течове) и нямаше, след това направих нова гарнитура за цилиндъра и я сложих като се старах да не запушвам нито една от дупките за вход на гориво от картера към цилиндъра, сложих буталото, и наместих цилиндъра, дадох главата на шлайв защото не беше равна, сложих и гарнитурата и я сложих и нея, завъртях двигателя и има компресия, след това сложих дроселовата клапа и карбуратора със оригиналните им гарнитури, и му наместих всичко, налях бензин в цилинъра и навих свеща но я пробвах дали има искра и си има, въртях с дрелката магнета, и въртя дрелката върти та се къса и само от време на време пропуква всякаш иска да запали но като извадя дрелката гасне
слагам торбичка с ластик на карбуратора и гледам клапата връща горивото отвън, пробвах да пръсна бензин в карбуратора но връща бензина обратно и ме мокри, извадих клапата настроих ламаринката и пак пробвах но не става пак връща, та ако някой има решение моля да го споделите за да го оправя! благодаря предварително!

ПОМОЩ!!!! не пали !Сузуки Аддресс
mishaka1122
, мар 21 2023 17:39