Към съдържанието

Съобщение

Присъединете се в официалната FACEBOOK група на СКУТЕР КЛУБ БЪЛГАРИЯ- ТУК
Присъединете се в групата само за покупка и продажба на скутери и части във FACEBOOK - ТУК

Спортен ауспух за Piaggio Beverly 500 2005

#exhaust #Beverly500

• Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 mariysplamenov

mariysplamenov

НОВ ПОТРЕБИТЕЛ

• Members
  • Pip
  • 1 Мнения:
  • МестонахождениеSofia
  • Скутер:Piaggio Beverly 500

Публикувано 12 May 2023 - 11:12

Здравейте,

Може и да има сходна тема, но сега си направих регистрация и съм нов тук - на пръв поглед не намерих подобна тема.

Търся спортен ауспух за Piaggio Beverly 500, 2005г - интересува ме от кои модели може да стане без да се дави и има електронни грешки, и каквито и да е проблеми със скутера. Направих бързо проучване спрямо характеристиките на двигателя. Ако следвам логиката - която майсторът ми каза, че трябва задължително да се намери гърне за 1-но цилиндров двигател. Отдолу прикачвам скрийншот от таблицата, която набързо направих и евентуално бих търсил гърне от посочените модели.

Идеята ми е да олекотя скутера, понеже фабричното гърне тежи доста. Отделно искам да направя мотора по-шумен, защото е доста тих и не ме чуват в трафика.

Без да разширявам повече темата, моля споделете ваш опит и какво гърне сте монтирали, което е работило с по-шумен и плътен звук - без да дави мотора и има електронни грешки от него.

Прикачени файлове

scooterhouse.net

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни