•         

?збор на гуми за Макси скутери

http://i48.fastpic.ru/big/201

#101 vddbg

vddbg

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 529

09 юли 2015 - 09:07

Ситито стават само за сух път там държат но валне ли малко са трагедия. В момента съм с тях но всесезоният вариант CITY GRIP WINTER M е нещо съвсем друго с тях карам и през зимата те залерят за асвалта и цената им е поносима.
http://www.gumi7.com...150-70-R13.html
Маико мила на това ли се вика поносима цена от 130 лв. за скутерова гума ....
?ма двукомпонентни за 90~100лв. и са по изгодни като цена и представяне.
  • 0

scooterhouse.net

#102 masterbg

masterbg

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 36

09 юли 2015 - 15:56

това е предната ми-задна METZELER.Мотора стои идеално.
  • 0

#103 veno81

veno81

Модератор

• МОДЕРАТОР
  • 1520

09 юли 2015 - 16:33

Внимавай с тази гума на мокро,че отзивите не са добри,много се пързаля.
  • 0

#104 masterbg

masterbg

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 36

09 юли 2015 - 16:48

:thumbup:
  • 0

#105 милен 2

милен 2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 287

09 юли 2015 - 20:25

Димитре точно за този модел ми трябва ше мнение
  • 0

#106 vddbg

vddbg

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 529

10 юли 2015 - 14:38

Внимавай с тази гума на мокро,че отзивите не са добри,много се пързаля.
?зненада ме ...
Ако е сликова в края не би трябвало да преплъзва освен ако караш в големи локви и се получи аквапланинг ?
Карал съм двукомпонентни и съм бил много доволен.
  • 0

#107 bjrov

bjrov

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 160

10 юли 2015 - 16:48

Аз си сложих такива и на мокро на дълъг път беше стабилно, приплъзвала ми е на моккро в града при тръгване, но мисля че беше върху маркировка единия път  а другия имаше много вода асфалта беше станал като пирамида от камионите и ми поднесе пак при тръгване.
?наче си имам едно наум при мокро както казва Вено.
  • 0

#108 vddbg

vddbg

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 529

11 юли 2015 - 14:09

Аз си сложих такива и на мокро на дълъг път беше стабилно, приплъзвала ми е на моккро в града при тръгване, но мисля че беше върху маркировка единия път  а другия имаше много вода асфалта беше станал като пирамида от камионите и ми поднесе пак при тръгване.
?наче си имам едно наум при мокро както казва Вено.
На мокро и вериги боксуват ...
Просто двукомпонентните са малко по устоичиви от стандартните и е осезаемо.
  • 0

#109 милен 2

милен 2

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 287

13 юли 2015 - 06:27

Днес чакам гумата metzeler

Това реших последно, надявам се да е добър избор поздрави на всички
  • 0

#110 jorko8111

jorko8111

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2332

13 юли 2015 - 07:49

Днес чакам гумата metzeler

Това реших последно, надявам се да е добър избор поздрави на всички
Метзелер са много добри на старата ямаха бях с такива много е устойчив мотора с тях
  • 0

#111 boda

boda

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 819

13 юли 2015 - 09:23

Абе колега това не е ли М?ШЕЛ?Н Пауър Пюр СЦ?
  • 0

#112 mad.max

mad.max

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 914

13 юли 2015 - 17:07

днес щях да се пребия с метселера.. при тръгване дадох цялата газ и се занесе задницата..  пълен боклук е тази гума
  • 0

#113 Тодоров

Тодоров

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 4159

13 юли 2015 - 18:14

Всеки си има мнение.За мен по добра от мецелера на нашия пазар за момента няма
  • 0
Honda Nc 750xd

#114 musster

musster

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 722

13 юли 2015 - 18:55

Момчета става въпрос за гуми, които ще се търкалят предимно из Варна, а тук крадците от общината нямат нищо общо с другите крадци. Демек асвалта и маркировката са под всякаква критика. Така, че Миленски квито щеш гуми си купи на различните улици ще се държат различно. Аз карам със мишелин пауър пюр по бул. "Владислав"няма грижи, но по " Цар Освободител" и нагоре към В?К в дуждовно като подам рязко газ задницата сее. Преди карах с дънлоп и кенда същата работа. Каквито и гуми да сложиш задължително заобикаляй маркировките!

Sent from my HM 1S using Tapatalk

• 0

#115 vddbg

vddbg

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 529

13 юли 2015 - 20:41

Момчета става въпрос за гуми, които ще се търкалят предимно из Варна, а тук крадците от общината нямат нищо общо с другите крадци. Демек асвалта и маркировката са под всякаква критика. Така, че Миленски квито щеш гуми си купи на различните улици ще се държат различно. Аз карам със мишелин пауър пюр по бул. "Владислав"няма грижи, но по " Цар Освободител" и нагоре към В?К в дуждовно като подам рязко газ задницата сее. Преди карах с дънлоп и кенда същата работа. Каквито и гуми да сложиш задължително заобикаляй маркировките!

Много Правилно !!!!
  • 0

#116 maldezzar

maldezzar

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 176

13 юли 2015 - 21:46

Това и аз чета и се чудя . Като цяло разбира се от гума до гума разлика има, но като е чисто нова дали е Дънлоп или Метзелер не вярвам голяма разлика да има . На мокро моята Тойота със 17-ки и широки гуми Тойо дето са точно с грайфер наподобяващ триъгълник за дъжд и са нови, и меки като подам повече газ почват да превъртат. Какво остава за мотор или скутер дето е на една гума с доста по-малка площ на гумата. ?цо е прав ,всяка една гума при всеки малко по-силен мотор/скутер ако не се внимава с газта ще има хоризонтално положение.

П.С. От чисто нова гума на премиум марка по-хубаво няма , останалото е предпочитание и лично усещане. :thumbup:
  • 0

#117 edgaar

edgaar

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 12

13 юли 2015 - 21:53

Аз имам опит с континентал перфектни гуми са меки и не се пързаля толкова из завоите но защото са меки и по бързо се износват.
За скутеровите гуми континентал обаче не мога да ти кажа не съм ползвал, гледай обаче да са двукомпонентни гуми на двукомпонентните по външните ръбове на гумата има слик!!!

• 0

#118 boda

boda

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 819

14 юли 2015 - 10:40

пързалката по бг асфалта и маркировката е ясна във всички градове. не забравяйте,че има и консервиращ слой върху гумата който пада през първите около 100 км.
  • 0

#119 elgenjo

elgenjo

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 9

14 юли 2015 - 22:38

http://www.bggumi.co...nfo/5/15159879/
?з доста чуждестранни източници четох за тези гуми.След като карах оригиналните на Beverly 500 - Pirelli GTS - 10 годишни, макар и на 800 (осемстотин) километра, с които щях да се пребия многократно, защото се бяха вдървили от възрастта, останах силно впечатлен от поведението на тези, които към днешна дата съм карал около 300 км.Лягам с висока скорост, а карам много често в дъжд.Обаче шумът им е грамаден, заради зимните грайфери.Колко ще издържат е рано да кажа.(? са грозни.)

Но държат зверски!Засега.
  • 0

#120 zero

zero

СУПЕР ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 2092

15 юли 2015 - 08:06

Ужас :) тва са гуми за 4х4 бре :D
  • 0