•         

Спортен Ауспух

спортен ауспух китайски johnway speedy

#1 ViPeRz

ViPeRz

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 4

20 май 2016 - 12:09

Здравейте ! ?скам да ви попитам няколко неща относно спортния ауспух - напълно ли трябва да бъде разработен скутера за да му сложа спортен ауспух , имам предвид че моя китайски скутер е на 3000 км. трябва ли да изчакам още или може да си купя и да си сложа ? А и спортните ауспуси изобщо имат ли някаква особеност , тоест универсални ли са стават ли за всякакви мотори било то от Ямаха до китайски скутер , или и те както примерно амортисьорите имат определени захвати и не всички стават за примерно моя скутер ... Спортният ауспух увеличава ли примерно кубиците или разхода , тоест какво точно прави той и променя , освен че променя звука .. Та общо взето е това , искам да си купя спортен ауспух за моя 4тактов скутер за да му променя гласчето , за да реве повече , но не знам дали тези 3000 км са подходящи за спортна част на обикновен китайски скутер .. ?

Благодаря предварително :)
  • 0

scooterhouse.net

#2 zdraves1

zdraves1

НОВ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 50

20 май 2016 - 12:47

Относно до кубиците, те се променят само от цилиндъра. Във вървежа ще има разлика но не много голяма и разхода ще се вдигне малко. ?ма значение кривката.
  • 0

#3 Митака1

Митака1

НАПРЕДНАЛ ПОТРЕБ?ТЕЛ

• Активни
  • 1006

20 май 2016 - 13:06

Разхода не се промени изобщо
,поотпушва се малко,а захвата както си го направиш-при мен си пасна идеално.След като си минал 3000км,вече си го разработил,макар че не мисля,че това е проблем за мотора.? всъщност освен звука и визията,друго нищо не се променя съществено.
  • 0

#4 anto1R

anto1R

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 910

21 май 2016 - 19:28

Мога да ти препоръчам технигас за 4тактов има хубав звук.
  • 0

#5 motoristo0

motoristo0

НАЧ?НАЕЩ

• Активни
  • 613

27 май 2016 - 07:01

Не че нещо но на 50 кубиковите звука им е като на миксер.Говоря за 2т. Не знам 4т дали работят по различно но звука е ужасен.? не се надяваи да стане като някои gsxr...
  • 0